Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Premierka je pokazala “zobe”

Premierka je pokazala “zobe”

tudi trave ne moremo več jesti, kaj šele regrad.

To so skrajni varčevalni ukrepi in odprava sive/črne ekonomije ☺

[sub](pa da mi ne bo kdo kakšne ljubezni do J.J: podtikal (ga ne maram še od 1988 leta))[/sub]

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Kaj se vsi tako bojite, da bi vam nekdo očital ljubezen do J.J.? A druge politike je pa dopustno imeti rad? :)) Osebno nisem navdušena nad nobenim od politikov. 🙂

Ker večina razmišlja le črno-belo. Če si rekel kaj proti JJ, si že bil za ZJ in obratno.

Ker večina razmišlja le črno-belo. Če si rekel kaj proti JJ, si že bil za ZJ in obratno.[/quote]
je tako ☺
še, če javno (ajde za šankom) pohvalim soseda, znanca… me takoj popredalčkajo me gay_e, če kakšno bejbo, sem pa že fukfehtar … bog ne daj, da pa komu kaj postorim tako, da drugi vidijo … takrat sem pa že aktivno vpleten v seksualno življenje ☺☺☺
Tako, da zaradi varnosti pred podtikanji, obsodbami, insinuacijami … raje napišem mnenje o vsaj dveh diagonalno različnih objektih iste vrste ovac ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close