Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek sklepanje

sklepanje

Ste na teh forumih kdaj zagreti svetovalci za vse, razen zase?
Upate pod magari še enkrat novim vzdevkom povedati, kaj vam ne da spati?

Jaz sebi ne znam svetovati, mi pa to (znajo) drugi pisci, vsi po vrsti. Tu delujemo pri principu vsi za enega, en za vse. Kakšen problem?
😀

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

wtf? Kaj tebi ne da spati?

Kaj mi ne da spati? Heh…kaj te briga 😀

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Kaj mi ne da spati? Heh…kaj te briga :D[/quote]

🙂
Kratko in jedrnato.

Pa to ni čisto res, kar “ne morem spati” piše v prvem vprašanju. Avtorica žal ne vidi, da smo prvo sami sebi svetovalci, tudi ko “svetujemo” drugim.

Če bi rad znal svetovat sebi, samo prisluhni temu, kar svetuješ drugim in se tega drži.

wtf? Kaj tebi ne da spati?[/quote]

Žalost v sebi.

wtf? Kaj tebi ne da spati?[/quote]

Žalost v sebi.[/quote]No sem mislila, da je provokacija, za to takšen odgovor zgoraj. V kolikor ni, pa tudi premisli, ali se misliš tu izpovedat ali je boljše, da se greš kam drugam–

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Žalosti je treba dati čas… potem bo šlo lažje iz dneva v dan… Najslabše je, če se delaš, da si ok… kajti tako vse ostane v tebi. Težko je, a nimamo izbire.

Ena zate… in še za koga. Edino kar pomaga, če veš, da še upanje ne ostaja.

http://www.youtube.com/watch?v=Xn676-fLq7I

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close