Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Stres & mobiji

Stres & mobiji

moderno / IN je biti pod stresom, živeti stresno … da se imaš s kom o čem pogovarjati.

in pogovarjamo se z mobiji: joj, komu naj še povem, koga vse moram še poklicati, kolikim naj preko SMS sporočim … pa na mail je treba čekirati, objaviti na FB, na MON_u napisati komentar onemu/njej …
pa pogledati do kdaj je oprta trgovina pred hišo in kje imajo danes popuste, ugodnosti, pike …

ja, verjamem, da je takšno življenje stresno.
idiotizem pa je, da ves ta “stres” plačujemo ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Sam imam en neandertalski tip mobija, ki ima celo počeno šipo, da o kakšnem touch pristopu ne govorim , ker ga nima. Uporabljam ga za govorit, ne pa za cajt zabijat …

Tudi jaz sem čist preveč navezana na mojega mobija. Če ga zjutraj pozabim doma, obrnem in ga grem iskat. In, ja najprej je zjutraj budilka, potem so klici za otroke pokonci spravit( kje so naši časi in budilke), potem kak sms za kako kavico na hitrico, pa kontrola maila, preverjanje, kje neki se potika mož in bogvaruj, če ni skozi dosegljiv in na koncu še kako slikco pritisnit, pa radio poslušat. Res zelo uporabna zadeva, si ne zamišljam več, kako smo lahko živeli pred dvajsetimi leti, no takrat enkrat smo mi padli v to mobilno manijo.Pa včasih prav pogrešam te stare čase….

če bi (kdor je pač v “zvezi”) svojega/jo vsaj 1% tkolikorat za rit prijel kot ima v rokah mobi … [sup](naj vam domišljija dela)[/sup] … da o samicih/ah 30+, pa iskalcih/kah “sprejemljivih” ne tipkam, da jin nebi bilo ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Še kdo brez mobitela? 🙂

brez ne … pač pa z minimalno, racionalno uporabo … pa imam nevemkoliko aplikacij na njemu in ne plačujem za storitve iz svojega žepa ☺

Imam starejši tip Nokie, ki popolnoma zadostuje mojim potrebam (in predstavam, čemu telefon pravzaprav služi) – lahko pokličem, sprejemam klice in SMS-e, pišem jih pa malo manj rada – v eni minuti se pač zmenim več kot s 160-imi znaki, služi mi tudi kot budilka, opomnik, kalkulator, in ker nimam ročne (ali žepne) ure, mi omogoča, da ne zamujam. 🙂 Fotoaparat sicer ima, ampak ga uporabljam izjemoma – večinoma zato, da se mi ozadje zdi zanimivo. 🙂
In najboljša preventiva pred stresom, ki ga lahko povzroči, je OFF tipka (ali pa izbira “tihega” profila), predvsem pa zavedanje, da ni nobene drame, če ga pozabim doma. Vse počaka, tako dobre kot slabe novice. 🙂

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Lepo si opisal svoje življenje.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Tudi ti si precej slikovit….. 😉 😀 😀

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Sadni, a nisi ti odšel?

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Je šel spat, potem pa se je spet zbudil v nov dan. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

[/quote]
E lih to, točno o tem sem govoril zadnjič. Vsi razmišljajo o tem, kje je, kaj dela Sadni 😛

Marko, On_, Robi, Nm-3w, Senza, Krivokljun, it,… pa še bi lahko naštevali. Rad imam svoje fene, maybe pustim še kak avtogram 😉

ps : Shame on you Senza, imaš tipa, potem me pa klikaš na zasebca :>

[/quote]
E lih to, točno o tem sem govoril zadnjič. Vsi razmišljajo o tem, kje je, kaj dela Sadni 😛

Marko, On_, Robi, Nm-3w, Senza, Krivokljun, it,… pa še bi lahko naštevali. Rad imam svoje fene, maybe pustim še kak avtogram 😉

ps : Shame on you Senza, imaš tipa, potem me pa klikaš na zasebca :>[/quote]
Uff, hitro vsa sporočila sem gor nalepi, da bodo vsi vedeli, kakšne opolzkosti sem ti pisala! 😀
Fuck, pa še eni ženski sem jih tudi par poslala, a sem lezbijka???

Kar se pa domnevnih fanov tiče … ne domišljaj si preveč, da padec na realna tla ne bo preveč boleč.

Eh, na javnem itak ne boš nič priznala, bi blo slabo za tvoj virtualno izdelan imidž 😛

Ja, resnično bi me prizadelo, če bi VSI vedeli, da sem te na ZS izzvala, da mi dokažeš, da nisi lažnivec, pa Cool out od L7 je tudi tak ljubezenski komad, da v tem trenutku zardevam ob misli, kaj si bodo ljudje mislili o meni, če bodo izvedeli, da sem ti ga poslala… :O

Vsak izgovor pride prav 😛

Jaz jih ne potrebujem, zate pa verjamem, da si sposoben potvarjati resnico. Si že dokazal…

Isto, glavna kakteristika, ki jo zahtevam od mobija je trpežnost baterije, da drži čim dlje. Osredotočen sem pač izključno na glavno funkcijo, ki mi jo nudi, to je pogovor (ampak tudi ne, da bi nekaj čebljal brezveze. ampak tam maks. do 5 min, razen če gre za posebne priložnosti), še za SMS-e sem prelen.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Jaz ga sicer imam, a skoraj samo za klice. SMS-ov ne maram pisati. Res pa je, da tudi z nikomer nisem v taki navezi, da bi mu pošiljala romantične sms-e….takrat je ta aparat najbrž nepogrešljiv.:)

Enako, zato imam pa (spet) Nokio.

Brez ravno ne. Imam pa tistih 5 evrov dovolj za 2-3 mesece.

[/quote]

ps : Shame on you Senza, imaš tipa, potem me pa klikaš na zasebca :>[/quote]
mene izloči iz vsega kar se tebe tiče

itak mi ne delaš tukaj drugega kot smetiš

Mah imam Galaksy 2 . Komaj navadila na to strelo jooj;) nokia 7 let stara je bila zakon;)) in ja..res ne znam nikamor brez telefona.FB pa ne uporabljam.
Placujem pa ne veliko.

Enako, zato imam pa (spet) Nokio.[/quote]

Ja kolk daleč pa sta vidva od najbližjega štroma?
Mislim…ne bi rekla da ga non-stop uporabljata in da vama je pomembno koliko časa zdrži baterija (se pravi najmanj en dan).

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

kako pa ste s stresom??

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close