Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek VEN IZ SAMOTE

VEN IZ SAMOTE

Lep pozdrav!

Naj se najprej predstavim in sicer sem moški srednjih let doma iz gorenjske. Iščem si družbo ki si želi sprehodov,po ravnem in po hribih ,kolesarjenja plavanja,plesa ali še kaj drugega. Važno da se na nek način družimo in mogoče še preskoči kakšna iskrica.

Pri vseh teh dejavnostih, ki si jih napisal, moraš delati nekaj hudo narobe, da že nisi našel!!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Škoda, da nisi malce mlajši. Moških, ki se vsaj malce rekreairjo je bolj malo, vsaj samskih.

Napacen forum ste izbrali ….

Ja perunika 85 meni je tudi žal da nisem malo mlajši haha.Drugače se pa tudi pri teh letih dobro počutim.Kar mi pišeš ti m111 da nisem na pravem forumu mi pa ti predlagaj bolj primernega. Drugače se pa mogoče nisem prav izrazil ker jaz tukaj ne iščem partnerko čeprav sem po statusub samski amak iščem veselo družbo tako žensko kot moško.

Bodo zenske kaj predlagale 🙂

Tekaški forum, planiski forum…

Predlagam ti, da sodeluješ na tem forumu, morda boš spoznal kakšnega prijatelja ali prijateljico. Je pa tako, da si zgoraj najprej napisal, da morda pa preskoči kaka iskrica, nato pa, da ne iščeš partnerke. 🙂

Je tako da tukaj direktno ne iščem partnerke,nikoli pa ne veš kaj se lahko zgodi.

Roky, na vrhu imaš temo o hribih, kamor skupaj zahaja par ljudi s foruma. Predvidevam, da se jim lahko pridružiš.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close