Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Dan posvečen komentiranju na netu (8. v mesecu)

Dan posvečen komentiranju na netu (8. v mesecu)

če ima že Zemlja, voda, … ženske, mučenci … svoj “Dan” v letu … si tudi komentiranje na netu (vključno forumi, blogi, chati … ) zaslužijo svoj “dan”.

Ker je komentiranje na netu močno razširjeno, si “Komentiranje na netu” zasluži dan kar v vsakem mesecu ☺
Meni se zdi 8. dan v mesecu (Ko je bog ustvaril rok (P.Peršin), je v vsakem mesecu, nima ostrih robov, da bi se kdo poškodoval (prijazen otrokom, hendikepiranim …) ) primeren dan ☺

Predlog:
povsod, kjer se pojavljamo komentatorji MON_a (FB, klepetalnice, forumi, blogi … ) propagiramo to idejo
kot komentar, samostojno objavo, v pdopisu nicka … ☺

še kdo ZA ?

Smoter dneva:
da smo na ta dan prijazni, “pro”, konstruktivni … v komentiranju ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Ti mater, kot da druge dneve nismo prijazni….. 😉 😛

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Kdor je prijazen in fer, je tak vse dneve v mesecu; tisti, ki ni, mu tudi tak dan ne pomaga.:)

Kdor je prijazen in fer, je tak vse dneve v mesecu; tisti, ki ni, mu tudi tak dan ne pomaga.:)[/quote]

No, se lahko vsaj potrudi 🙂 Nekako tako, kot da greš v nedeljsko šolo 😀

Napacen dan si izbral. Danes je grrrrrozna luna:)

Saj ni danes tisti dan; če prav razumem, vsakega 8. v mesecu…..

Težko sledim vsem tem “komercialnim” dnevom:). Meni je bolj všeč spontanost, naj ima vsak svoj prostor pod soncem, ne glede na dan.

Če se obvežeš, da nas boš ti opomnil na ta slavnostni dan …

Drugače se pa Pero piše Lovšin.

lahko … če bo članarina več kot 10€ po nicku ☺

ups … 10x za popravek ☺ (PL mi nikoli ni dal za rundo pijače pa si ga nisem nikoli zapomnil v celoti ☺ )

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

lahko … če bo članarina več kot 10€ po nicku ☺

ups … 10x za popravek ☺ (PL mi nikoli ni dal za rundo pijače pa si ga nisem nikoli zapomnil v celoti ☺ )[/quote]

Kaj šele, če bi imel 195 cm :).

(Mogoče sem si ga pa jaz ravno zato zapomnila.)

Kdor je prijazen in fer, je tak vse dneve v mesecu; tisti, ki ni, mu tudi tak dan ne pomaga.:)[/quote]
Pomaga mu lahko le abstinenca. Tako bi vsaj na videz zvišali nivo komuniciranja. 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close