Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kaj je narobe z oglasi na MŽ čveku?

Kaj je narobe z oglasi na MŽ čveku?

Čist vsakega spluvate… Če je oseba preveč natančna pri svojem opisu, že komplicira, če napiše telegrafsko, je nezanimiva in “nima česa ponudit”… Nič ni dovolj dobro in ustrezno.

Ker pa vem, da ste tukaj sami fejst ljudje (vključno z nesimpatičnimi avtorji), vem da želite samo razgibat oglase in zbezat avtorja/avtorico, da malo več pove (ponavadi se razburijo 🙂 kar vam je spet v veselje intakodalje). Čist neškodljivo. Ampak na trenutke mizerno. Nihče ne mara da se ga kritizira in se mu “minira” lovišče.

Je potemtakem sploh smiselno na ta forum pisat ženitvene oglase?

Ajd 🙂

Oglasi v stilu “rabim nekoga” privlačijo samo obupane ljudi. To, kar ti jemlješ kot pljuvanje, je v bistvu odpiranje oči, avtorjem oglasov, očitno pa tudi tebi, ki ti ni jasno, kaj je z oglasi narobe.

In kataloško iskanje partnerja se ne obnese. Še nikoli se ni.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Spider,
lahko daš kakšen primer oglasa, ki ne privlači samo obupance ?

Z oglasi ni nič narobe. Ljudje pač včasih odpirajo oči drugim tako ali pa drugače. Problem je le, da imajo včasih ozko odprte. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ja. prodam avto clio letnik 2000, cena po dogovoru.

To je normalen oglas.

Meni se zdi enako: če kdo napiše malo, se takoj usuje, da bi moral napisati kaj več, ko kdo napiše kaj več, se usuje, da je zahteven, kataloški, obupan …
Neverending story.

Ja. prodam avto clio letnik 2000, cena po dogovoru.

To je normalen oglas.[/quote]
To privlači obupane ljudi, ki nimajo denarja za novega ali dražjega. Kaj se boš javljal na tako staro ropotarnico?! 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ja, zase lahko rečem, da se vedno znova čudim, kako lahko vedno nekaj “slabega” najdejo oz. berejo. Ma, ni mi jasno. A smo ljudje res tako črnogledi, nevoščljivi, in kdo ve kaj še vse, kar botruje tovrstnim odzivom. Da v sebi nosimo toliko … slabega?… da tako beremo…

Varianta iskanje partnerja na javnem forumu je divja varianta. Kot da bi nag stal v mnozici sredi stadiona in zaklical-kritizirajte me 🙂 Ste tu vsi popolni??? Cudno nihce se ni izpostavil …
Jaz pa dam tocke za pogum (oh to upanje in hrepenenje) in upam da se bo kdo javil.

Samo je zanimivo, da pri takih temah se najbolj ”razpričaste” 🙂 Vsaj ni nobenemu dolgčas 🙂
Je pa res, da ko vidiš tak naslov, pomisliš, joj spet nekdo….
Verjamem da za nekatere pač se to zdi malo bedno, ampak nikoli se ne ve, mogoče pa se kdo najde v takih oglasih 🙂

Pa saj… zakaj ne bi ljudje (po)iskali čimveč možnosti za polnejše življenje. Jaz jim privoščim srečo.

a kdo karkoli kjerkoli na netu (jasno, če ni potrebno plačati članarine oz. so objave tem možne samo lastnikom/upravljalcem ) jemlje kot relevantno, osebno, … ☺
jaz še kuharskega recepta za pogreti vodo objavljenega na prostodostopnem forumu, nebi probal ☺

Komentiranje na netu je pač način za izgubljanje časa in, da možgani ne otopijo pred enosmerno plasiranimi temami kot sta radio, TV, … tiskani mediji …

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

A lahko dam še jaz oglas prooooosim 🙂

Iščem moškega, ki bi bil podoben Copperfieldu. Preživiva skupaj noč, zjutraj pa …..IZGINE !!!

:D:D:D

Kakšen se vam zdi?

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

super oglas … ima potencila … z malo dodelave – npr. da TI izgineš ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Pa kar se mene tiče… mene bolj zanima, kaj bi si o tem mislil tvoj mož, ampak če se tudi on strinja, ti kar… 🙂

P.S.
Zakaj bi moral izginit. Če ni toliko dober, da bi bil za ostati, ali bi ga bilo vredno iskati samo za eno noč?

korekten oglas za na brezplačne net table:
potrebujem 10.000.000,00 € “miloščine”
pobiral jo bom na Tromostovju vLJ 10.06.2013 od 09:00 do 12:30

večna hvaležnost vam je zagotovljena

p.s. (namesto drobnega tiska): manj kot 100€ od posameznika ne sprejemam (tiste, ki bodo ponudili manj bom nadiral kot, da me hočejo okrasti, pretepel s kijem za baseball in prijavil DURS_u.

Pa kar se mene tiče… mene bolj zanima, kaj bi si o tem mislil tvoj mož, ampak če se tudi on strinja, ti kar… 🙂

P.S.
Zakaj bi moral izginit. Če ni toliko dober, da bi bil za ostati, ali bi ga bilo vredno iskati samo za eno noč?[/quote]

Eemmm…enega takega že imam, dveh pa res ne rabim 😀

Ej stari, pa kje ti to robo kupuješ? Da ne boš pomotoma še navednic na tastaturi posnifal – ne boš mogel postov pisat, pa to…

Ej stari, pa kje ti to robo kupuješ? Da ne boš pomotoma še navednic na tastaturi posnifal – ne boš mogel postov pisat, pa to…[/quote]
beri kaj se dogaja z NLB, NKBM … iste fore — predsedniki uprav hodijo na vlado moledovati za dokapitalizacije ☺

Kaj je pa za pozitivnega povedat o tem ? Obupan folk, ki si na forumu išče partnerja. Fak, še socialna omrežja so potem boljša izbira, tam vsaj sliko uporabnika vidiš.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Za folk na facebooku lahko vsaj posumiš, da imajo kakšnega prijatelja in kakšen hobi.

Zakaj obupan, Spajder? Kaj je drugačnega, če spiše oglas tule ali pa na ona-on?

Nobene razlike ni, oboje je znamenje obupa in nesposobnosti dobiti spolnega ali resnega partnerja v reali.

Lahko pa se zgodi, da dobiš boljšega in bolj REALNEGA partnerja preko spleta, kot v reali!. Poznam par oseb, kateri so se spoznali preko spleta in so srečni 🙂

“Narobe” je predvsem to, da ta nacin “oglasevanja” za vspostaviti prvi stik se ni vsesplosno sprejet kot normalen… 😉

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close