Gol do pasu
Ali se po vasem spodobi da se po mestu sprehaja moski gol do pasu?
Ko sem zivel v Piranu sem vsak dan nesel smeti, sel po posto, casopis, … brez majice, vcasih tudi bos. Zdaj zivim v soseski v okolici Ljubljane.
Bom tarca cudnih pogledov in komentarjev ce to pocnem v osrednji sloveniji:-) ?
Kaksen je vas pogled na moske zgorajbez v urbanem naselju?
Meni je to všeč, samo če se ne dela samozavestnega in si ne misli, da ne vem kako dobro zgleda…
drugače tudi jaz v ljubljani ko nesem smeti diagonalno čez cesto, sem ponavadi pomanjkljivo oblečena, navadno od dveh do petih ponoči, ko je polna luna, v beli prosojni majčki in… nič več lol
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup]
Kako naj nebi nekdo, ki vsak dan visi na fitnesu, ne mislil, da izgleda dobro ? You got to be kidding me :)[/quote]Glej mene to pač moti, isto me moti, če si kdo domišlja da je pameten.
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup]
kaj pa, če JE pameten … pa tega ne “skužiš”, ker pač ne dojameš??
večini so pametni pač “drugačni, čudni, zoprni … ” ker jih je pač težko razumeti.
Kako pa VEŠ, kdo je pameten??
Jah, zakaj pa misliš, da visijo na fitnesu vsak dan ? Lih zato, da bojo bolj zgledal. Sej boš že po dveh mesecih treningov bil bolj zadovoljen s svojo postavo, posledično potem tudi dosti dubil na samozavesti. Isto vela za punce, ki hočjo met napeto ritko, čvrste noge, se znebit celulita, ko se bodo poleti na plaži sprehajale v kopalkah,…
To pa da si mislš, da si pameten je pa čist neki druzga, ker pamet boš bolj težko izmeril, sploh pa na kšnm takem forumu, kot je ta.
jep — žal je vse manj takšnih, ki bi se učili, delali eksperimente, testirali nove postopke, magari cepili sadike al kopali jarke … preveč je takih, ki se bildajo, so pa novinarji, sociologi, FDV, filozofi … skratka škart že v osovi.
Pa še plodni niso :))))
primerjaj svojo ceno na uro z manualcem 🙂
plus
za tvojo izibrazbo lahko samo drkaš – hvala bogu, ker tvojih potomcev si ne želimo.
Tudi izobraženci ste ausšuš človeštva (pravzaprav izgubljen denar — sicer država nebi bila v pi.zdi) – ker znate na “visokem nivoju” utemeljiti, zakaj se lačni ne more usrati 😛
sprdek: prečitaj tole tako, da boš znal tudi naprej in nazaj scroolati http://www.sap.com (aja, prijavi se tudi)
ja?? aja — to znanje se prodaja za najmanj 600€/ 8 ur — 15 dni na mesec
V glavnem moški odgovarjajo … potem se res ne moreš čuditi odgovorom 😀
Odvisno kako izgleda…
Če je za pogledat, bi bila vesela vsakdanjega sprehoda pod mojim oknom :P, pa ne glede na to, če gre po časopis, na pošto ali kamorkoli drugam. Če ima nizke hlače, ki visijo na bokih, še toliko bolj … 😀
Spodobi, ne spodobi, spodobi, ne spodobi, spodobi, ne spodobi… Ali ti je tuje mnenje res tako pomembno???
Forum je zaprt za komentiranje.