Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Hlače na korenček

Hlače na korenček

Ženske, jih nosite?
Prav čudim se, da se je ta čudna moda obdržala, H&M letos sploh nima drugega.
Moje mnenje je, da teh hlač ne bi smeli delati v številkah večjih od 34 ali 36, pa samo za tiste z dolgimi nogami. Potem pa iščeš ene normalne hlače ali pa podležeš temu korenčku in gledaš skropucala na cesti. Še posebej smešne so mi pa tiste 12cm-ske štikle zraven. In če ženska še ne zna hoditi z njimi, da izgleda kot žirafa, ki se bo pravkar zvrnila na nos…ojmeme.

Za take hlače moraš biti že skoraj ekstremna suhica, da ti pristajajo – je pač žal tako, da je večina krojev prilagojena za ženske 170+ cm in 60- kg. Tiste, ki nam hlače na korenček ne pristajajo, bomo pač prišparale par € to sezono. 🙂 (ali pa bomo namesto tega nosile skater oblekce) 🙂

Zanimivo, meni je pa ravno ta kroj najbolj eleganten, podaljša noge, na nobeno majico ali srajco ne deluje “mamasto” in mi najbolj pristaja. Škoda, ker odhaja iz mode 🙁 Menim pa, da bi morali delati vse modele hlač.

Kar se mene tiče, je najbolj grozljiv model hlač izredno nizek pas – ta pa res ne pristaja nobeni ženski postavi (naredi moško postavo), čeprav jih je večina mnenja, da jim izboljša. Pa še zdrav in udoben ni.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close