sex je u pitanju
a to gre za postne dni (ko se ne je mesa, ramadan …) in klečanje v klopi v cerkvi??
jah — post že sam po sebi pomeni omejevanje uživanja “mesa”, devanja v sebe karkoli ….
Jaz sem tudi najprej strmela in napenjala možgane, nato pa sem šele ob tvojem vprašanju dojela, da je sklanjal posto.
“Ne jebe me 5 postov” na forumu izpade še bolj zabavno… 🙂
To boš moral njo vprašat. Bi se tebi zdelo pošteno, da bi punca prišla do tebe z nekimi “obtožbami”, ker so ji drugi rekli (recimo, da jo varaš, ker si rekel to pa to), brez da bi tebe vprašala, kaj si s tistim mislil?
Jaz sem tudi najprej strmela in napenjala možgane, nato pa sem šele ob tvojem vprašanju dojela, da je sklanjal posto.
“Ne jebe me 5 postov” na forumu izpade še bolj zabavno… :)[/quote]
:))) Senza ti si taka faca.
Čisto iz firbca…kje pa tako govorijo? Ker za “klupa” še nikoli nisem slišala.
To boš moral njo vprašat. Bi se tebi zdelo pošteno, da bi punca prišla do tebe z nekimi “obtožbami”, ker so ji drugi rekli (recimo, da jo varaš, ker si rekel to pa to), brez da bi tebe vprašala, kaj si s tistim mislil?[/quote]In ko ti bo začela razlagat si bo najprej v glavo vrgla vse živo, nekje na koncu (če boš do takrat še vztrajal, se pa splača), boš zvedel bistvo. Vprašanje je če ga boš pravilno dojel. 😉
“Ne jebe me 5 postov” na forumu izpade še bolj zabavno… :)[/quote]
:))) Senza ti si taka faca.
Čisto iz firbca…kje pa tako govorijo? Ker za “klupa” še nikoli nisem slišala.[/quote]
klupa, rečejo na koroškem, pa tudi na štajerskem se je včasih uporabljalo
pa ne pomeni da si jezen, ampak užaljen kot otrok, da ti gre na jok ko malemu otroku, v tem smislu
To boš moral njo vprašat. Bi se tebi zdelo pošteno, da bi punca prišla do tebe z nekimi “obtožbami”, ker so ji drugi rekli (recimo, da jo varaš, ker si rekel to pa to), brez da bi tebe vprašala, kaj si s tistim mislil?[/quote]In ko ti bo začela razlagat si bo najprej v glavo vrgla vse živo, nekje na koncu (če boš do takrat še vztrajal, se pa splača), boš zvedel bistvo. Vprašanje je če ga boš pravilno dojel. ;)[/quote]
Tudi Ramba smo gledali vseh 92 minut, čeprav smo vedeli, da bo na koncu vse postrelil…
In ko ti bo začela razlagat TI[sub](popravek)[/sub] bo najprej v glavo vrgla vse živo, nekje na koncu (če boš do takrat še vztrajal, se pa splača), boš zvedel bistvo. Vprašanje je če ga boš pravilno dojel. ;)[/quote]
Tudi Ramba smo gledali vseh 92 minut, čeprav smo vedeli, da bo na koncu vse postrelil…[/quote]Ma ja, smo gledali….
Eno je gledat od daleč, drugo se je pa matrat s streljanjem…. 😉
A si videla kako je bil zašvican? Ni mu bilo lahko… :)))))
Forum je zaprt za komentiranje.