Izjava brez filozofije
Ne bi kaj dosti filozofiral, ampak fantje, če vam je ena ženska všeč, res noro všeč, še posebej če to traja več kot leto dni, JI ZABOGA TO ENKRAT KONKRETNO POVEJTE!! Žensko objameš, ji izpoveš ljubezen in ali dobiš klofuto ali pa se vse skupaj zaključi s poljubom. In to je vsa umetnost.
Boljše da ne naštevam koliko parov poznam, ki so bili noro zaljubljeni po več let, pa si tega niso nikoli povedali, ker jih je bilo enostavno preveč strah, da bo potem vsega konec. Življenje je prekratko, da bi ga zapravljali z napačnimi ljudmi.
Tudi moja žena je rekla, ko sem ji končno povedal, kaj mi leži na duši in na srcu, da je mislila, da se ne bom nikoli opogumil in da se je že bala, da si samo domišlja, da je med nama neka posebna energija, kemija. Zaljubljena ženska čaka na prvi korak moškega. Ne bo pa čakala v nedogled.
Jaz sem tudi dobila podobne misli, ko sem brala prvi post.
Ne vem, ali pa mogoče moški ne vidijo vso nemo, a nedvoumno sporočilo žensk, da so zaljubljene, da so jim všeč…[/quote]Tale “nedvoumnost” je zelo relativna in odvisna od tega kdo jo opazuje…. 😉
Forum je zaprt za komentiranje.