Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Domišljija v “teorijah zarote”

Domišljija v “teorijah zarote”

ko domišljija podivja je pa veselica.

[sup]Zanimivo ampak, da bi g. HT pobegnila po morju, pa še nisem slišal .. pa ga ima vsak državljan vsaj 1 m obale ☺[/sup]

ali – kako visoko se lahko zida nebotičnik, če začneš brez temeljev nekje v 13 nadstropju (ki niti ni oštevilčeno)

pred leti sem v eni od držav SEE ob kavici v senci na sončnem vrtu prijetnega lokala poslušal, kako ima v SLO vsaka čistilka 2.000€ plače (neto). Debata je bila tako živahna, da je pri mojem tretjem čiku plača narasla (za par čistilk, ki jih je kdo poznal – in so delovne punce (jasno, drugih itak ne pozna)) na 4.000€ (života mi ☺)
Ko sem vprašal za naslov kakšne teh čistilk, da bi jaz tudi šel za čistilca (dajala me je foušija, ker sem zaslužil manj pa še od doma sem bil ves čas) … bi jih pa kmalu dobil po tintari.

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Mogoče pa bi bilo dobro, da bi jih dobil? Škodilo ti sigurno ne bi.:)))

se čutiš “nagovorjeno” ?

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

jah, mogoče so govorili o tistih čistilkah ki bi ti morale malo podstrešje pospravit,…….drugač pa, po moje jih ti nisi dobro razumel, sigurno so ti rekli…dragi moj, zaslužio si pljesak za svoje umeče pričanja, da ali po licu)))

se čutiš “nagovorjeno” ?[/quote]

Zakaj pa ti potrebuješ ta podatek? :)))

se čutiš “nagovorjeno” ?[/quote]

Zakaj pa ti potrebuješ ta podatek? :)))[/quote]
a za retorična vprašanja še nisi slišala?
No to je bilo retorično vprašanje, prav tako ono preje.

btw: a o temi kot taki pa ne znaš tipkati? (retorično vprašanje)

Zakaj pa ti potrebuješ ta podatek? :)))[/quote]

btw: a o temi kot taki pa ne znaš tipkati? (retorično vprašanje)[/quote]

Saj zato pa odgovora nisem pričakovala… tako da zakaj vprašuješ, če ga očitno tudi ti ne :)) ☼ Ali pač? :))

btw: a o temi kot taki pa ne znaš tipkati? (retorično vprašanje)[/quote]

Saj zato pa odgovora nisem pričakovala… tako da zakaj vprašuješ, če ga očitno tudi ti ne :)) ☼ Ali pač? :))[/quote]
da sem lahko objavil podpis ☺

ne samo da medijcem dela “domišljija” … dela jim tudi funkcinalna nepismenost
– Hilda se ni skrivala, ker je bila Svobodna od izpustitve daje
– Hilde niso “prijeli” ampak se je sama javila, predala …

Mene samo zanima kako bodo po jutranjem “orgazmu” zaradi prijetja Hilde, vsi tisti silni znanstveniki in preroki, ki so vedeli, videli, kje kdaj in skom, zagovarjali svoje trditve!! Vse ostalo je brezpredmetno.
Neodvisno SLO krivo-sodstvo rešujejo miličarji.
Kje bo čistka???

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Mene samo zanima kako bodo po jutranjem “orgazmu” zaradi prijetja Hilde, vsi tisti silni znanstveniki in preroki, ki so vedeli, videli, kje kdaj in skom, zagovarjali svoje trditve!! Vse ostalo je brezpredmetno.
Neodvisno SLO krivo-sodstvo rešujejo miličarji.
Kje bo čistka???[/quote]
to so samo “procesne” napake … “javni” delavci/ke ne odgovarjajo za take napake – drugih pa ne priznajo ☺

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close