Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kje v teh časih spoznavat punce?

Kje v teh časih spoznavat punce?

Približujem se 30 letom in zadnje čase se počutim tako osamljenega. Ful bi rad življenje delil z kako žensko. Fora pa je da nevem kje ženske sploh spoznat. Moja služba je taka: 2 tedna na mesec delam v tujini v po raznih gradbiščih, 2 tedna pa sem doma. Tam seveda ne moreš nobene spoznat.
Nimam nobenega takega hobija kjer bi lahko ženske spoznaval in tudi ne zahajam v razne bare diskoteke in podobno(sovražim alkohol). Prijatelje sicer imam, nimam pa prijateljic.(ali prijatelje z prijateljicami)Ko takole pomislim se že kake 2-3 leta sploh nisem pogovarjal z punco ki je približno moje starosti. 🙁 Iz fore sem se vpisal na eno znano dating stran v sloveniji, ampak tisto je totalni polom. Sem že tam vpisan 1 leto in niti enkrat se še nisem videl z kako v živo. Drugač mislim da kar ok izgledam in tudi tu pa tam kdaj športam.(sam)
Zadnje pol leta tudi živim za sebe in je včasih res težko ko se nimaš z kom kaj pogovarjat.. Še posebej ker sem dva tedna skupaj doma brez obveznosti.
Torej prosim na vaše nasvete kje lahko dandanes sploh spoznam punco? Kakšne konkretne predloge bi prosil. Recimo kam bi lahko šel da bi se (samo) pogovarjal z puncami?

za tako dinamične tipe so najbližje in najlažje dostopne v domu ostarelih ☺
vsake 2 – 3 mesece jih obišče kakšna vnukinja ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Poglej avtor, pri ženskah bolj, ko si fer do njih in bolj, ko si jih želiš bolj padeš v temo, če ne delaš v okolici kjer je veliko žensk in se tudi ne giblješ v takem okolju preprosto lahko samo jebeš ježa, ko greš pa na te portale z iskreno željo in opisom te pa itak takoj žigosajo kot fukfehtarja. Skratka težka pot te čaka……

Sam se tega dobro zavedam. Zato pa vprašujem kje in kako bi prišo v kako žensko družbo…

jaz sem pa razmišljala o pogrebnih zavodih… Na pogrebih je full žalostnih ljudi in takšni so praviloma bolj “odprti”, da se na koga naslonijo. Če znaš podati ramo, pa še robček … pa potem ugotovijo, da nisi glih za vreč v smeti…. velja poskusiti.

jaz sem pa razmišljala o pogrebnih zavodih… Na pogrebih je full žalostnih ljudi in takšni so praviloma bolj “odprti”, da se na koga naslonijo. Če znaš podati ramo, pa še robček … pa potem ugotovijo, da nisi glih za vreč v smeti…. velja poskusiti.[/quote]

Bizarno! Človek rabi ideje, načrt, vidva pa tu brijeta norce, ena na morbiden način (da se zlorabi ranljivost!), drugi pa z idejo o ljudeh, ki že dišijo po zemlji oz se posmehuje dinamiki o kateri ne vemo popolnoma ničesar!

Ne vem, koliko sta vidva uravnovešena?

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

jaz sem pa razmišljala o pogrebnih zavodih… Na pogrebih je full žalostnih ljudi in takšni so praviloma bolj “odprti”, da se na koga naslonijo. Če znaš podati ramo, pa še robček … pa potem ugotovijo, da nisi glih za vreč v smeti…. velja poskusiti.[/quote]

Bizarno! Človek rabi ideje, načrt, vidva pa tu brijeta norce, ena na morbiden način (da se zlorabi ranljivost!), drugi pa z idejo o ljudeh, ki že dišijo po zemlji oz se posmehuje dinamiki o kateri ne vemo popolnoma ničesar!

Ne vem, koliko sta vidva uravnovešena?[/quote]
glej: če je tipo “neroden” in se ne zna v bejbo vsaj zaleteti in se ji potem preko opravičila približati (povabilo na drink, ponudba, da ji do avta nese nakupovalne vrečke, …) pač potrebuje pomoč … da ljudje v okolici opozorijo “kandidatko” na njega, njega pa malo pahnejo k njej ☺ (reklama za čokolado je krasna v tem) ☺☺
se mi zdi povsem uravnovešeno … btw: nekateri so v delanju parčkov tako dobri, da se gredo iz tega biznis ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Bizarno! Človek rabi ideje, načrt, vidva pa tu brijeta norce, ena na morbiden način (da se zlorabi ranljivost!), [/quote]

No, no, samička. Ni se treba tako razburjat …
Kamorkoli bo šel, se bo moral soočiti s konkurenco … kar mu že v štartu “odžira” uspeh, glede na očitno neizkušenost. Tu pač ne, ker nihče na to možnost ne pomisli…

In nikjer nisem napisala, naj “izrabi” ranljivost, le naj izkoristi priložnost, da jo spozna (in ugotovi, ali mu ustreza) …

Lahko pa gre na žur in poskuša prekositi vse preostale mandeljce na njihovem terenu …

če bi bil “tekmovalen” in bi kdaj zmagal vsaj v tem da se je uscal najdlje med vrstniki … se nebi tukaj pofočkal ☺ (neglede na to kaoko daleč lula – tekmobvati je treba!!)
tako pa — najbolje, da gre k The Dragu in nasadi kakšno profesionalko (mu bo pomagala) … večkrat — morda jo celo poroči — so zelo preživetvene bejbe in bi znale narediti iz njega “desca”, ki bi dobil vse: dobro babo, otroke, položaj v družbi in veselje do življenja ☺

Sam se tega dobro zavedam. Zato pa vprašujem kje in kako bi prišo v kako žensko družbo…[/quote]

Kako to misliš, da bi “prišo v kako žensko družbo”?
Ne moreš priti v žensko družbo, ker je…ženska. Tja ne boš nikoli prišo.

Žensk je v naravi dosti. Na svetu približno toliko kot moških. Zadržujejo se vsepovsod, res pa je, da najmanj na gradbiščih. Premakni torej svojo rit kam bolj na toplo. Zvečer pojdi v kakšen bar, bowling… Ne boj se, tam nikogar ne silijo z alkoholom. Potem pa v akcijo.

A ne znaš pristopiti k ženski? Ma daj…saj ne grizemo :):):)

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

gasilske veselice so zakon za takšna srečanja … lahko kre*sneš tudi bejbo najboljšega frenda ker sta pač oba nekaj dodala za gasilce ☺
aja, pa kelnarce na gasilskih veselicah imajo rade, če jih tipi prijemajo za riti … ker gre za nekaj dobrega ☺

Skrajno neposrečen neokusen hec.

Andrej, čemu predsodek, da se na družabnih lokacijah toči samo alkohol in da so vsi pijani/neresni/razuzdani?

Andrej, kakšne imaš pa hobije, tam poskusi.
Recimo polno je samskih tekačic, smučark, greš na rafting na Kolpo polno žensk, adrenalinski park, plavat, v toplice, na razna potopisna predavanja, jezikovne tečaje, plesni tečaji (soplesalci zelo iskana roba), predavanja na temo samospoštovanja, razne delavnice v to smer.
Na naštetih zadevah je ogromno samskih žensk in parov. Samskih moških pa ni, zato boš iskana roba.

Glede na tvoj način življenja, bi jaz kljub vsemu predlagala spletno spoznavanje. V tistih dveh tednih, ko si doma in imaš čas, se spusti po teh straneh, naveži stike, pogovarjaj se, piši. Pa ne obupaj prehitro.
Vsem ne boš všeč in tudi tebi ne bo vsaka všeč. Pač greš naprej.

Sam se tega dobro zavedam. Zato pa vprašujem kje in kako bi prišo v kako žensko družbo…[/quote]In kaj bi delal v ženski družbi?
Padal v temo? 🙂

Tema je povsod tam, kjer boš na žensko gledal kot na objekt, pri katerem lahko le koristiš usluge za nek svoj užitek.
Zakaj bi pa bili portali za samske tako mimo?
Tam se najdejo vsi, ki iščejo neko družbo, kakšno družbo to se pa vsak sam odloči kaj bo izbral.

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Mene bolj zanima kje so samski moški, ki si ne želijo otrok?
Vedno naletim le na samske moške, ki hočejo čimprej naredit otroke. Jaz pa ne želim imet otrok.

Na gradbišču TEŠ6…;))

Sem pozabila dodat, da je zaželeno, da so Slovenci, da niso poročeni, da imajo vsaj SŠ končano, zaželeno je pa še kaj več.

Andrej, čemu predsodek, da se na družabnih lokacijah toči samo alkohol in da so vsi pijani/neresni/razuzdani?[/quote]
Ker je tudi sam bolj miren tip in ne hodi po veselicah. Zato sklepa, da s takšno žensko ne bi bil kompatibilen.

Andrej, čemu predsodek, da se na družabnih lokacijah toči samo alkohol in da so vsi pijani/neresni/razuzdani?[/quote]
Ker je tudi sam bolj miren tip in ne hodi po veselicah. Zato sklepa, da s takšno žensko ne bi bil kompatibilen.[/quote]
a vesta tisti štos, ko pride eden na berglah z miss države … … ko se vsi krohotajo vstane tip z berglami s prve vrste in poleg njega miss ☺

btw: nikjer nisem pisal o alkoholu … pisal sem o “zapriseženih” gasilkah – kelnaricah na gasilski veselici, ki vedo da se treba za dobro gasilcev “žrtvovati” tudi s prijemi za rit ☺

btw: ali bi vidva raje kaj “počela” v dobro nečesa ali “plačevala” ???

Glede na stil življenja svetujem internetno spoznavanje. Mogoče kakšen chat.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Je res je res, težko je najdet partnerja dandanes 🙂
Je pa res na kakšnih veselicah, v barih, na bowlingu, na kakšnih koncertih, no takrat se fantje najbolj približajo puncam! 🙂
To s spletnim spoznavanjem, pa se strinjam s teboj, tudi jaz sem bila nekaj časa vpisana na onaon, pa ja vse vrste čudakov se najde gor, je pa res da je veliko tudi zelo uredu oseb in ljudi s katerimi se da pogovarjat.
Sicer pa, prava/ bo pa že enkrat prišel. Veliko nas je, ki čakamo. Ampak poleg čakanja, treba it tudi v AKCIJO, nobena ne bo ti prišla potrkat na vhodna vrata…(tako kot tudi ostalim, vlkjučno z mano).
Sem pa opazila, da so tipi postali veliko bolj zadržani, kot so enkrat bili, in ne govorim 15 let nazaj, ker sem še premlada, mogoče kakih 5 let nazaj….
No ne vem, treba it v družbo, malo zažurat, doma na kavč ti ne bo nobena prišla 😀
Malo se hecam 🙂 ampak v vsakem hecu je nekaj resnice, baje 🙂

v zimskem času je kakšno golf igrišče zagotovo zmagovito — poleti pa smučišče
Ni nepotrebnih osebkov, in tiste, ki pridejo so pač tam … se ne sprehajajo po travnikih ampak čakajo prince ☺

Ti pa si zakladnica modrosti. Kje spiš?

Ti pa si zakladnica modrosti. Kje spiš?[/quote]
najb zihr me najdeš pod oddejo … vse ostalo je pa odvisno od adminov serverjev ☺

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close