Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek kelnarce

kelnarce

Zanima me vaše mnenje, kaj bi naredili v mojem primeru, ker me to zelo pojezi in mi pokvari dan:
v bližini je en lokal, v katerega sem zadnje leto hodila večkrat na pijačo, poznam tudi lastnika. To mi je v redu, da grem lahko tudi kdaj sama na kavico ali pijačo, ker vedno koga poznam..

v zadnjem času pa so prišle 3 nove kelnarce, ki se menjajo. Pri vseh 3h se mi je že zgodilo, da mi niso dale računa, ena mi ga pa ni dala že 3krat zapored. To je bilo tudi danes, kar me je spravilo v slabo voljo, kar se je tudi videlo. Rekla ji nisem spet nič, čeprav sem sklenila, da bom rekla kje je račun. Vendar mi je malce neprijetno, ker se tudi malo pogovarjamo itd. Ne vem kaj naj naredim naslednjič: jim takoj rečem, povem šefu ali ne zahajam več tja???”!!! videla pa sem, da je pa drugim dala račun, torej me ima za neumno? Ali pa zato, ker sem bila sama..

Prosim za mnenja.

Hvala.

V čem je pravzaprav problem? Meni gladko dol visi, če mi prinese račun za pijačo (izjema večji zapitki). Hodimo praktično dnevno v en in isti lokal na kavo, pa včasih prinese račun, včasih ne in ga konc koncev ne rabim,

ja na jetra mi gre, k hočjo na moj račun zaslužit in dat v žep.., nategujejo goste in lastnika.., to se mi ne zdi prav. Ali pa sem jaz preveč občutljiva na te stvari, da me to tako pogreje?? ampak praviloma bi morale dati račun..

Lahko, da jim je lastnik tako naročil…. 😉

Sploh pa koji q…c te briga kdo pospravi tisti TVOJ denar, ki sploh ni več tvoj? Ti si spila in kar si dobila je pač treba plačat, tu je zate zgodba končana!

Lahko, da jim je lastnik tako naročil…. 😉

Sploh pa koji q…c te briga kdo pospravi tisti TVOJ denar, ki sploh ni več tvoj? Ti si spila in kar si dobila je pač treba plačat, tu je zate zgodba končana![/quote]
Ravno zaradi takšne miselnosti (in ravnanja) pa smo tam, kjer smo. “Vsi” kradejo, krivi so pa samo politiki.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

in kaj ti predlagaš?

Kaj se jeziš? Nalednjič vljudno prosi za račun. Saj veš kako to gre; račun prosim.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Če ne da računa lahko mirno odideš brez plačila!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Če si redna stranka, in se s klenarco poznata, še ne pomeni da daje denar v svoj žep. Pač ne vidi smisla, da bi 2x hodila do blagajne, če ti lahko na pamet pove. To pa še ne pomeni da daje denar v svoj žep… Račun natisne ko je pri blagajni in ga direktno vrže v smeti. Drugim gostom, ki pa niso redne stranke pa prinese račun. Ne vem kaj se tako razburjaš…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close