Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek gledati nase al na druge

gledati nase al na druge

torej…da ne bom dolgovezil. neka dečva,ne preveč lepa ter par let
starejša si blazno želi imeti nečesa z mano. zdj ne vem še kolk resno si to zamišlja ampk najbrž misli da sem jaz njen princ na belem konju,bodoči mož in kaj še vse. na deleč se vidi da pač to ne gre skupaj vsaj kolkr si ona njbrž to predstavlja .torej kaj naj nrdim,zavoljo tega da pač zgubim nedolžnost probam met nekaj z njo al čakat in iskat še naprej na sebi primerno punco in ji neka pol povedat da še nisem nobenvem sicer da nisem neka tombola,sem pa vsekakor postaven poba,ki pa ga malo jebe samozavest in ego zato pa tudi pomisleki v tej situaciji. trenutno se nisem neko egoistično prase da bi brez pomisleka ranil neke ideale. Ravno zrd tega še vedno nisem nobene podrl. za lepe ni dovolj samozavesti, malo manj lepe se mi smiljo tistih vmes pa ni al pa že majo tipa in bi se rade pogovarjale. Kolega sicer redno prakticira take vrste one night stande vendar sta ponavadi oba za, jz pa sem v situaciji kot je. Pa tudi svetoval mi je da ko sem jo prvič videl bi jo pač mogel poskušati podret.

Saj si si že sam odgovoril na vprašanje. Ti pač nisi isti tip človeka, kot ta tvoj kolega, tako da brezveze se silit v nekaj, kar ti ne sede. Ne boš je pa podrl samo zaradi tega, da boš izpadel svojemu kolegu car, ali pač ?…

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

če nebi bilo policajev, vojakov, brezdomcev … bi bilo 3/4 žensk nesrečnih in nepotešenih ☺

priporočilo: ne moreš se bejbi tako zameriti, če jo slabo kresneš kot, če je ne. Ženska zameri moškemu, če ne opazi, da je ženska. Če pa da pobudo in je moški ne sprejme te pa osira naokoli (ane Margot-) kot, da si jo hotel posiliti, da si navaden (grda beseda), da si impotenten , gay …
Skratka: včasih je težko biti moški – zato bodi Mož! ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Koliko si pa ti star???Predvidevam..da si še “zelenec” brez tistega pravega “M”…na začetku,ki kaže na pravega moškega. Ne želim biti žaljiva,nesramna ali ostra. Ampak…
Če sta dva..za stvar,akcijo..in,če je to pošteno,odkrito,iskreno,spoštljivo na obeh straneh…je samo še GASA…Pri tebi pa je…prvo,..ne preveč lepa,se ti celo smili,nimaš samozavesti,nimaš poguma….

Jao…pa rabiš kolega,da ti svetuje….CENENO…PLITKO IN BEDNO.
Takšna je potem tudi akcija….škoda časa..

Vso srečo!!!!!!!!!

kolikokrat je pa tebe treba vprašati: ” a daš?” … oz. kolikšen je vmesni čas med tem, ko te kdo spozna in tem, da nastaviš?

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Zivljenje jemljes prevec resno. Ne bo ti krona z glave padla, ce “poskusis” kaj s tole. Saj se ne bos jutri porocil…

impotenten al gej al nimas jajc??

sodišče v Den Haagu ga ni tako hudo obsodilo … niti na tebe ne

Če je starejša ji že v začetku nakaž, da bi rad zgubil nedolžnost z njo, saj, če je taka kot si opisal je možno, da je tudi ona nedolžna, je pa problem, da ti nisi sex men, če se pa premisliš, pa razloži filozofijo, da starejša ženska in mlajši moški ni dobra kombinacija. Pa vem, da bo kakšen komentar zdej predvsem žensk, kako je ta kombinacija ok….teh ne jemlji resno.

Tisti dečvi daj prebrat, kar si napisal, jo bo takoj minil, da bi si še kdaj blazno želela kaj imet s tabo.

Okrepi samozavest in najdi zase punco, ki jo boš imel rad.

Ni vsak tip za jebacha. ne sekiraj se. Tudi tebe bo enkrat ena pobrala.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close