Najdi forum

Tek

Zdravo

Če je kakšna interesentka za družbo pri rekreativnem teku, naj se javi.

Športni pozdrav 😉

Ti pa si …?

Moški, ženska, tečeš 5, 10, 20 km?

Okolica LJ vzhod, zahod, sever, jug? Ker če sem jaz iz Medvod in ti z Vrhnike, je vmes skoraj 50 km.

Imaš prav, premalo podatkov.

Sem moški, lahko se omejimo na Ljubljano, da ne bo prevelikih usklajevanj, kar pa se tiče kilometrine pa mi je cilj počasi napredovati do nekje 12 km.

LP

Super! Upam, da boš našel kako družbo.

Jaz najraje soliram, če se že komu priključim, je to na daljše km (recimo 20), ker tisto je pa jeba oddelat sam.

Pridi v Tivoli pa se priključi kakšni napeti ritki. Aja, pardon, ti bi rad teku? 😀

Ampak resno, v Tivoliju jih ful teče. Je praktično v centru mesta in lahko narediš koliko km ti poželi. Če so ti vse poti premalo, pa narediš dvojno 🙂

kje in kako pa se očistiš pasjekov?

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Po poti in gozdnih potkah jih ni. Če bi bil tekač, bi to vedel.

Jst mam verjetno največ kondicije na tem forumu, vsi ostali se lažete, da ste športniki. To je samo varka, kako na čim lažji način navezovati stike z asocialnimi knjižnimi molji.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Jaz se nič ne lažem, nisem neka športnica, sem pa rada v naravi, takoj bi šla teč s kom 12 km, ker sama se težko spravim, pretečem to drugače v nekem rekreativnem tempu brez problema..problem je samo, ker sem zamenjala dan in noč…
isto velja za it v gore…

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Imaš ja, v laganju. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

In to izključno istospolnimi a ne.

Pa kako tebi rata čisto vsako temo spremenit v merjenje, kdo ima daljšega.

Jaz tudi iščem sotekača/ico. Samo v Posavju pa na daljše proge. 25 in več km.

In to izključno istospolnimi a ne.

Pa kako tebi rata čisto vsako temo spremenit v merjenje, kdo ima daljšega.[/quote]
Treba znat.

Kaj maš ti Kenysko postavo ?

Kenijsko postavo?
Ne, jaz imam nekaj kg preveč.

Aja. No potem ti pa ne bo problem najdt koga za zraven. Tle maš cel kup takih z odvečnimi kilogrami, ki se po cele dneve bašejo s piškoti.

Nisem še zasledila tu gor, da bi kdo iskal tekaško družbo za daljše proge (nad 25km) pa bi bil iz našega konca.

MON pa res ni zbirališče športnih duš. Tako, da tule gor ne iščite športne družbe. Tu gor so pretežno sami zastani. Tu in tam se najde kaka rekreativna duša. Večina pa ne zmore niti prehodit 5km brez počitka, kaj šele preteči.

Lahko pridejo do hladilnika, pa nazaj pred računalnik.

5km prehodijo v mesecu dni. Če šteješ tiste metre do trgovine pa nazaj.

Zakaj bi hodil do hladilnika, če si lahko piškote prineseš k računalniku? 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ti kr papi piškote bajsek. Lopar pa daj raje komu drugemu v roke. Tok intenzivni športni niso zate.

Lahko bi se s kom “dnevnim” uskladila in tekla v mraku…. 🙂

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Iščeš takšno, ki bi se spotaknila po kakšnih 100m teka za njo?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close