Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Gol do pasu

Gol do pasu

Ali se po vasem spodobi da se po mestu sprehaja moski gol do pasu?
Ko sem zivel v Piranu sem vsak dan nesel smeti, sel po posto, casopis, … brez majice, vcasih tudi bos. Zdaj zivim v soseski v okolici Ljubljane.

Bom tarca cudnih pogledov in komentarjev ce to pocnem v osrednji sloveniji:-) ?

Kaksen je vas pogled na moske zgorajbez v urbanem naselju?

Če si kosmat po hrbtu, če maš pojošene veške, pa tak trebuh kot Pero Lovšin ne počni tega.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Meni je to všeč, samo če se ne dela samozavestnega in si ne misli, da ne vem kako dobro zgleda…
drugače tudi jaz v ljubljani ko nesem smeti diagonalno čez cesto, sem ponavadi pomanjkljivo oblečena, navadno od dveh do petih ponoči, ko je polna luna, v beli prosojni majčki in… nič več lol

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

še “čapci” imajo vsaj mnogo premajhne mikice … neglede od kod so prišli ali, če so že xy generacija tukaj rojenih

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Kako naj nebi nekdo, ki vsak dan visi na fitnesu, ne mislil, da izgleda dobro ? You got to be kidding me 🙂

Kako naj nebi nekdo, ki vsak dan visi na fitnesu, ne mislil, da izgleda dobro ? You got to be kidding me :)[/quote]Glej mene to pač moti, isto me moti, če si kdo domišlja da je pameten.

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

kaj pa, če JE pameten … pa tega ne “skužiš”, ker pač ne dojameš??
večini so pametni pač “drugačni, čudni, zoprni … ” ker jih je pač težko razumeti.
Kako pa VEŠ, kdo je pameten??

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Jah, zakaj pa misliš, da visijo na fitnesu vsak dan ? Lih zato, da bojo bolj zgledal. Sej boš že po dveh mesecih treningov bil bolj zadovoljen s svojo postavo, posledično potem tudi dosti dubil na samozavesti. Isto vela za punce, ki hočjo met napeto ritko, čvrste noge, se znebit celulita, ko se bodo poleti na plaži sprehajale v kopalkah,…

To pa da si mislš, da si pameten je pa čist neki druzga, ker pamet boš bolj težko izmeril, sploh pa na kšnm takem forumu, kot je ta.

jep — žal je vse manj takšnih, ki bi se učili, delali eksperimente, testirali nove postopke, magari cepili sadike al kopali jarke … preveč je takih, ki se bildajo, so pa novinarji, sociologi, FDV, filozofi … skratka škart že v osovi.
Pa še plodni niso :))))

Kr ti kopi jarke če češ, jst mam previsoko izobrazbo za to.

primerjaj svojo ceno na uro z manualcem 🙂
plus
za tvojo izibrazbo lahko samo drkaš – hvala bogu, ker tvojih potomcev si ne želimo.
Tudi izobraženci ste ausšuš človeštva (pravzaprav izgubljen denar — sicer država nebi bila v pi.zdi) – ker znate na “visokem nivoju” utemeljiti, zakaj se lačni ne more usrati 😛

To bo to ja lol. Kr pejt nazaj na bibaleze stran čitat naprej.

sprdek: prečitaj tole tako, da boš znal tudi naprej in nazaj scroolati http://www.sap.com (aja, prijavi se tudi)
ja?? aja — to znanje se prodaja za najmanj 600€/ 8 ur — 15 dni na mesec

ne.

pol si pa crkovina … ker niti tega, da nisi oseba ampak samo davčna številka ne razumeš — sprdek

V glavnem moški odgovarjajo … potem se res ne moreš čuditi odgovorom 😀

Odvisno kako izgleda…

Če je za pogledat, bi bila vesela vsakdanjega sprehoda pod mojim oknom :P, pa ne glede na to, če gre po časopis, na pošto ali kamorkoli drugam. Če ima nizke hlače, ki visijo na bokih, še toliko bolj … 😀

Spodobi, ne spodobi, spodobi, ne spodobi, spodobi, ne spodobi… Ali ti je tuje mnenje res tako pomembno???

Vetrc, povej kje in kdaj, bo strokovna žirija ocenila, ali si spodoben.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close