Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Evo še novega SLO Ruglja

Evo še novega SLO Ruglja

Da ne bo kdo rekel, da sem samo Milivojevića pljuval!!!

http://web.vecer.com/portali/vecer/v1/default.asp?kaj=3&id=2013030705892033

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Ah, še en revež med mnogimi, ki ne najde svoje pogače v svetu, za katero slepo verjame, da mu pripada; težko se je sprijazniti, da obstoječi sistem ne dovoli uspeha vsakemu, kljub kao maksimalnemu trudu…torej za Vodeba: get over it!!! in se raje ukvarjaj z resnimi težavami ne pa bi pod vsakim pogojem rad gojil svoj vrtiček na račun žensk, za katere grozljivo zmotno misliš, da rabimo to kar tržiš – marš!!!! Te duševne analitike in razne kvazi terapevte bi jaz sem zvozila na en otok pa se naj tam špilajo šah, večkrat dajo vtis, da so sami zaradi sebe taki kot so, da ni drugega cilja, smisla, namena…tega dandanašnji svet žal ne rabi.

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Saj to, da nekoga citiraš, še ni pljuvanje. Pa tudi, če bi že bilo pljuvanje, ne bi bilo prav veliko vredno brez lastne argumentacije. Pljuvamo lahko vsi po vsakem, koliko smo pa pripravljeni resnično prisluhnit, je pa spet stvar posameznika. Kaj dobrega pa naredimo s pljuvanjem? Kvečjemu pokažemo svojo nepripravljenost na nek pogled, drugačen od našega. Kot, da bi se bali za lastno resnico.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Da ne bo kdo rekel, da sem samo Milivojevića pljuval!!!

http://web.vecer.com/portali/vecer/v1/default.asp?kaj=3&id=2013030705892033%5B/quote%5D
Kdo pa mu je ukradel žensko ? 🙂

Ženska pa tudi ni nujna za preživetje.

Res je…res, ravno tako moški niste nam potrebni za preživetje, ste pa lahko koristni…to pa ja 🙂

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Res je…res, ravno tako moški niste nam potrebni za preživetje, ste pa lahko koristni…to pa ja :)[/quote]
Misliš za občasna opravila in popravila…..? Za primerno plačilo se je vse možno zmeniti. 🙂

Res je…res, ravno tako moški niste nam potrebni za preživetje, ste pa lahko koristni…to pa ja :)[/quote]
Misliš za občasna opravila in popravila…..? Za primerno plačilo se je vse možno zmeniti. :)[/quote]

Pravzaprav nisem imela nič določenga v mislih, torej niste koristni 😛 in lahko živim brez vas :-))))

Ne vem zakaj se vedno začnejo pregovarjanja o koristnosti in nekoristnosti.
Potrebni smo oboji, če ne bi narava zadevo uredila drugače. O tem katera stran bi bil odveč nočem niti razmišljati.
Na jetra mi gredo psiho guruji, ki žensko tiščijo v posteljo in za šporget!!! Za te bebce je današnja ženska postale presamostojna, kar je samo znak njihove nemoči.

Verjameš, da je vse v glavi?

V moji, moje.
V tvoji, tvoje.
V Vodebovi, pa njegovo.
…………………………………..
če ne bi bilo, se ne bi tu razburjali oz. kao pametovali.

Kolk ventilov imaš v glavi??

Hja ženske so danes samostojnejše kot so bile nekoč in se z njimi posledično težje “upravlja” in tisti, ki imajo to željo in se jim one ne dajo, lahko ploskajo takim psihologom oz tiste, ki se čutijo, da bi z njimi kdo lahko upravljal jih pljuvajo in kritizirajo.
Kot je omenil že Paco pa imamo vsak svojo vlogo v medsebojnem odnosu in ni nihče nad/podrejen nikomur, kakor bi kdo lahko razumel “terapevtove” besede. Enostavno imamo vsak svoj namen, ki pa se ga ne doseže z neko “prisilo”.

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Za preživetje človeške vrste je ženska moškemu pač potrebna oziroma nujna. In vrsta, želi preživeti. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

toliko, da ne spuščam pare pri vsaki temi.

Tale stavek spodaj, kjer navaja kakšna mora biti ženska, največ pove o temu kvazi psihotu, ups, kvazi psihologu.
“Sem nemočna, a lepa, in iščem moškega, ki bo poskrbel zame!”

Ta isti bučman se je zgražal nad Urško Žolnir, ko je dobila zlato olimpijsko kolajno, češ, da judo ni primeren za ženske.

V glavnem tale tipček, je en tak nemočen revček, ki se boji močnih žensk. Če rečeš, da borilni športi niso za žensko, v bistvu namiguješ v smer, da se ženska ne sme branit, če jo napade posiljevalec, ker pretepanje ni za ženske.

Samo res, kaki bebasti ljudje hodijo po našem svetu.

Za preživetje človeške vrste je ženska moškemu pač potrebna oziroma nujna. In vrsta, želi preživeti. ;)[/quote]
No ja, niti ne več…Imamo semenske banke. 🙂

Za preživetje človeške vrste je ženska moškemu pač potrebna oziroma nujna. In vrsta, želi preživeti. ;)[/quote]
No ja, niti ne več…Imamo semenske banke. :)[/quote]
No prav, potem pa vsaj tistim moškim, ki si želi nadaljevanje vrste na staromoden način. 🙂

Odličen si!!

Mmmmmmmmmmmm, staromoden način i love that!!!!! ☺☺☺☺

tale vodeb misli… da mu ženske zavidajo penis:))))

On ima samo enega, ženska jih pa lahko izbira po mili volji in poljubno število, če ji je do tega.

Nekateri moški kot je tale vodeb, so tako zelo nesigurni, da so morali iti prav v študij neke teoretske psihoanalize, strogo samo Freuda, ker dugi ne potrjujejo takih butastih teorij o zavidanju falusa in podobno. Vodeb je po izobrazbi profesor telovadbe, če se ne motim.

Res mora biti hudo, da se po končanem faksu za telovadbo greš specializirat v takega nakladača kot se je on.

Še moje videnje o tem. Sem ženska, samostojna, neodvisna, s kar nekaj življenjskimi izkušnjami. Pa sveta ne delim več na moški in ženski pol, čeprav se večkrat prej sporazumem z žensko kot z moškim. Odkar ne iščem več napak in pomankljivosti v moških (ali pa ženskah), mi je veliko lažje sprejemati drugačnost in različnost. Če česa res ne morem razumeti, se časovno malo odmaknem in se skušam vživeti v drugega in v njegovo videnje, čustvovanje in um. S časovne distance in z minimalno stopnjo empatije se vse da. Najslabše je probleme reševati na silo in takoj. Posploševanje je pa nasploh zgrešeno. Že pri sebi vidim, da v določenem obdobju in razpoloženju lahko reagiram diametralno nasprotno kot bi v neki drugi situaciji.
Je že tako, da se včasih privlačimo in drugič odbijamo. Drugače pa: rada imam moške, čeprav jih vedno ne razumem. 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close