Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Islandija 2 – 4 Slovenija

Islandija 2 – 4 Slovenija

Ste včeraj zvečer viseli pred monitorji in prepričevali prepričane ali se vsaj premaknili do televizorja in držali pesti za naše ?

Gledal sem tekmo s prijatelji v našem lokalnem nogometnem klubu. Spili smo kakšno pivo preveč in s komentiranjem, vpitjem in ploskanjem “očitno pomagali” našim k odlični predstavi …
Vsi trije naši goli iz igre ( četrti je bil itak iz enajstmetrovke ) so bili po dolgem času plod enkratnih zamisli in navdiha … skratka čista poezija …

je bla dobra tekma, sm bla vesela da so zmagal 🙂

skupina E je tko slaba da bi nasi lohk brez tezav bli prvi al drugi na lestvici, Slavisa je vse zajebu – ta bi lohk na plecnikovm propadlem stadionu travo kosil ne pa je biu selektor 😛

Ja, lepa zmaga, tudi nekaj več domišljije in igrivosti v igri so pokazali naši. Obramba je sicer škripala, preveč napak so si privoščili. Škoda le, da so si možnosti zapravili ne prejšnjih tekmah z res slabimi predstavami. Ok, minimalne možnosti so še, ampak moral bi se zgodit čudež. Vesel sem, da Katancu spet “ratuje”. Upam, da naredi še kako pravljico, če ne v teh, pa v naslednjih kvalifikacijah. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Igra solidna, ne pozabimo, da je nasprotnik bil Islandija, ki ima prebivalcev tolk, kot Ljubljana z okolico.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

ze, toda Reykjavik ima registriranih 17 nogometnih klubov, v sami drzavi pa obstaja 5 nogometnih lig, tko da kakovost islandskega fuzbala ni zanemarljiva 😛

ze, toda Reykjavik ima registriranih 17 nogometnih klubov, v sami drzavi pa obstaja 5 nogometnih lig, tko da kakovost islandskega fuzbala ni zanemarljiva :P[/quote]

pa še zmer so islandci ribiči.

“moji” so spret odlično oddelali ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close