Spolna sla
Od stresnega življenja je tud prišlo do te mere, da nimamo spolne sle. Te čist razumem. V današnjem času delamo od 8 – 16, domov se pripeljemo nekje do 17:00 – potem postoriš kar je potrebno, greš v trgovino, daš možu in otrokom če jih imaš jesti – bog ne daj da bi kdaj tebe že vse to čakalo doma narejeno in potem mi povejte kako hudiča si ob osmih, devetih zvečer ko vse postoriš še razrajcan da greš seksat. jaz te čist razumem. Ta tempo življenja je grozen. Pa potem, če že teb zapaše “deca” ni doma, ker je na službeni poti al pa ima nočne termine v službi in ti dnevne – tako da ni variante, potem ko moškemu zapaše imaš ti menstruacijo oziroma si tako hin, da ti enostavno ne pade na pamet. Ja tak je žal dandanašnji svet.
Enostavno se je treba prisilt. Ker bolj poredko ko seksaš manjkrat ti sploh paše. Tako, da se je treba v tem tempu in stresnih situacijah dobesedno prisilit vsaj trikrat na teden in potem sploh ni več tako hudo. Se pa morata dovolj pogovarjat, zbljižat na drugačen način. Določta si nekaj dni v tednu, da po osmi uri zvečer ne gledata več TV, ne pospravljata, ne vrtnarita in ne zalivata rože ampak se enostavno posvečata en drugem. Tisti večer naredita vedno nekaj za partnerja – naredita si večerjo, pogrnita dekno na nova tla v dnevni sobi, dajta večerjo na dekno, prižgita glasbo, uživajta in jejta – stres bo premagan, sprostila se bosta oba in bo kar samo po sebi privedlo do seksa oziroma spolne sle.
Upam, da bo kaj pomagalo. Pri naju je. Sem imela tud jaz vse na hrbtu – službo, študij popoldan, preurejanje stanovanja, priprave na poroko…., pa je pasalo ti povem, ko sem se sprostila in me je samo pogledal sva že bila eden an drugem – skratka delajta veliko na sproščanju.
Brigita
Brigita ti je ful dobro in ful resnicno napisala. Jaz sebe opazam, da sem kaksen teden pred menstruacijo ful utrujena in ponavadi zvecer samo v postlo padem in mi tut na misel ne pade se seksat. Pol se pa zadeve v nekaj dneh noramlizirajo.
Ljudje delamo cisto banalne napake s katerimi potem unicujemo odnose z nasimi najblizjimi. Npr. pride moz domov zvecer cist out in se po vecerji samo uleze pred TV…nobene komunikacije, ker se mu ne da….namesto, da bi zensko pohopsal in bi sla na sprehod…vem, da je utrujen in se mu ne da, ampak treba se je prisiliti…kar hitro minejo leta…in potem se sprasujemo kdaj smo se odtujili….
Forum je zaprt za komentiranje.