Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek ponovno srecanje

ponovno srecanje

Pozdravljeni,
postavljena sem bila v precej “zapleteno” situacijo, pa me zanima predvsem moški razmišljanje, kako bi vi oziroma se ne bi odzvali v takem položaju. Seveda ženski komentarji dobrodošli 😉

Z moškim, katerim sva se dobivala kot zelo mlada, nedolžna najstnika, s katerim sem prebila nekaj zelo lepih ur, držala se za roke, izmenjala nekaj poljubov… /to je tudi bilo vse/… Ta moški, me je sedaj po dobrih par letih kontaktiral in zmenila sva se za srečanje.
Seveda sem mislila, da se bova malo pogovorila, kako živiva, kako služba, življenje…. Ampak to ni bilo nikakor to. Vse skupaj se je končalo na zadnjem sedežu njegovega avta. Ko sem pač (že skoraj na začetku, ko me je v pozdrav poljubil) ugotovila, da se bo najbrž tako končalo to srečanje – s seksom – se nisem ravno upirala, na začetku sem pač naivno mislila, da se bova dejansko pogovarjala….

Sicer se zdaj počutim malo čudno, ker ne vem, ali se je dobil z mano samo zaradi potrebe po seksu in mu je bilo vseeno ali sem bila jaz ali kdorkoli, raje bi seveda verjela, da se je želel videt z mano, ravno zaradi te preteklosti, ki (sem mislila da) naju veže. Bil je fant, ki sem ga prvega poljubila. V teh letih sva pridobila vsak svoje izkušnje, ampak še zdaj ne vem, s kakim namenom je želel samo seks…

Hvala za vaše komentarje!
Pa seveda vam želim lep dan! 😉

s kakim namenom pa si ti želela seks? branila se ravno nisi, če poznaš svoj namen boš poznala tudi njegovega….magnifico poje, nil je pravi moment, bil je pravi ambient in dala sta se dol…če sta oba uživala toliko bolje, naredit tipko delete in pojdi naprej, brez neumnih vprašanj v stilu. s kakšnim namenom si je kdo želel seks….swi polnoletna, osnove poznaš

Njemu je “manjkalo” to kar je sedaj uresničil (na zadnjem sedežu), ti si si pa zadevo predstavljala nekoliko drugače…… Si pa vseeno (do)pustila, da sta šla se “po njegovo”.
Bodi drugič malo bolj odločna, če želiš, da ne boš tako izigrana, mogoče izkoriščena oz se vsaj tako počutiš, se mi zdi. :/

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Pa si njega vprašala, kakšen je bil njegov namen tega srečanja?

Nisem ga spraševala kako in zakaj z njegove strani. Jaz se nisem upirala, ker se ne igram neke večne device, sem pač samska in če je bla takšna priložnost z moškim ki ga poznam, zakaj pa ne. Na začetku sem pač mislila, da bova se vsaj nekaj časa dobivala na kavicah in vsaj malo počakala s seksom, ki je tako ali tako neizbežen v najinem primeru. Malce me je presenetil s seksom na prvem srečanju.

:)))))) Življenje je kratko, zakaj bi človek tratil čas za “nepomembnosti”…. 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

:)))))) Življenje je kratko, zakaj bi človek tratil čas za “nepomembnosti”…. ;)[/quote]

he he se strinjam tudi s tem 😉

Saj, če je bil res s teboj samo zaradi TEBE, potem se bo še oglasil in bo s TEBOJ, tudi ko ne bosta seksala. Sicer pa, zakaj si pa ti bila z NJIM in kako boš ti njemu pokazala, zakaj si bila z NJIM?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Device res ne igraš. Kaj pa igraš sedaj, žrtev “zlorabe”? :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

ja, zdaj razumem. Ti bi želela teči še en krog in se potem spotakniti.

Čakaj malo! Kako te je on presenetil s seksom??!! A ti sama sebe pa nisi? A nisi imela besede? A ti ni pasalo? A ti to počneš ko drugi hočejo?

Dejmo no, malo je pa treba prevzeti odgovornosti za stvari, ki pašejo. :)))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

cisto odvisno od tega kaki clovek je. ce je hudi jebac, potem samo gre po seznamu, spomni se na stare kolegice in pri vsaki proba sreco. taki te je sigurno s tem namenom klical da te podre.

ce pa je kontra temu, potem te pomoje ni s tem namenom klical, ker ce se jaz postavim v isto situacijo, tezko ocenim kaksen je nekdo po toliko letih in ne bi pricakoval seks na prvem zmenku, ampak me recimo malo nostalgija daje in bi se spomnil starih znancev in preteklih ljubezni

To je tako, hotel je probat tisto kar se mu je v mladosti izmaknilo. Probal je in hvala bogu, da se temu nisi upirala, itak, da si odrasla ženska, ne tiste igrice … bi pa nebi itd. Samo tukej je problem, če te več ne pokliče je verjetno tud teb jasno, da si ali pa sta oba padala na izpitu. Pa zarad tega se ne sekirat bo pa z drugim tolk bolje
Sicer pa si bi lahko privoščil kakšno sobo v teh letih, če ne je itak sirotinja. Upam, da sta pred sex-om poslušala vsaj komad od Bjelog dugmeta… na zadnjem sjedištu moga avta…..

Ker si napisala, da so tudi ženska mnenja dobrodošla…

A si se mela fajn? Si!

Ti je žal? Ne!

Kaj se potem obremenjuješ s tem kaj je on mislil in kaj si ni mislil? Koga briga.

Zdaj imaš preganjavico, da te je izkoristil za sex. A ti pa njega nisi? Mogoče je bilo njemu tudi

samo do pogovora, pa si ga čist zmešala? Zgleda, da si še mlada, lepa in zapeljiva. Ma daj uživaj

življenje na polno in si ne delaj skrbi po nepotrebnem.

Mislim, da ni nobenega dvoma, da se je šlo le za goli seks. Izkoristil je tvojo naivnost in sodelovanje, ker si kaj resnega ni sposoben ali pa ne želi najti.

Večina moških ne razmišlja tako čustveno, kot ženske, da bi v sebi še po tolikih letih v sebi ohranjali tisto romanco.
Pa če jo slučajno bi, bi se vajino srečanje končalo popolnoma drugače, ne pa z seksom.

Mislim, da ni nobenega dvoma, da se je šlo le za goli seks. Izkoristil je tvojo naivnost in sodelovanje, ker si kaj resnega ni sposoben ali pa ne želi najti.

Večina moških ne razmišlja tako čustveno, kot ženske, da bi v sebi še po tolikih letih v sebi ohranjali tisto romanco.
Pa če jo slučajno bi, bi se vajino srečanje končalo popolnoma drugače, ne pa z seksom.[/quote]

Tudi jaz mislim tako. Ti si bila verjetno nostalgična, polna lepih spominov iz preteklosti, on pa predvsem potreben. Ampak, na tvojem mestu se ne bi sekirala, sploh če sta oba samska. Če se on več ne bo javil, ga tudi ti več ne kliči.

Saj je mogoče tud on bil poln nekih spominov, o katerih je takrat fantaziral.

Če nisi več rosno mlada, si v resni krizi, ker se greš pogodit za seks, iščem pa nekaj drugega, tudi čustveno komponento in verjetno resnost tvoje nekdanje simpatije. Veš pa, da iz tega ne bo nič, ampak bi rada priklicala nazaj nekdanja (najstniška!) čustva. Melanholično poskušaš obuditi spomine, ko sta ti in on bila druga človeka, mlajša, brez obveznosti, brezskrbna…. Zaganjaš se v nekaj, kjer ne boš našla stabilnosti in stalnosti (v moškem), ki ti lahko ponuditi največ priložnostni seks na zadnjem sedežu avtomobila. Verjetno imaš že več ponesrečenih zvez za sabo, si prepričana, da se te drži smola z moškimi in podobno, a ne? Tvoj psihoseksualni oz. čustveni razvoj se je nekje zaustavil: “ko si bila mlada, nedolžna najstnica”, kakro si napisala. Tja se ne moreš vrniti, razen v fantazijah, tam si sedaj kot odrasla oseba, kar pa ni dobro.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Saj je mogoče tud on bil poln nekih spominov, o katerih je takrat fantaziral.[/quote]

Ja, psoebej takrat, k oej gledal, kak oga bo dal na toplo na zadnjem sedežu avtomobila. Silno romantična duša. :))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Da bi si onadva najela sobo za uro ali dve, ali je mišljeno kako drugače?

Saj je mogoče tud on bil poln nekih spominov, o katerih je takrat fantaziral.[/quote]

Ja, psoebej takrat, k oej gledal, kak oga bo dal na toplo na zadnjem sedežu avtomobila. Silno romantična duša. :))[/quote]

Ah, vidva, tako pišeta, da se bo res začela sekirati. Avtorica, life goes on….

Ampak ti deci pa res ne poznajo romantike. 🙂

A ne da?

Men ne samo da je romantično ampak mi je še nostalgično… Uf…kje so tisti cajti….

A ne da?

Men ne samo da je romantično ampak mi je še nostalgično… Uf…kje so tisti cajti….[/quote]

Saj si predstavljam, kaj se v tebi dogaja. Verjetno ne moreš iz glave izbrisati lepih spominov iz preteklosti. Ampak vedi, da se ljudje z leti spreminjamo, preoblikujejo nas življenjske izkušnje. Vidva več nista tisti osebi, ampak drugačni. Osamljenost je ena čudna zadeva in verjamem, da so te ti spomini zanesli. Pazi samo, da te ne bo vlekel za nos. On dobro ve, da si nežna in občutljiva duša, zato je zaigral na to struno. Deci so pač prebrisani. :))

Skratka: drug drugemu sta polepšala dan in na smrtni postelji se boš imela česa spominjati 🙂

Jutri je pa že nov dan.

ti si v glavi naredila scenarij za romantično zgodbo s kavicami, obujanji spominov, ker si pričakovala, da je tale nesojeni po toliko letih in izkušnjah spoznal, da si ti prava in edina ljubezen njegovega življenja, da bo pokleknil predte in ti izpovedal ljubezen, za dosego tega pa si mu bila pripravljena celo dati na prvem zmenku. seks je bil sicer čisto v redu, samo nadaljevanje ni po tvojem okusu in sedaj si spoznala, da je bil tvoj seks na zadnjih sedežih veliko veliko prepoceni. Izpovedi ljubezni tukaj najbrž ne boš doživela.
Ne moreš pa si predstavljati kakšno zadoščenje je bilo zanj, ko si je takole zastonj spraznil jajca in obkljukal še eno nepofuk………… prijateljico iz mladosti.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close