Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek casanova

casanova

Moram nekaj napisati, ker sem besna ko ris. Enostavno ne vem več ali sem jaz take sreče, da vedno najdem moške “wanna be lover”, ki se dela, da je ne vem kakšna casanova, ko pa pride do dejanja, pa vse opravi kot zajc..hop gor dol max. pol ure, če je pol ure je to je uuuuaaauuu. A res noben moški več ne obvlada situacije in ni sposoben seksa v popolnem pomenu besede sex, obojestransko zadovoljstvo itd. Res ne vem kam se vsem tako mudi, kje so zgubili tehniko, a res naletim vedno na neke neizkušene tipe ali mam sama previsoke kriterije.

Tiste ta dobre ženske obdržijo, ostali se pa morajo še naučit. Če ga boš kar zamenjala, ne boš pripomogla k večji kvaliteti. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Morš prenehat z one night standi. Za kvaliteten sex je treba malo bolj spoznati partnerja in njegove “posebnosti”, da ga lahko v celoti zadovoljiš… In on tebe, seveda.

Takšne, ki nonstop menjavate partnerje, ne boste nikdar našle pravega užitka in zadovoljstva v spolnosti!

Vsekakor preveč pričakuješ, si se pogovorila s Casanovo o tem, kaj ti je bilo ok in kaj ne ter kaj si ti dala od sebe, za slab seks ni primerno kriviti izključno nekoga drugega. In da si zaradi tega neizpolnjenega pričakovanja besna kot ris? Ne razumem, so bolj pomembne stvari v life-u, ki se ne izidejo najbolj idealno pa ljudje ne občutijo jeze, kaj šele besa; številnim je dovolj intima, bližina ljubljene osebe.

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Mogoče deluješ kot lahek plen in zato moški nimajo interesa za kakšno resno vezo in poglabljanje v tvoje želje in potrebe.
Tudi intimen odnos je potrebno graditi ter se spoznavati.

Ok zgleda, da niste ravno razumeli pointa mojega posta. Nikjer nisem napisala, da menjavam partnerje ne vem od kod vam ta podatek, sem v resni vezi že 5 let, hotela sem samo povedati, da nisem do sedaj še nobenega spoznala, ki bi zadovoljiv v prravem pomenu besede.

Nekatere si kupijo vibrator pa še kakšno drugo igrakčko, vezo pa imajo zaradi tega, kar vibrator ne da varnosti, spoštovanja, opore….itd. Ti si zadovoljiva svojemu v pravem pomenu besede (karkoli že to pomeni)??

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Napisala si da vedno najdeš take moške, to je meni delovalo, da pogosto menjaš…
Drugače, če sta resna partnerja, se je pa treba o tem pogovoriti, ne pa da enostavno vržeš puško v koruzo in morda po tihem že razmišljaš o tem, kako bi pa bilo z onim drugim.

Med ljubimci? :))) Nisi probala s Štajerci… 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Med ljubimci? :))) Nisi probala s Štajerci… :D[/quote]

Kako poceni reklama 😀

Napisala si da vedno najdeš take moške, to je meni delovalo, da pogosto menjaš…
Drugače, če sta resna partnerja, se je pa treba o tem pogovoriti, ne pa da enostavno vržeš puško v koruzo in morda po tihem že razmišljaš o tem, kako bi pa bilo z onim drugim.[/quote]
Jaz sem tudi tako razumel avtorico.

Koliko pa si jih spoznala do zdaj ?

Bogi tvoj tip, da se mu še sanja ne kašne teme odpiraš po forumih. 5 let stran vrženih, beeeed…

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

1. imaš isti čas na razpolago kot On (pa še v 5. letih se menda že poznata) – izkoristi ga enao kot on ☺

2. zna biti, da si ti “taka”, da
a. privlačiš šprinterje,
b. predolgo “ne daš” … potem pa tip z že 15_tič trdim tisti večer na hitro opravi

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Me zanima, če sta se že kaj pogovarjala glede tega problema ali pa si prišla le malo pojamrat ?

Med ljubimci? :))) Nisi probala s Štajerci… :D[/quote]

Kako poceni reklama :D[/quote]

Tudi reklamo lahko empirično preveriš in se prepričaš o njeni verodostojnosti, a ne? :))

Jaz sem tudi razumel, da jih menjaš. Govorila si o množini. Če se ti zdi, da nisi zadovoljena, potem tudi veš kaj ti manjka. Se ne moreta o tem pomenit tak, da bi skupaj kaj naredila na tem? Kaj je bil sploh namen tvoje teme? Iskat rešitve znotraj vajinega odnosa ali kaj drugega?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Kako poceni reklama :D[/quote]

Tudi reklamo lahko empirično preveriš in se prepričaš o njeni verodostojnosti, a ne? :))[/quote]

Baje, ne vem, če bi se zase poglabljala v ta empirični del….se katera javi? Lahko kar ta z vzdevkom “no comment” 🙂 V primeru, da izpolniš pričakovanja, bo Štajercem zrasel rejting 🙂

Tudi reklamo lahko empirično preveriš in se prepričaš o njeni verodostojnosti, a ne? :))[/quote]

Baje, ne vem, če bi se zase poglabljala v ta empirični del….se katera javi? Lahko kar ta z vzdevkom “no comment” 🙂 V primeru, da izpolniš pričakovanja, bo Štajercem zrasel rejting :)[/quote]

Zmedena samica, veš kaj pogrešam pri tebi ?
Tisti tvoj prejšnji avatarček :)))

Uf, sem se sprva ustrašila, da kaj bolj konkretnega…k sreči le avatar (nekateri so ga označili kot hladnega)….ni izključeno, da se bom podobi kokeršpanjelke kmalu odpovedala pa prilimam kaj bolj seksi 🙂

Baje, ne vem, če bi se zase poglabljala v ta empirični del….se katera javi? Lahko kar ta z vzdevkom “no comment” 🙂 V primeru, da izpolniš pričakovanja, bo Štajercem zrasel rejting :)[/quote]

Če se boste kaj južno od ptuja klatile, kar… Kot predigra bo zaseka s ptujsko rdečo čebulo, da boste imele dovolj energije – za kaj že? Delo na Ptujskem polju, a ne?. :)))

Če se boste kaj južno od ptuja klatile, kar… Kot predigra bo zaseka s ptujsko rdečo čebulo, da boste imele dovolj energije – za kaj že? Delo na Ptujskem polju, a ne?. :)))[/quote]

Hehe….joj, si ne upaš ne….sodelovati v empiričnem poskusu, se bojiš da bi se kaj prijelo pa rdeče čebule ne bi bilo za vse dovolj 😛

Torej nič od reklame? Dvig rejtinga te ne zanima? Pa sem že tako suvereno verjela, da bomo z eno empirično potezo “No comment” odrešili njenih seksualnih muk 🙂

Ne nisem prišla samo jamrat, logično, da se pogovarjava, ampak v odgovor vedno dobim, da ima pač skrbi in ni sproščen.

Ne nisem prišla samo jamrat, logično, da se pogovarjava, ampak v odgovor vedno dobim, da ima pač skrbi in ni sproščen.[/quote]
razbremeni ga njegovih skrbi … in objavi, da si morda noseča ☺ — od njegove reakcije ti bo vse bolj jasno ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Ne nisem prišla samo jamrat, logično, da se pogovarjava, ampak v odgovor vedno dobim, da ima pač skrbi in ni sproščen.[/quote]
Skrbi je treba odpravit in potem bo tudi sproščenost. Mogoče ga samo skrbi, ali bo dovolj dober zate in že se lahko ujame v začaran krog. Ker ga skrbi, ni sproščen, ti pa nisi zadovoljena. Če krivdo potem vališ na njega in kakor tukaj pišeš, zgleda da jo (čeprav se tebi morda ne zdi, on lahko čuti), njegove težave ostajajo. Po drugi strani pa spet ni vse na tebi, ampak tudi na njemu, koliko se je pripravljen potrudit, pogovorit.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close