Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek ko se samo stisnem

ko se samo stisnem

S partnerjem sva nekaj mesecev skupaj, živiva tudi skupaj, on zaposlen, jaz od decembra ne, a ni panike za denar, on ga ima za vse dovolj.
Ne glede na to, da ne hodim v službo, malih otrok ni ipd, se kak večer (no, ja , do zdaj trikrat)zgodi, da se, ko greva v posteljo samo stisnem k njemu in zaspim v par minutah.
Ampak, vsakič, ko se je tako zgodilo, sem zjutraj videla in mi je tudi povedal, da mu nekaj ne štima.
Tak občutek mi sploh ni všeč, vsakič, tudi danes razmišljam o tem in o tem, če se mu zdi, da ga zavračam…bullshit, ga ne, saj me zelo privlači.
Saj se bova pomenila o tem, verjetno še danes, a me zanima, če se kateri od vas tudi kdaj tako zgodi in če so vaši žrebci drug dan tudi malo mulasti in zaskrbljeni?

Kaj pa je narobe???

Čak al drugač vsak večer, no razen tehle trikrat, seksata?

eni imajo tudi zjutraj radi… mal prej ustani pa nadoknadi za zvečer, spočita si, tko, da ovir ne bi smelo biti … 🙂

ker vsak večer ne seksaš z njim, se muli?
pa kaj on te ima izključno zarad seksa, ali kako?
dokler seksaš, te bo imel rad, ko ti pa en dan ne bo, pa bo grdo gledal?
kaj pa če zboliš? pa ne boš mogla?
kaj pa, če boš imela rizično nosečnost, pa ne boš smela?

Čak al drugač vsak večer, no razen tehle trikrat, seksata?

Aha.:)

par mescev se poznata,pa že živita skupaj, oziroma te on preživlja. brez veze razlagat, da to niso dobri temelji veze, saj boš samo užaljena. na splošno pa velja, da brezplačnega kosila ni, zato spi takrat, ko on dela, zvečer pa obvezno nogice narazen.

brez zamere, ti imaš človeka, ki mu je prva vrednota seks. vse ostalo pa….
saj pravim, kaj bo, če boš zbolela, ali imela rizično nosečnost.

bo imel razlog, da te vara, ker ni dobil vsak dan?

sem poznala tipa, ki je v vaški gostilni šinfal ženo, da mu ne da seksat, ker si je raka navlekla (na maternici…)

Pa teb zmer paše al samo njemu?
In se ti pač prilagodiš?
Veš ti vnaprej povem ziher ne bosta cel lajf vsako noč seksala, zato razmisli al ga boš potem par dni na teden gledala mulastega, pa ti bo znal začeti, maš drugega, zakaj ti zdaj ni, …
Bi tud jaz skor rekla, da te ima zarad zastonj seksa,

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close