Je problem v fantu ali v meni?
Pozdravljeni,
mogoče se vam nekaterim to niti ne bo zdel noben problem, a meni že od mojega rojstnega dne ne da miru. Pred dnevi sem imela okrogli rojstni dan. Sama sem imela velika pričakovanja do tega dne, posebno od mojega fanta, ki mi je mesec prej obljubljal, da zame načrtuje veliko presenečenje.Skupaj sva že nekaj let. Na koncu mi je prinesel šopek rož, za katere sem mu že pred časom potožila, da mi nikoli niso bile všeč, pa je na to očitno pozabil. Jaz sem se za njegov rojstni dan vedno potrudila: častila koncert njegovega najljubšega benda, naročila original dres kluba, ki ga že od nekdaj obužuje… On pa mi zatrjuje, da za kaj več pač nima denarja. To mi res ni jasno, saj se izprsi za vse svoje hobije, vsakodnevne kavice, cigarete…
Zanima me vaše mnenje o nastali situaciji. Hvala 🙂
Lahko ga edino še vprašaš, kaj se je zgodilo s tistim presenečenjem, ki ga je obljubljal. Po drugi strani pa se vprašaj, zakaj je obljubljal. Ti je morda želel ustrečt v nečem, kar tebi pomeni ogromno, njemu pa bore malo? Pozornost se lahko izkaže tudi drugače, ne le s posebnimi darili na rojstni dan. Verjetno je problem v tem.
Forum je zaprt za komentiranje.