Najdi forum

Niki

Vse vec opazam da nekateri uporabljate po 2,3 ali celo vec razlicnih nikov. Le zakaj? Hja tudi sam se vcasih pogovarjam sam s sabo pa zato se ne grem na net 🙂

Jaz sem pa mislila, da bo kaka zanimiva tema o nekem Nikiju oziroma neki Niki :).

Zakaj pa te moti menjavanje nickov? A ni pomembnejša vsebina?

m111 in kdo te je ziritiral? 🙂

Rugelj bi komentiral, da “nickname-e” menjavajo nezreli in nesposobni pezdetki 🙂

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

ZS, lahko pa rečemo nekoliko bolj mehko, da tisti, ki ne upajo povedati dva stavka niti anonimno. Strah pred nesrejemanjem mogoče? 🙂

Ne vem, kakšni motivi so v ozadju, da nekdo ima več vzdevkov…, groza, koliko razcepljenih osebkov straši po netu :)))

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Ne vem, kakšni motivi so v ozadju, da nekdo ima več vzdevkov…, groza, koliko razcepljenih osebkov straši po netu :)))[/quote]
Koliko pa si jih naštela?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Najbolj simpaticno je ko nekdo samega sebe fila z egom pod drugim nikom.

Joj japkica, kak si ti fjan! :)))))))))))))))

m111 a tko? 😉

ps; zakaj se toliko obremenjuješ z drugimi?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ma samo na smeh mi gre.

Eh, prav jim pride, da se lahko delajo norce iz tistih, ki pišemo skoz pod enim imenom. Imajo vklopljene števce ur, postov, dni, tednov….. kaj jaz vem česa še in delajo analize, ker so slabi s svojimi argumenti jim potem pride prav, da se spravijo na osebni nivo in te “dotolčejo” s tem koliko otrok imaš, kako ob tebi trpi tvoj partner itd.
Nekega uspeha sicer nimajo, veliko pa povedo o svojih (omejenih) predstavah o medsebojnih odnosih….

Pa dobro naj jim bo…. vsako tele ima svoje veselje….. tudi naš teliček….. 😉 :)))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Ne, japkica, to je preveč očitno. To so takile primeri:

“Japkica, ti zaobljeno jabolko, za zgled si vzemi zmedeno_samičko, žensko z modernimi nazori, neverjetnim okusom za glasbo in enkratnimi retoričnimi sposobnostmi.” :))

P.S.: Vsaka podobnost z osebami iz MON-ovega življenja je zgolj slučajna. :))

🙂

Jaz vedno pišem pod drugim nikom. Zakaj?
Ker mi ni do tega, da me kdo prepozna, ker mi ni do tega, da kdo iz mene dela subjekt za psihoanalizo.
Niti me ne zanima kdo je kdaj in s kom in zakja tu gor. Včasih preberem, včasih ne, kakor se mi zdi.
Nisem pa stalni gost MON, ne poznam stalnih piscev in mi dol visi za njihov intimni lajf.
Če preveč pišeš pod enim nikom, te hitijo na dolgo in široko analizirat, zato pa: ne hvala.

In, zakaj imam jaz občutek, da je multinick naš predragi Spider? 🙂

Antilopca – si mi polepšala dan s tvojimi bogatimi komplimenti, vrnem ko me prime navdih (ali pa ko si kaj spijem, skadim, posnifam…. :-))) :))

Mulitnick je sredstvo našega uma, ki navidezno (virtualno) ustvari več osebnosti, da se izogne odgovornosti in posledicam svojih dejanj.

Ne, japkica, to je preveč očitno. To so takile primeri:

“Japkica, ti zaobljeno jabolko, za zgled si vzemi zmedeno_samičko, žensko z modernimi nazori, neverjetnim okusom za glasbo in enkratnimi retoričnimi sposobnostmi.” :))

P.S.: Vsaka podobnost z osebami iz MON-ovega življenja je zgolj slučajna. :))[/quote]

Hahaha… nisva se čisto razumeli. Pa nič hudega, m111 me menda je. 🙂

Jah, kaj čmo. Pač nismo vse tako moderne, retorično zverzirane, lepe in nezaobljene. Nekatere imamo pač bolj navadne lastnosti in naši robovi so oglati, da se kdo ne poreže na njih. ;)))) Nekatere smo pač čist navadne punce. No, japkice. 😉

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ni potrebe po dajanju v nič 😉

Ni potrebe po dajanju v nič ;)[/quote]

Zanimivo, da v tem prebereš dajanje v nič. 🙂

Ni potrebe po dajanju v nič ;)[/quote]

Zanimivo, da v tem prebereš dajanje v nič. :)[/quote]

Potem pa napiši drugače, če želiš da drugače preberem :))))

Zanimivo, da v tem prebereš dajanje v nič. :)[/quote]

Potem pa napiši drugače, če želiš da drugače preberem :))))[/quote]

Eh, ne bom menjala stila pisanja. Kašen smeško je pa treba tudi prebrati. 😉

Ah, vse skupaj je bila ena šala.

Tako je bilo tudi razumljeno. Vsaj iz moje strani. 🙂

Ne, no – jaz te pa tako resno jemljem :-))) stupid me :-/

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close