Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Komu več zaupate, svojemu partnerju ali prijateljicam?

Komu več zaupate, svojemu partnerju ali prijateljicam?

Komu več zaupate, svojemu partnerju ali prijateljicam/prijateljem?

globoke skrivnosti samo sebi 😉

Ljubimcu.

Absolutno možu. Že 30 let. In on me ni razočaral. “Prijateljice” pa že davno in zdaj jih ne spustim več blizu. No, moški prijatelji so tudi v redu.

Partnerju in prijateljicam.
Enako.

Odvisno kaj.

Sestri.

Mož ti je najboljši prijatelj, nihče drug, ne tega pozabit

Odvisno kaj komu.

MNOGE ” PRIJATELJICE ” osvajajo tvojega moža, to je od pamtiveka znano umazano dejstvo

Hčerki in partnerju

jaz se tega tudi držim. Prijateljic je mnogo odšlo, so bila izdajanja skrovnosti, zabadanje nožev itd. Od moža – nič podobnega. Mu zaupam, da bo molčal in da bo svoje mnenje povedal po pravici.

Možu pač ne gre zaupati, da imaš ljubimca :-))))

jaz se tega tudi držim. Prijateljic je mnogo odšlo, so bila izdajanja skrovnosti, zabadanje nožev itd. Od moža – nič podobnega. Mu zaupam, da bo molčal in da bo svoje mnenje povedal po pravici.[/quote]

Tudi jaz tako – poročena 34 let. Prijateljice – pride pa mine, v glavnem razočaranje.
Možu zaupam, kako najglobjo skrivnost pa tudi obdržim zase oz. ga ne obremenjujem.

Poznam eno tako, in mož jo veselo naskakuje, vsepovsod jih vidiš v troje, kao prijateljica ženi, ljubimka možu:)
Žena zgleda malo tako tako in verjetno še ni pogruntala…al pa mora tiho biti!!

Vedno le možu.

Prijatelju.

Prijateljicam in sestri.

Ja, sploh ko se ti skurba in te zapusti zarad mlajše in boljše fu*ačice.

Najprej in najbolj zaupam sebi. Potem partnerju, vsem ostalim ne razlagam intimnih stvari.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close