Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kaj si ženska misli, ko gre v razmerje s takšnim moškim

Kaj si ženska misli, ko gre v razmerje s takšnim moškim

No, pa me je bockanje po 24 ur zopet presenetilo: http://www.24ur.com/sport/zimski_sporti/po-vonnovi-se-je-oglasil-se-woods.html

Je lepa, vrhunska športnica. Si predstavljam, da oboževalcev ji ravno ne manjka. On je ločen – prej je bil poročen z eno, ki je izgledala tako kot ta nova …. In med ločitvijo je prišlo na dan toliko umazanih podrobnosti, da se mi je tip res že smilil. Pa če je bila le ena desetina res, je bilo vse skupaj res za bruhat…

Ampak res si ne predstavljam, kaj si ona misli o vsem skupaj? A ne vidi, da je fizična kopija bivše? A misli, da se je zdaj spremenil? Ali je bolj odprte sorte in ji ni nič narobe, če ima zraven še milijon prostitutk? A sploh ne seksa z njim in pika … ??? Any Idea? Ali je noro zaljubljena in misli … kaj?

Ti pa res ne moreš biti kaj prida ženska, če bereš 24ur.

Pandora, nekaj je narobe, čustvena stiska, a ne? :))
Precej postov, precej postov o nepomembnih temah in o nepomembnih ljudeh, aaaaa?
Sorry, ob teh poznih urah sem še posebej žleht, ker sicer sem ko angelček. 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Ne vem, čemu te toliko fascinirajo (domnevne čustvene) stiske internetnih neznancev.. neznank.. če ni samska ženska 30+ brez otrok, ker se je deklarirala kot poročeno mater, moraš pod nujno najti neko vadbišče za svoje teorije ki so na čase sicer dobre, ampak čisto neprimerne provokacije, ko se izživljaš nad drugimi. So te tako učili starši, gospod župnik morda? Je jung pisal, da moramo živcirati druge? Nimaš toliko empatije in srčne kulture, da bi zadržal svoja temačna predvidevanja zase in živel zase in v skrbi za svoje bližnje, ki ti menda nekaj pomenijo? Ali si človek-stroj oz hlod, drugi so ti objekt preučevanja in fascinacije, ko nad njimi izvajaš nasilne prijeme z identifikacijsko projekcijo lastne psihopatologije, sicer pa vse jemlješ s flegmatično distanco, zapreš šlic, za sabo puščaš pogorišča…BLEBETALO cccccccccccccccccccc

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Sorry za žlehtnobo? Raje se spat spravi, bo manj škode.

Glede na to, da je tudi ona že ločena (njen bivši mož je bil pa rahlo neuravnovešen in agresiven), očitno ne zna ravno izbirati moških, mogoče pa tudi noče in se pusti nositi toku.
Mah je ena cvetka res, dobra športnica gor ali dol. Z vsem tistim blefiranjem o hudih poškodbah pa laganjem o težki mladosti in takih. Bo rabila še kar nekaj časa, da bo dozorela kot človek.

Ne vem, čemu te toliko fascinirajo (domnevne čustvene) stiske internetnih neznancev.. neznank.. če ni samska ženska 30+ brez otrok, ker se je deklarirala kot poročeno mater, moraš pod nujno najti neko vadbišče za svoje teorije ki so na čase sicer dobre, ampak čisto neprimerne provokacije, ko se izživljaš nad drugimi. So te tako učili starši, gospod župnik morda? Je jung pisal, da moramo živcirati druge? Nimaš toliko empatije in srčne kulture, da bi zadržal svoja temačna predvidevanja zase in živel zase in v skrbi za svoje bližnje, ki ti menda nekaj pomenijo? Ali si človek-stroj oz hlod, drugi so ti objekt preučevanja in fascinacije, ko nad njimi izvajaš nasilne prijeme z identifikacijsko projekcijo lastne psihopatologije, sicer pa vse jemlješ s flegmatično distanco, zapreš šlic, za sabo puščaš pogorišča…BLEBETALO cccccccccccccccccccc[/quote]

Ježeš, Katenjka, kaj je to spet za nekontroliral čustveni izliv, da se kje ne staraš in si malo napeta?. :))
Bi te moral malo v roke vzeti in pomirit tisti tvoj prijatelj, da se tako razburiš v teh nekrščanskih poznih urah…. 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Ah, ti “kvazi” zvezdniki itak živijo v svojem svetu. :))

Ah, ti “kvazi” zvezdniki itak živijo v svojem svetu. :))[/quote]Ne, ne, svet je isti le cena njihovih igračk, ki jim jih nekateri celo zavidajo, so precej višje…..
To je pa tudi vsa razlika med “njimi in nami” 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Kaj, ko bi vsi, ki radi opravljate, ustanovili svoj forum in tam pisali do onemoglosti? Res, prava blebetala…:(

Tej kvazi zvezdniki služjo lepe denarje, rumeni tisk pa dobro živi od njih. Za avtorico pa Vonova preprosto uživa v sexu in jebe se njej za njegovo preteklost itak pa lahko iz prve roke povem kot moški seveda, da se tak tip nikoli ne spremeni. Gor je ena tema, ko je tip pobegnil od bejbe, ker je imela 15 tipov, verjami, da bi bil takšen tip, taki ženski kot je Vonova pa navsezadnje tudi recimo Maze-jeva totalno nezanimiv. To so ljudje (ženske) pri katerih je erotika prisotna vsako sekundo.

Nekako vsi mi živimo vsak v svojem svetu, ki pa so vsi na istem planetu. Lindsey tako nič ne odstopa od nobenega od nas. Kaj koga osrečuje, pa je stvar posameznika. Jaz res ne vidim, zakaj je pomembno kaj si taka ženska misli. Misli si pa verjetno isto kot vsaka druga, ki gre v zvezo z nekom.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

A si čisto vsaka ženska želi poroko, večno ljubezen in zvestobo? Mogoče pač uživa z njim in je ne briga, kaj bo jutri.

Res je. Saj tud tistega, ko ga briga kaj bo, ne more vsega nadzirati. Čez dve sekundi lahko prileti asteroid v naš planet in nas v minuti ni več. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

O.k. Saj poskušam razumeti. Gre za seks. Ampak, za vraga, ali ko ga pogledaš, se ne spomniš vseh onih prostitutk … in ti ne gre na bruhanje?

Ja, prisilna vzdržnost ima pač svoje stranske učinke :DDDD. Z nečim si pač moram zaposlit možgane, če se sami že niso…

Precej postov ni odraz čustvene stiske – ampak LENOBE. Se mi ne da nič drugega bolj pametnega počet in pol tle težim…

Denar se lima na denar, Recimo temu poslovna priloznost.

Nič ne misli, ker se ženske za veze odločate na podlagi čustev ter ne na podlagi razuma.

Extra bedna tema.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Za karieriste je poroka samo poslovni projekt, tako kot vse drugo, česar se lotijo. Gre za klasično kastno tradicijo, ki jo tudi družbe “zahodne kulture” še vedno množično prakticirajo, čeprav si domišljajo neko liberalnost nazorov: keš gre h kešu, srovšna se pa med sabo popari. Tiste vrste socialna mobilnost, po kateri se nekdo s poroko prebije v višji davčni razred, je povsod bolj izjema. Maziljenci imajo znotraj svojih visokih krogov pač precej omejeno izbiro, zato morajo godni za poroko pač vzeti tisto, kar se trenutno ponuja na ekskluzivnem tržišču živin. Ker gre za klientelo, ki je znana po svojem razuzdanem načinu življenja in skurbana vsevprek, je treba za sklenitev poslovne poročne zveze imeti tudi situaciji primerna ohlapna moralna stališča. Denar in visoki etični standardi ne gredo najbolje skupaj.

Preprosto. Zenska za partnerja zeli moskega, ki je bolj uspesen od nje. Kaliber kot je ona isce sportno zvezdo. Ona pa tudi ni slaba. Jaz bi jo tudi… 🙂

Tudi meni se zdi čudno, ona mi deluje drugačna kot Tiger, bivši mož ji je bil baje prvi. Imela je tudi težave z depresijo, zatorej ni ravno dobro zanjo, da se je čustveno zapletla z babjekom. Prej ali slej jo bo izigral in bo padla v brezno obupa.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close