Nikar mi ne zamerite…
Čeprav se mi je kar zdelo kar beden karakter imaš,mi je ta “bljak” ob domači glasbi,povedal še kaj več.Očitno si še smrkljetina prisesana pri materi in fotru,ti je za tolerirati.[/quote]
To so pa zelo direktne besede. Saj “bljak” tudi mini ni ravno slišat na lep način izraženo mnenje, ampak glede na to, da tudi sama znaš zelo direktno (in nič v celofan zavito) napisat, kar imaš v mislih, me tvoje obsojanje njenega izražanja vseeno nekoliko čudi.
Sicer pa, ko smo že pri besedilih, pa čeprav “goveje” muzike, tole je pa moj izbor:
http://www.youtube.com/watch?v=qwwLO7l2zUc
http://www.youtube.com/watch?v=1bRDgJW19bk
Se strinjam in komentar toleriram.
In še ena lepa za vas..)
Čeprav se mi je kar zdelo kar beden karakter imaš,mi je ta “bljak” ob domači glasbi,povedal še kaj več.Očitno si še smrkljetina prisesana pri materi in fotru,ti je za tolerirati.[/quote]
Beden karakter? Zgleden vsekakor res ni – potem pa mi ga pokrpaj, da bo kao boljši oz bolj po tvoji meri 🙂
Me pa ob tem bolj zanima, kaj je narobe s tem, če človek pove, da ne mara, ne prenese neke zvrsti glasbe? Rabim zelo dober argument na to vprašanje.
Beden karakter? Zgleden vsekakor res ni – potem pa mi ga pokrpaj, da bo kao boljši oz bolj po tvoji meri 🙂
Me pa ob tem bolj zanima, kaj je narobe s tem, če človek pove, da ne mara, ne prenese neke zvrsti glasbe? Rabim zelo dober argument na to vprašanje.[/quote]
če nekdo nekaj ne mara , se enostavno reče, ne hvala, mi ni všeč, brez neumestnih ko so bljak, ali pa goveje nenazadnej se gre za slovensko glasbo ki je ne znamo dovlj cenit, sicer je že vedno tako, nihče ni prerok v domači vasi…..jaz osebno če mi katra glasba ni všeč jo enostavno preskočim, vedno pa si dam možnost in prvo poslušam do konca, nato pa preskočim, če mi ni všeč….pravijo da je vsakemu treba dati prilonost da se izkaže, je tako? seveda je
Me pa ob tem bolj zanima, kaj je narobe s tem, če človek pove, da ne mara, ne prenese neke zvrsti glasbe? Rabim zelo dober argument na to vprašanje.[/quote]
če nekdo nekaj ne mara , se enostavno reče, ne hvala, mi ni všeč, brez neumestnih ko so bljak, ali pa goveje nenazadnej se gre za slovensko glasbo ki je ne znamo dovlj cenit, sicer je že vedno tako, nihče ni prerok v domači vasi…..jaz osebno če mi katra glasba ni všeč jo enostavno preskočim, vedno pa si dam možnost in prvo poslušam do konca, nato pa preskočim, če mi ni všeč….pravijo da je vsakemu treba dati prilonost da se izkaže, je tako? seveda je[/quote]
Bljak je čisto kul izraz za ljudi, teme…..karkoli na forumu, za neznance, kaj bi se pretipkavala z olepševanjem in diplomatstvom….ni potrebe po tem na čvekih.
-.-.-.-.-.-
pod črto: je vse našteto bolje kot drkat na xxx filmčke na netu in komentarje na forumih ☺
ni tako slabega fu*ka v svinjaku, štali, seniku …. kot je prazen drk na netu ☺
Res? Oprosti.[/quote]
Sem mislila, da boš napisala, da si se hecala (tako sem saj dojela tvoj :P). Bi potem jaz napisala: Jaz tudi.
Ne rabim nič oprostit. Nisem nič zamerila.[/quote]
Hec je bil o tem, da je to nekaj novega zate, nisem se pa o tem kar je napisal Sadni, me je nasmejala njegova izvirnost.
če nekdo nekaj ne mara , se enostavno reče, ne hvala, mi ni všeč, brez neumestnih ko so bljak, ali pa goveje nenazadnej se gre za slovensko glasbo ki je ne znamo dovlj cenit, sicer je že vedno tako, nihče ni prerok v domači vasi…..jaz osebno če mi katra glasba ni všeč jo enostavno preskočim, vedno pa si dam možnost in prvo poslušam do konca, nato pa preskočim, če mi ni všeč….pravijo da je vsakemu treba dati prilonost da se izkaže, je tako? seveda je[/quote]
Bljak je čisto kul izraz za ljudi, teme…..karkoli na forumu, za neznance, kaj bi se pretipkavala z olepševanjem in diplomatstvom….ni potrebe po tem na čvekih.[/quote]
nonšalanca ti ni v pomoč, niti tu na forumu še manj pa v realnem življenju, pa četudi vlečeš tako ostre črte med tem kar počneš v reali in kaj v “virtuali”, sem prerpičan, da se enako obnašaš tu in tam…
kar sploh ni kritično, si kakršna si, ni tu kaj storiti, težava je da te popada sindrom fijakrstva in nedovzetnosti …in ti tega v svoji samozaverovanosti ne opaziš…to postavi nato te tvoje bljake v drugačen kontekst, nekako jim odvzame otroroško spontanost in igrivost…razumeš?
po tvojem okusu, z vložki ki ti ležijo…
[/quote]
Skoraj…
http://www.youtube.com/watch?v=LnzYG0ZkrXg
po tvojem okusu, z vložki ki ti ležijo…
[/quote]
Skoraj…
http://www.youtube.com/watch?v=LnzYG0ZkrXg%5B/quote%5D
skoraj kopija tele večne klasike…
Forum je zaprt za komentiranje.