Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Iskrenost.

Iskrenost.

Ker ZELO rada berem forum, in nekatere vaše odgovore, komentarje nasvete ali pa le analize, sem se odločila, da vas malo povprašam o tem kar se mi dogaja 🙂 Ne znam si razložit, oziroma ko poskušam najti nek odgovor oziroma analizirat situacijo vedno pristanem na enem odgovoru. NIKOLI ne bomo ženske vedele, kaj si moški mislijo. In to je res.
No na kratko da pridem na temo o kateri bi prosila kako mnenje al karkoli!
Sem mlada punca(20 let) in do sedaj neke resne zveze še nisem imela. Resne mislim kot pač to da pač ”sprovaš” vse.
Sem bila zagledana v enega mojega sodelovca kar nekaj časa, in v vsem tem času je on vedel, da mi je bil všeč in je vedel kaj čutim do njega. Jaz pač, sem se zavedala da z njim ne bo bilo nič in sem šla naprej. Sem si zadala to, da neham nanj mislit in je čas, da mogoče, iščem druge potencialne partnerje. In prav ko sem zaključila ta kratek del mojega življenja, smo se srečali na enem koncertu in debata dve uri. Da on je vedel, da mi je bil všeč, da je vedel kaj čutim do njega, da upa da sem šla naprej. Povedal mi je, da v tistem trenutku, bi lahko me izkoristil, da bi lahko kaj imel z mano, ampak, da mu več pomeni prijateljstvo, češ da je lepše in boljše tako da se sedaj pogovarjamo in da ne bi vse skupaj šlo v nič. Rekel mi je, da sem pač premlada zanj(haha izgovori). Nekako smo razčistli našo težavo. Problem pa je, da me večkrat pogleda ko smo kje zunaj v istem lokalu in si ne upa razen če ima ”kakšno pivo preveč v riti” in ja ko je pa s punco (1 leto ) me niti ne pozdravi. Bog ne daj da bi se ustavil in se pogovarjal, ga takoj povleče za povodec;) Ampak kot sem že rekla sem šla počasi naprej.
In druga težava.
Pred novim letom sem spoznala enega pridnega, dobrega,, poštenega fanta, kateri mi je je rekel da je iskren in da si želi resne zveze, češ kako da sem jaz, ki sem ”baje” tako vredu samska, da kako sem njemu všeč, da kako bi on to in kako bi on ono. Ker je prijatelj ene moje zelo dobre kolegice, jo je tudi prosil za mojo številko, in seveda jo je dobil. Dobesedno mi je kasneje dva dni težil po smsih da kdaj se dobimo, da on hoče čimprej me videt in to. In res, ker je bil tudi meni všeč, sem šla na pijačko. Prišlo je tudi do poljuba(moj prvi poljub, prej seicer sem imela simpatije ampak sem bila preveč zatrta in nesamozavestna, da me je bilo sram), no uglavnem z njim sem naredila tudi ta velik korak…. no vsaj zame je. in nič je bilo vse kul, vse lepo in to, in glej ga zlomka se mi ni in ni javil. Sveda, jaz ”budala” mu grem pisat, čeprav vem da če fanta zanimaš ti bo on prvi pisal, ampak tako je bilo. Kaj sem želelea z vsem tem povedat. Spoznam fante, kateri mi pravijo da so iskreni resni, da si želijo nevem kaj in še več, na koncu pa rep med noge in me ne poznajo več.
Nimam se za najbolj zaželjeno punco na tem planetu, nikoli, se ne bi imela. Vem pa da imam določene vrednote in kar povem mislim vse iskreno, kratkorečeno ne govorim neki lih da odpiram usta. To pa opažam, da vedno več moških in ne samo še tistih okoli 20, ampak tudi nekaj več, govori pravljice, katere pa v praksi ne znajo izpeljati.
Zakaj moški enostavno ne povejo stvari kot so, takoj na začetku, če ti nekaj ni všeč povej, če ti je všeč, povej.
Ne pa neki blebetat in verjet sam sebi.
In pol se ljudje sprašujejo zakaj je toliko ločitev, prevar in toliko grdega.
Ljudje ne znamo več povedat iskreno kar si želimo in česa si ne želimo.
Ker berem tudi na tem forumu, da je težko najt resno osebo, ki bi imela resne namene in katera bi bila odrasla in zrela. Zakaj nas je vedno manj takih, ki smo in primis iskreni sami s seboj in z drugimi.
Ali samo jaz razmišljam napačno, da kot sem že na začetku napisala,… nikoli ne bomo razumeli moških,

1. drka itak samo tisti, ki se mu ne da fu*kat [sup]TM[/sup] od ene, ki ima nick grofica)
2. zaradi vse tehnologije je romantika, poglabljanje v sočloveka … pač nepotrebna — odnosi so hitri, kratki, izkoriščevalski
3. zaradi vpliva DDT (v moških ubija moškost) velikokrat zgleda, kot, da se nad Žensko spravlja “babše” od tipa.

v Afriki se imajo bolje v tem pogledu

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

…vsak je sam sebi namen na svetu in vsak ima v življenju toliko lekcij kolikor jih potrebuje da dojame bistvo. in stvari kot so iskrenost, poštenost, ljubezen pridejo takrat ko jih dojamemo s tem da smo to vse najprej do sebe potem šele lahko delimo. ne obremenjuj se z napakami drugih, raje poišči svoje. ponavadi je tako da kar dajemo to dobivamo, zato se osredotoči na tisto za kar si in ne na tisto, proti čemur si. rada se mej in to je to…

Ljudje ves čas iskreno pripovedujejo kaj želijo, vprašanje je če ti razumeš njihovo govorico? 😉
V besedah pa pogosto lažejo.

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Napaka! S takšnimi, ki takole težijo, se raje sploh ne ukvarjaj. Točno iz izkušenj vem za kakšne profile tipov tole gre, saj sem spoznala ene par takšnih težakov. Če si želiš dobro, vedno obidi takšnega, ki ti takole teži, ker drugače boš imela samo komplikacije z njim.

Glede prvega tipa pa: kaj sploh hočeš z oddanim? Ne vem, ampak mene je vedno vse takoj minilo, ko sem izvedela, da je oddan. Sploh se nisem hotela niti več pogovarjat (razen osnovne zadeve), še manj kaj zapletat ali ugotavljat, kje kdaj in kako me gleda, priznavat, da mi je všeč in takšne klobase.

Ja, izkušenj ti res manjka, zato na same takšne nasedaš, ker ne uvidiš, da so pezdetki.

Tu je pa en lep dokaz ženske, ki govori eno, počne pa nekaj povsem drugega. Ti boš govorila o iskrenosti, pa zakaj si nebi mogli povedat več stvari medsabo ?

“Sveda, jaz ”budala” mu grem pisat, čeprav vem da če fanta zanimaš ti bo on prvi pisal, ampak tako je bilo. “

Ja zakaj pa ga potem nisi preprosto vprašala zakaj ti ni nič napisal ?

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Misliš, da ljudje pri 20-tih že vedo kaj bi radi ?
To so moški, ki se še iščejo…Si verjetno želijo in sanjajo o resni vezi in občutku varnosti, le redko kateri pa je pripravljen resnično iti v resno vezo in sprejeti vse odgovornosti. Raje še uživajo, ti pa jih s svojo resnostjo in zahtevnostjo prestrašiš.

Misliš, da ljudje pri 20-tih že vedo kaj bi radi ?
To so moški, ki se še iščejo…Si verjetno želijo in sanjajo o resni vezi in občutku varnosti, le redko kateri pa je pripravljen resnično iti v resno vezo in sprejeti vse odgovornosti. Raje še uživajo, ti pa jih s svojo resnostjo in zahtevnostjo prestrašiš.[/quote]
Veliko si jih tega res želi, pa pojma nima, preden to obljubijo, kaj vse jih čaka na tej poti, zato se potem ranjeni in zbiti umaknejo, kot padli borci, ki se predajo. Eni pa obljubijo samo zato, da nekaj dobijo, pol pa zbrišejo. Ampak prvih je več.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Jaz pa mislim, da govorimo dokaj iskreno. Ok, tudi kdo ne, pa vendar mislim, da ne smeš kar posploševati.

Kot je Robi že napisal, se pri 20+ (pa tudi 30+ ali 40+ …) še vsi, tudi dekleta, nekako iščete, še sami ne veste, kaj bi radi in kaj ne, ali če napišem točneje, enkrat si želite to, drugič drugo. Enkrat vam je pomembno eno, drugič drugo. Kot da ne bi bilo samo črno in belo, ampak cela paleta barv.

Saj, če boš iskrena s sabo, se boš vpogledala v sebe, boš videla, da ob različnih priložnostih različno razmišljaš. Več je dejavnikov, ki vplivajo na nas, lahko si samo lačen ali žejen, pa boš siten za znoret. In to sam sebi, in posledično boš to nezadovoljstvo prenašal tudi na drugega. Enkrat boš ob kakšnih baladah lahko vsa zasanjana, polna občutkov, drugič bodo šle mimo tebe. Ista pesem, pa boš enkrat lahko ob njej sanjarila, drugič razmišljala o bistvu ljubezni, odnosa, tretjič pa si boš kvečjemu požvižgavala ob znani melodiji – brez nekih močnih občutkih.

Tako nekako, no.

Malo starejša si od moje hčerke.

Drugič ko ti bo nekdo tko vstrajno težil,vedi da te hoče samo položit.Hitro si se vdala deklica,kar takoj ob prvi pijački in par lepih besedic,pa poljub in…poglej,njegov namen ni bil poiskati resno punco,pač pa eno podreti.Zato te tudi ni pioklical več..Največje napaka je bila pa ta,da si ga ti poklicala in pisala v stilu “hej,si ti pozabil name” ? Ja,seveda je,saj tisti trenutek ko mu je špricnilo ni vedel kako ti je ime..:)

Bolje bi bilo,da ga po intimnem kontaktu,sploh nisi kontaktirala,saj bi mu dala “vedeti ” da je bil za nič in v trenutku pozabljen…To pa boli.Moške ubija..Mladiče pa sploh..)

Pod črto. Nikoli ne piši prva!!

Hvala vsem za odgovore. in če povem po pravici sem to tudi pričakovala 🙂
Aja z oddanim ne želim imeti več nič, ker je oddan in to je meni že dovolj velik stop. Nikoli ne bi bila ”ljubica” ker vem kako boli.

In sicer je res sej samo to je želel in je spokal ko je videl, no se je ustrašil ko je začutil da mogoče bi pa jaz res kaj resnega imela. No sej vem, nikoli ne smem pisat prva, sem se naučila tega. Vsaka šola nekaj stane.
Vem preveč energije dajem v to, da razmišljam zakaj je bilo tako, zakaj ni bilo drugače. Pa vendar preteklosti ne moremo spremenit.
In kot še enkrat se strinjam z vami, prvo morem vase pogledat in se vprašat kakšna sem in kaj si pravzaprav želim 😉
Hvala

Hja pričakovala sem tudi tvoj ”odgovor”.
Zato, ker sem ga vprašala, rekel pa mi je, delam in bo čas za naju 🙂 hja, 😀
Ni panike, sej takih fantov je veliko.
Problem je se sprijaznit s tem 🙂 Pol pa itak gre vse kot mora 🙂

Aja, pol pa sori, nism vedu, da si ga vprašala.

@ anchaa &co — a je katera “plačala” za odgovor, debato … in je zahtevala uskrenost ob dobavi odgovora???

ku*re intelektualnega nivoja … pa kako naj kdo ve, kaj pričakujete, si domišljate …. če same ne poveste kaj bi rade???
petelin na svojem “dvorišču” po*kav*sa vse kure … če pri sosedu ni petelina pa še tam …. če kateri ku*ri ta vzorec ni všeč naj se pa znajde po svoje.
Ljudi, ki od drugh pričakujejo, da se bodo obnašali po njihovem vzorcu pa je potrebno razlastniniti pojma, da so “ljudje” … po vzorcu pričakovanja se obnašajo kot npr. tulipani.

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Sam ta NM-3W zna bit ful en hud sumljivc, jst ga čist nč ne zastopm.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close