moške mišice
Meni pa so všeč fantje. ki imajo kondicijo. Kot veš pa recimo tekači niso nabildani. Kaki drugi športniki pa imajo več mišic in tudi dobro zgleda. Marsikdo ima precej kondicije pa ima vseeno kak kg preveč pa me to sploh ne moti.
B. Bilderji pa se mi zdijo grozni za pogledat. PO značaju pa se mi pogosto zdijo preveč samovšečni.
V glavnem fajn je, da ima fant kondicijo in da ima rad šport. Dobro je, da recimo lahko hodi 12 ur po gorah, prekolesari 150 km v enem dnevu… Važno je, da gre z mano na turco.
Nadležni pa so mi tisti, ki visjo kar naprej v finesu in potem nosijo pretesne majice, da bi se videle njihove mišice. Pa kar naprej težijo o tem koliko proteinov pojedo. Ko pa jih pošlješ na telo pa nič. Jaz bi takim dala v roke lopato pa sekiro in naj pokažejo mišice.
Sploh pa je najbolj pomembno kaj ima kdo v glavi. Značaj.
Tudi atletska postava ne pomeni nič, če je glavva prazna.
Men so taki prou blek. Da sploh ne govorim o tem, da je večja verjetnost da so kakšni geji.
Ko vidim tazga tipa, najprej pomislim nato, da se bo prislinil k kakšni grupi punc, se delal najbolj pametnega, in če bo en nenabildanc prišel mimo in se kere malo oplaznil, bo že skočil nanj, kukr češ – ti bom že pokazal. No da ne govorim naprej o tem, da ko bo kero že zapecal, da jo bo potem odpeljal domov z kakšnim ukradenim bmwjem ali pasatom.
v kanto z takimi tipi (če se temu sploh lahko reče tip)
tvoj kolega naj ostane lepo tak kot je, če ima kak kilogram preveč ali se rad ukvarja z športom naj to dela, a naj ne pretirava z kakšnimi podvigi.
BTW: moj sosolec iz srednje šole, je biu zaradi steroidomv ali nečesa takega tri mesece v norišnici… predno je pa začel bildat je biu pa prou simpatičen.
Forum je zaprt za komentiranje.