Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek samska, kako in kam naprej ?

samska, kako in kam naprej ?

Da se bom kdaj poslužila teh forumov si ne bi predstavljala niti v najhujši mori. No, pa sem se ! Zakaj? Stara 36 let, zdaj samska. Z možem sva se razšla, ker je bil ena zguba, brez ciljev, važno da se pije in žura. Pa sem mu spokala kufre in je šel. Zdaj sem samska z enim otrokom. Ljudje ne morejo verjeti. Govorijo mi : a ti, pa tako fejst baba, topla oseba, energična, komunikativna, redno službo, preskrbljena, zdrava, vse ti štima v življenju, zate ne bo problem !!!! No, dragi moji, pa je problem. Ker sem vedno vse podrejala njemu, sem ostala brez prijateljic, brez dobre družbe, nimam bratov, ne sester, oba starša že pokojna…tako, das sem čisto sama. Delam čez teden do petih, potem ko pridem domov me je pa groza. Tako mi je dolgčas, pogrešam, da bi se lahko s kom kaj pogovarjala, kam šla…Rada počnem veliko stvari, šport mi je všeč, a kaj ko nimam s kom. Vesela bi bila kakšne samske mamice iz Ljubljane z enakimi problemi (osamljenost) , pa tudi fanta prijatelja. A ne takšnega, ki vidi v tem samo priložnost za avanturo.. Problem so vikendi, rada bi šla kam, a z otrokom se ne moreš enako pogovarjati kot z odraslim. Počnem rada vse:hribi, hoja, kolo, smučanje, rolanje, plavanje….Kako naj prebrodim to klinčevo fazo ? Pomagajte mi.

Hmmmm, zamotano, vendar boš morala počasi obnoviti stara znanstva, ali ustvariti nova. Obupavanje že takoj na začetku je izguba časa. Ko je kriza se stvari vedno dogajajo prepočasi.

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Realnost je taka. Boš že, saj po opisu sodeč si zdrava ženska s pozitivno energijo, samo, bo preteklo kar nekaj vode, da boš našla tisto kar si želiš, če boš sploh našla. Saj veš, takrat, ko si želiš tega preprosto ni.

lp.zanimivo,mogoče sva na istem in zanimivo bi te blo srečat.zato kak kontakt je zaželjen.

Glede na naveden razloge ločitve, si že dolgo sama za vse. Torej se zdaj le več posveti sebi, počni kaj za dušo in predvsem bodi nekaj časa sama. Če se v tem ne znajdeš, potem se boš cel lajf na nekoga naslanjala.

1976 pozdravljena, veliko kar si napisala imam tudi jaz za sabo vendar v vezi partnerke. Tako, da poznam občutek kako ti je. V kolikor želiš, da se spoznava mi piši na mail veselimartinvgmail.com, pa bova raje tam premlevala najine težave, kot pa tukaj prebirala kritike. Upam, da se oglasiš.
Lp

Punca, pardon mamica, a se hecaš? :))

Po napisanem sodeč, potrebuješ le malo potrpljenja:
1. Moj prvi nasvet je, da se pridružiš kakšnemu društvu/krožku, ki se ukvarja z nečim, kar ti je všeč. Tako se boš ukvarjala s kakšnim hobijem, ki ti je všeč in đe spoznala nekaj ljudi.

2. Druga možnost, da poskusiš v službi splesti kakšen bolj šprijateljski odnos (čeprav tega ne priporočam s sodelavci – morda raje s kakšno stranko ali dobaviteljem ali kakšnim drugim poslovnim partnerjem).

3. Ne vem, koliko je ta tvoj otrok star, ampak – ali nima sošolcev, ki imajo starše in s katerimi si kaj v stiku?

4. Pokliči stare prijateljice, ki si jih “vmes” izgubila. Nekatere verjetno se ne bodo odzvale, vendar mislim, da boš presenečena nad tem, kako hitro se da te stike obnoviti.

5. Za vikende lahko greš kam – spet pridruži se kakšnemu krožku, društvu, ipd., ki ima takšne vikend aktivnosti.

Se mi zdi, da ti samozavesti in odločnosti ne manjka. Naj ti ne bo nerodno se nekomu predstavit in navezat stik. Slovenci smo pri tem včasih takoooo štorasti…

No, vsa čast, da ti ob takem ritmu vsakdanjika in otroku sploh ostane kaj časa, da ti je dolgčas.

hej, mami, sem približno tvojih let, imam sina, sem samska…sicer pa pooolna energije, pozitivna, s sinom počneva tisoč in eno stvar, rada športava…
sem iz lj. če želiš, se mi oglasi na mail…bom vesela dobre družbe, te ni nikoli preveč :))
lepo bodi, taja
tajci71@gmail.com

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close