starejši ljubimec
90% starejših moških (neglede na stan) bi kaj hitro podleglo čarom mlajše ženske, če je dovolj vztrajna, še posebej če ima dober značaj in ostale nepomembne stvari :), kot so noge, štel, dvojček sprednjih in zadnjih izboklin….. :)). Če si to želiš, boš dobila, kar rabiš, seveda zraven drugih ugodnosti (po možnosti materialne narave). Če pa ciljaš s fračo 🙂 na preostalih 10% moških, boš pa najverjetneje potegnila takrajšo, ker boš prepozno spoznala, da tudi ta tvoj pravzaprav spada med onih 90%, odvisno od tebe in tvojih želja in poznavanja sila zapletenega nasprotnega spola. :))
90% starejših moških (neglede na stan) bi kaj hitro podleglo čarom mlajše ženske, če je dovolj vztrajna, še posebej če ima dober značaj in ostale nepomembne stvari :), kot so noge, štel, dvojček sprednjih in zadnjih izboklin….. :)). Če si to želiš, boš dobila, kar rabiš, seveda zraven drugih ugodnosti (po možnosti materialne narave). Če pa ciljaš s fračo 🙂 na preostalih 10% moških, boš pa najverjetneje potegnila takrajšo, ker boš prepozno spoznala, da tudi ta tvoj pravzaprav spada med onih 90%, odvisno od tebe in tvojih želja in poznavanja sila zapletenega nasprotnega spola. :))[/quote]
Predvidevam da ta tip že spada med onih 90%. Vztrajna nisem, vsaj ne na nek posiljevalni način, v smislu, da bi hotela vsako minuto preživet z njim. Njegov stan – njegov problem. Jaz ga ne želim za partnerja. Omenil si dober značaj – zanima me tvoje mnenje – je pri teh letih pomembno moškemu, da se ob ljubici počuti razumljenega, da mu ona stoji ob strani (v kolikor jima čas dopušča) tudi v drugih življenjskih situacijah, in to razmerje med njima ni pogojeno samo na seks?
Da je izkušen, ti je on povedal, ali to veš iz prakse?
Ima otroke?
Ne verjamem, da vsi 35-letniki, ki vržejo oko na toliko mlajšo, iščejo samo seks. Gotovo so med njimi tudi taki, ki študentke jemljejo smrtno resno in v njih vidijo partnerko za vse življenje.
Ampak: nekaterim so dekleta tvoje starosti v bistvu skrajni dosegljivi domet, ker so mentalno in čustveno še na nižji ravni kot 20-letnice, drugi si tako hočejo malo napumpati ego, tretji pa dejansko morda res iščejo samo zabavo.
Ti veš, v kaj se spuščaš? Da se tako malo cenite ……………..[/quote]
Zakaj mislite ženske da more bit samospoštovanje in cenjenje samega sebe pogojeno z željo po seksu? Kaj nimate v življenju drugih adutov (služba, ugled, izobrazba, otroci?) da pogojujete cenjene samega sebe s tem, da se delate nedostopne device?
Hja, mogoče jo pa ravno privoščijo in zato opozarjajo. Le da včasih na neroden način in potem izpade, da ti je nekdo ne privošči. Zakaj pa ti takoj pomisliš, da ti nekdo ne privošči sreče? Srečen človek ne razmišlja tako.
90% starejših moških (neglede na stan) bi kaj hitro podleglo čarom mlajše ženske, če je dovolj vztrajna, še posebej če ima dober značaj in ostale nepomembne stvari :), kot so noge, štel, dvojček sprednjih in zadnjih izboklin….. :)). Če si to želiš, boš dobila, kar rabiš, seveda zraven drugih ugodnosti (po možnosti materialne narave). Če pa ciljaš s fračo 🙂 na preostalih 10% moških, boš pa najverjetneje potegnila takrajšo, ker boš prepozno spoznala, da tudi ta tvoj pravzaprav spada med onih 90%, odvisno od tebe in tvojih želja in poznavanja sila zapletenega nasprotnega spola. :))[/quote]
Predvidevam da ta tip že spada med onih 90%. Vztrajna nisem, vsaj ne na nek posiljevalni način, v smislu, da bi hotela vsako minuto preživet z njim. Njegov stan – njegov problem. Jaz ga ne želim za partnerja. Omenil si dober značaj – zanima me tvoje mnenje – je pri teh letih pomembno moškemu, da se ob ljubici počuti razumljenega, da mu ona stoji ob strani (v kolikor jima čas dopušča) tudi v drugih življenjskih situacijah, in to razmerje med njima ni pogojeno samo na seks?[/quote]
Ženska, ki pristaja na vlogo ljubice in je “s srcem pri stvari”, je za moje pojme “trapa”, ker se pusti izkoriščati in izgublja leta z neperspektivnim moškim, ker drugače, če ima zdravo žensko samozavest, ne bi pristajala v te moške igrice.
Predvidevam da ta tip že spada med onih 90%. Vztrajna nisem, vsaj ne na nek posiljevalni način, v smislu, da bi hotela vsako minuto preživet z njim. Njegov stan – njegov problem. Jaz ga ne želim za partnerja. Omenil si dober značaj – zanima me tvoje mnenje – je pri teh letih pomembno moškemu, da se ob ljubici počuti razumljenega, da mu ona stoji ob strani (v kolikor jima čas dopušča) tudi v drugih življenjskih situacijah, in to razmerje med njima ni pogojeno samo na seks?[/quote]
Ženska, ki pristaja na vlogo ljubice in je “s srcem pri stvari”, je za moje pojme “trapa”, ker se pusti izkoriščati in izgublja leta z neperspektivnim moškim, ker drugače, če ima zdravo žensko samozavest, ne bi pristajala v te moške igrice.[/quote]
matjazko – avtorica je omenila, da ga noče za partnerja, torej (po mojem definiranju teh besed) ni “s srcem pri stvari”, razen če se motim. Morda išče samo sprostitev, družbo.
Mah, ne želim moralizirati, ampak nekaj mi ni preveč jasno. Razumem,da se ženska zaljubi v poročenega moškega in ima z njim razmerje. Ne razumem pa, da ženska ne čuti nič posebnega, ve, da je tip zaseden, pa vseeno razmišla o nekem razmerju z njim. In se ne vpraša, kako se bo to končalo, koliko ljudi bi ob tem lahko trpelo (soproga otroci…)…
Če ti je všeč, seksaj enkrat ali parkrat z njim, če ne drugega iz firbca. Uporabljaj kondome, ker očitno tip ni preveč zanesljiv. Ampak ljubimca za malce daljše časovno obdobje (ki bi mu stala ob strani….) si pa išči med tistimi, kjer bi bilo manj kolateralne škode… Pa brez zamere.
V življenju se vse prej ali slej vrača. Ne želim ti, da bi bila na drugi strani…
Je to možno, povsem odrezati čustva, razen če nisi kak “čustveni pohabljenec”?[/quote]
Ne, verjetno ni, samo je pa razlika, koliko čustev čutiš do nekoga, s katerim hočeš biti v vezi, kot pa do nekoga, s katerim ne. Ko gre moški do prostituke, misliš da čuti veliko čustev?[/quote]
Možno…Pa čeprav so to po večini negativna čustva.
Forum je zaprt za komentiranje.