Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Prenos misli – ali verjamete!

Prenos misli – ali verjamete!

Podobna tema je, mislim, da že bila pred enim letom, a je zamrla (največ sta v njej sodelovali antilopa in zmedena_samica), [sub]lahko pa da sem vse pobrkala :D[/sub]

Kakorkoli, ali verjamete v telepatijo? Primer: pred pol ure sem med čiščenjem kopalnice pomislila na prijateljico, s katero se nisva slišali že lep čas, v mislih se mi je celo odvrtel namišljen pogovor in nemalo nazaj me pokliče 🙂

Verjamete v naključja? Ali se vam zdi, da ljudje na splošno preveč operiramo z izrazi “usoda, usojenost, naključje, svobodna volja, telepatija”?

Komentarji, prosim 🙂

Seveda verjamem. V OS me je uciteljica vedno vprasala takrat ko nisem imel pojma 🙂
Drugace pa priiporocam Milana Ryzlo.

jaz verjamem v telepatijo. velikokrat se mi zgodi da z kom kaj istočasno izrečem. Verjamem da nakjlučij ni. Kar se zgodi se vedno zgodi z razlogom. Mislim, da je prav da se o tem pogovarjamo in VEM da si vsak sam izbere svojo usodo, pa če je dobra ali slaba. Z mojo najbolšo prijateljico se včasih sploh ne pogovarjava ali pa sva tiho in si potem začne ona peti pesem, ki se mi je ravo tisti trenutek pela v glavi. Torej JA, verjamem v prenos misli! 🙂

da.

Če si jo pa ves prestrašen pogledu, ko je vprašala kdo se bo javil.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Nic nisem gledal, pogled je bil usmerjen nekam proti talnim ploscicam 🙂

No vidš 😀 Vedla je, da nimaš pojma.

Naravnost moraš gledat, mimo nje, potem deluje. To tehniku sm jst izpilu v srednji šoli.

To je bila cista parapsihologija 🙂

Evo, jaz zdaj prenašam misli k sosedu, da naj preneha poslušati turbo folk, pa nič ne pomaga.:))))

Fuzine :)?

Telepatija deluje med ljudmi, s katerimi smo povezani 🙂 Drugo je vplivanje oz.manipulacija z drugimi, da neznanca pred sabo na ulici prisiliš, da gre desno, ne levo, čeprav v slednje ne verjamem dosti. Zakaj recimo nekateri lahko ukrivijo žlico, drugi pa ne?

Kaj pa recimo sanje. Nekoga, ki ti je blizu pa nimata več veliko stikov, ga pogrešaš in potem živo sanjaš? Al sem že preveč sadja nametala v en koš? 😉

ZČZ-zunajčutno zaznavanje.

Če bi bil registriran, bi ti povedala, tako pa ne bom. :)))

zaupi men antilopa 😀

Niso Fužine.

Niso Fužine.[/quote]

Vič?

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

To je tema o telepatiji, zato ne vem kaj sprašujete ? 🙂

Samička, pa ti bi me lahko “izvohala”. :))))

Robi, preberi nekaj postov nazaj.

Sicer pa, vsem se zahvaljujem za ugibanje, ker je ugasnil CD player. :))) Očitno, da je bila telepatija premočna. :))

Ok, in ko te bom ali lahko to spoznanje napišem na mon?

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Ne verjamem v naključja. Vse deluje po nekem ključu oziroma zakonih.

hahahaha jooj kako si me nasmejal zdaj.Hvala!

Ok, in ko te bom ali lahko to spoznanje napišem na mon?[/quote]

Ne smeš, na MON-u imam posebno misijo. :)))

Ne verjamem v naključja. Vse deluje po nekem ključu oziroma zakonih.[/quote]

Dobro. Torej so naša pota že narisana in smo mi samo lutkice…

Kaj pa telepatija? Kam, po vaše, spada?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close