Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Bi se prestavili na drug forum

Bi se prestavili na drug forum

Glede na to, da je toliko nekih navodil, kako smemo oz. ne smemo med sabo komunicirati, se pogovarjati, glede na to, da jaz smatram, da če se nam omejuje svoboda izražanja, da se na nas na nek način izvršuje “nasilje”, vas resno sprašujem,

Ali bi se prestavili na drug forum pisati?

Ne, to ne bi bil forum MON-a, kateri forum bi to bil, ne bi javno objavljala, da me ne bi kdo obtožil, da delam kakšno reklamo ali kaj podobnega, to bi za tiste, ki si želite ohraniti stil pisanja, in tudi neke “stike” s tistimi, ki pišemo tu gor in tako izmenjujemo mnenja, povedala preko ZS-ja ali preko maila, ki je objavljen v mojem profilu.

V glavnem, želite pisati na tem forumu, MŽ Čveku, na takšnem kakršen je oz. se nam obeta, ali pa želite v svojem pisanju imeti “mir”, občutek razumevanja in neke tolerance, pa tudi če ne vedno strinjanja in bi se posledično strinjali s premestitvijo na drugo forumsko lokacijo.

Kaj pravite?

Jaz ne bi nič spreminjal. Naj ostane, tako kot je. Jaz sem svoj mir našel, če pišem ali pa ne. Foruma kot čveka pa nima smisla moderirati, ker bi potem moral bil eden nonstop prisoten. Po umiku nimam potrebe, ker mi je to še vedno le zabava, čeprav je kdaj tudi kaka bolj “resna” tema.
Kamorkoli se prestaviš, povsod bo isto, razen če bi šlo za zaprt krog uporabnikov. Naj vsak pogleda, kar lahko spremeni pri sebi, da bi bilo drugače, lepše ali pa naj preprosto sprejme to drugačnost, ki nas ločuje. Naj skuša razumeti, zakaj ga drugi dojema, tako kot ga, naj se postavi na njegovo mesto in morda bo razumel. Takrat ne bo jemal stvari osebno. To velja za vse (z mano vred). Tudi to je lahko zanimiv izziv. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ostane ti edino, da komuniciraš z uporabniki preko ZS, ker če se “vsi” preselimo drugam….. čemu le, da bodo pobarvane strani foruma z drugo barvo? 😉
Lahko se preseliš pa na drug forum (ne mon), kjer lahko komentirajo le reg. uporabniki in so bolj strogi glede načina izražanja.

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Nee, ne premikajte se nikamor, da ne boste še tam začeli smetiti….Tu lepo ostanite, na toplem in varnem, vroči duhovi se bojo kmalu pomirili, itak pa drug brez drugega ne morete!

Najbolj nam je všeč tvoj (smr)duh, večnega sprenevedanja in skrivanja za neštetimi imeni….Ronka.pres…..cccccccccccc

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Najbolj nam je všeč tvoj (smr)duh, večnega sprenevedanja in skrivanja za neštetimi imeni….Ronka.pres…..cccccccccccc[/quote]Ma ti tle gor tuk smrdi,da si bomo eni,kar masko nataknil,da te nevohamo……cccccccc

Predlagam Izgnani iz raja … deluje, prijazni uporabniki … in jaz sem se od tam umaknil

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close