Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Mena… joj, kaj me/NAJU čaka

Mena… joj, kaj me/NAJU čaka

Tole me je napeljalo na tak naslov, ki sem ga odprla. Mislim, kaj če je res? Kako se potem lotit partnerstva (če patner/mož) ne pride hkrati z ženo v meno.

Ali res z leti (starostjo) zbledi želja po spolnosti, se nekam odplazi, gre kam drugam vasovat…

Kako moški doživljajo neželjo po spolnosti, kako doživljati neželjo partnerke po spolnosti. Ali moški sploh lahko pride v meno – mislim, ali moški z leti tudi zgubite željo po spolnosti…(s tem ne mislim, ali imate težave z erekcijo, to itak je splošno znano, ampak ali je to psihološki dejavnik, ta neželja, ali pa je tudi pri moških pomanjkanje kakšnih hormonov ali karkoli pač že)…

Upam, da se oglasite tudi takšni moški, ki imate izkušnje iz “prve” roke, pa seveda ženske tudi.

Mislim, da v večini primerov pride eden prej, drugi kasneje.
Kako se lotit partnerstva? Nemogoča sem že zdaj… potem bom še malo bolj ;))) Hopefully, bo preživel…

Ja, zakaj bi o tem razmišljala že zdaj? Ali ni bolje, da se s tem soočim/š takrat, ko/če bo problem.

Edini “preventivni” ukrep, ki sem ga naredila, je to, da sem prebrala nekaj zadev o bioidentičnih hormonih in ugotovila, da se mi zdi to precej smiselno … tako da če bodo težave, bo to prav gotovo ena izmed opcij, ki jih bom natančneje raziskala…

Tole me je napeljalo na tak naslov, ki sem ga odprla. Mislim, kaj če je res? Kako se potem lotit partnerstva (če patner/mož) ne pride hkrati z ženo v meno.

Ali res z leti (starostjo) zbledi želja po spolnosti, se nekam odplazi, gre kam drugam vasovat…

Kako moški doživljajo neželjo po spolnosti, kako doživljati neželjo partnerke po spolnosti. Ali moški sploh lahko pride v meno – mislim, ali moški z leti tudi zgubite željo po spolnosti…(s tem ne mislim, ali imate težave z erekcijo, to itak je splošno znano, ampak ali je to psihološki dejavnik, ta neželja, ali pa je tudi pri moških pomanjkanje kakšnih hormonov ali karkoli pač že)…

Upam, da se oglasite tudi takšni moški, ki imate izkušnje iz “prve” roke, pa seveda ženske tudi.[/quote]
Najlažje je puško zabrisati v koruzo, malce težje pa se je sprijazniti in truditi v drugo smer!!!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Ja in ne.
To je podobno kot pri poporodnem obdobju. Vsi pravijo, da otrok prinaša tudi preizkušnjo za odnos, jaz pa si mislim, da če bi prej partnerja razmišljala o vseh možnostih, se pogovarjala, naredila neke zaključke, neke namene, in se potem tega držala, da niti otrok/porod ne bi bil takšna preizkušnja, ali celo kaj več, kot velikokrat je.

Pa še nekaj. Otrok ne prinaša doživljenjskega pomanjkanja libida, mena oz. starost pa nekompromisno ja.

Sem pa o estrogenu brala tudi jaz, menda precej omili znake oz. težave povezane z meno, vendar kaj več ne poznam. Nekako nikoli nisem posvečala neko pozornost temu obdobju, ko pa tako razmišljam, ko vidim že kak siv las v svojih laseh, no, če bom imela srečo, mi ne uide.

Še vedno pa ne vem, ali res mena prinese neko “hladnost” ali pa je to kaj drugega. Ali res prinese pomanjkanje želje (sicer to prinese tudi porod oz. še obdobje dojenja – ko ženska nima menstruacije).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close