Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Včasih

Včasih

se počutim kot kos mesa…v službi delam z ljudmi in ženske, ( ne morem kaj, dobro izgledam) me ogledujejo s tisto pohoto v očeh, si popravljajo lase z rokami, se čohajo po vratu, včasih roka zdrsne še malo nižje, si poravljajo gumbe na bluzah, mencajo z rokami okrog bokov..jaz pa..ne morem, ne smem..ni pravice na tem svetu, res je ni))

postavi se na kakšen prehod za pešce … ali še bolje: špilaj ležečega policaja.
Zihr te bo kakšna tudi podrla.

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

In potem se zbudiš s prstom v riti 😛

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

drži in vidim Benetke))

Zihr te bo kakšna tudi podrla.[/quote]
no, a zdaj bomo pa nesramni in škodoželjni?))

drži in vidim Benetke))[/quote]

A samo to? Kaj pa kakšen Dubaj, Katar, Indijski Ocean, Avstralijo?? No ja, sicer pa je jasno čemu Benetke, župniki ste pač skromni, a žal obupno pohotni!!! 😛

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Zihr te bo kakšna tudi podrla.[/quote]
no, a zdaj bomo pa nesramni in škodoželjni?))[/quote]
za VSE vas se meni tudi je.be. NE … dobil si samo konstruktiven in izvedjiv predlog.

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

drži in vidim Benetke))[/quote]

A samo to? Kaj pa kakšen Dubaj, Katar, Indijski Ocean, Avstralijo?? No ja, sicer pa je jasno čemu Benetke, župniki ste pač skromni, a žal obupno pohotni!!! :P[/quote]
Benetke imajo( da ne bo zvenelo patetično) posebno mesto pri meni, poleg Firenc in Pise, če se osredotočima na S.Italijo…pohota je čisto neupravičeno na listi najhujših grehov, pohota je človeška komponenta, požrešnost in sebičnost pa sta vredni vsakega obosjanja poleg še česa drugega seveda

no, a zdaj bomo pa nesramni in škodoželjni?))[/quote]
za VSE vas se meni tudi je.be. NE … dobil si samo konstruktiven in izvedjiv predlog.[/quote]
vidiš. meni je pa mar zate, si kamenček, resda čisto majhen, pa vendar kamenček v mozaiku življenja in brez tebe bi ne bilo isto…glede predloga pa, sprobaj sam pa poročaj, saj veš, najlažej je govoriti iz lastne izkušnje, vse ostalo je filozofiranje))

za VSE vas se meni tudi je.be. NE … dobil si samo konstruktiven in izvedjiv predlog.[/quote]
vidiš. meni je pa mar zate, si kamenček, resda čisto majhen, pa vendar kamenček v mozaiku življenja in brez tebe bi ne bilo isto…glede predloga pa, sprobaj sam pa poročaj, saj veš, najlažej je govoriti iz lastne izkušnje, vse ostalo je filozofiranje))[/quote]
jaz sem nivo osebnih izkušenj že prerasel … zato bi pa tebe uporabil kot testni model. Saj boš toliko prijazen se v dobro vse skupnosti “žrtvoval”, anede de .. saj si zanesljiv, za skupnost pripravljen narediti vse …. (grda beseda -> )

širiš dezinformacije, marsikaj sem pripravljen narediti, nikakor pa ne vsega, še najmanj izvajati kakršnokoli žrtvovanje za višje cilje in dobrobit nekaterih)) ne ne, žrtoval se je samo en človek za dobrobit človeštva, , ki je širil ljubezen med nami, nas prerpieval kako lepo bi bilo če bi se za psremebo ieli vsi radi med sabo in kaj smo naredili? pribili smo ga na križ in ga poslai na srečanje k stvarniku…

Ja, toda zgodila se je božja volja, ne le človeška!

le zakaj so dezinfekcije namenjene samo podganam … ne pa tistim, ki jih podgane motijo??

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close