Povprečna velikost jošk vs. samozavest
se mi zdi, da so ženske s košaricami 3 – 4 bolj samozavestne kot tiste z večjimi oz. manjšimi.
Zakaj je v tem koleracija?
Po moje nobena nima tako majhnih, da nebi tipu “zaprla ust” in tako velikih, da jih tip nebi mogel “težkati” ☺
Korelacija je v tem, ker ste moški mahjnjeni na večje in se slinite po njih kot majhni otroci 😀 ženskam pa to dvigne ego, jasno. Ampak to ne pove nič o tem, ali vam je ženska sicer všeč in ali bi imeli z njo kaj več od igranja z njenimi baloni 😀
Kar se žensk tiče in njihovega oprsja. Če je katera zaradi njih bolj samozavestna, prav. Saj ima vsak svoje atribute, na katere je ponosen. Po drugi strani pa marsikatera ne mara svojih po njihovem mnenju prevelikih prsi, tako da …
V parih potezah ovržena tvoja hipoteza 🙂
Če je ženska prava, je velikost prsi povsem nepomembna. Manjše prsi, od zgoraj omenjenih, niso zaradi tega nič bolj prikrajšane s strani moške pozornosti. 🙂
NM-3w, daj nam tako iskreno povej, razloži koliko stika si imel, imaš z ženskami, ker tvoja opazka nima nobene veze s posledicami, za kaj so bolj obdarjene bolj ali manj obdarjene manj samozavestne. Večina ljudi vidi predvsem to kar želi videti. Zanima me ali iščeš bolj samozavestno ali manj (predvidevam, da ti to ni pomembno, dokler so “košarice” opazne)?
Moja samozavest je obratno sorazmerna z velikostjo prsi. Imela lične, čvrste, male prsi, polna samozavesti, potem sem se zredila, rabila večji modrc, samozavest je bila manjša, ker sem se počutila debelo in grdo. Potem sem shujašala, spet vitka, manjši modrc, manjše prsi večja samozavest.
Večje prsi – več špeha, bolj debela ženska. Ženske pa ob pogledu na svoj špeh nismo ravno polne samozavesti.
Forum je zaprt za komentiranje.