Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Povabilo v savno

Povabilo v savno

Kako bi reagirale, če bi vas sodelavka – težko rečem da sva prijateljici, povabila da gresta kdaj skupaj v savno. Se vam zdi to preveč intimna zadeva za službo?

Hvala!

Če bi mi bilo za iti, bi rekla DA, če mi ne bi bilo, bi rekla NE.

Intimno popolnoma nič, je pa savna pri nas, med delovnim časom, prepovedana.

Jaz bi takoj šla. Ena dogodivščina več.

Ker vidim, da dobro izgledaš, ti bo za spremembo resno odgovoril:

1/ Najprej razčisti sama s seboj, se ti sploh da iti v savno.
2/ Če te sodelavka privlači, če si lezbijka, ne oklevaj, ona se ti je ponudila.
3/ Če nisi lezbijka in bi šla v savno, greva pa midva skupaj.

Čakam odgovor…

No, jst sem kar veliko po savnah in opažam, da tudi sodelavke oziroma sodelavci hodijo v savne. Samo verjetno so to tudi prijatleji zdraven. Tako, da če le ni takšna sodelavka, da ji rečeš le živjo in adijo, bi jaz sprejela ponudbo.

A vas ne moti, da vas sodelavka vidi nago?

Tudi jaz tako.

Mene nič ne moti – tudi če obrnem na moško družbo.

Poskusi si čisto realno odgovorit- Zakaj bi te to sploh motilo? Ti je zelo važno mnenje drugih o tebi?
in vidiš… da realno gledano ni ravno kakšnega smiselnega razloga, da bi človeka motilo. Mogoče je sprva malce neprijetno – vendar to kmalu izgine.
Pa savna je zdrava.

Tudi jaz tako.[/quote]

No ja, sodelavka te vidi golo in to potem lahko naprej ščveka

Tudi jaz tako.[/quote]

No ja, sodelavka te vidi golo in to potem lahko naprej ščveka[/quote]

Sčveka kaj? Da imaš sredi leve ritnice znamenje? Da si marsovec? Da si drugačna kot vsi ostali ljudje?

Ti nisi gladka…

Jaz ne bi šla.
Še nisem bila v taki savni, da bi bila gola pred drugimi. Sem že bila sama v savni – gola. V neki mini savni.
V toplicah v savni smo bili pa vsi v kopalkah.
Pa enkrat sem bila s kolegi pa smo bili vsi v brisačah oviti.
Da pa bi bila kar gola si pa še nisem upala, če bi si, si bi pa raje privoščila med neznanci kot med znanci. Lažje bi se slekla pred neznanci kot pa znanci, sploh pa sodelavci.

Tudi jaz tako.[/quote]

No ja, sodelavka te vidi golo in to potem lahko naprej ščveka[/quote]

ja a ti vse veš o sodelavkah, kakšne so nage, kako seksajo…si vse to ščvekate na kavah??!

No, sama rada hodim v savno in mi ne bi bilo nič takega, če bi s seboj povabila prijatlejico – a bi ji tudi seveda rekla, da sem sama oblečena (imam savna oblekico, sarond ali kaj že) in bi isto pričakovala od nje – da je tudi sama oblečena oziroma pokrita z rjuho. Vprašaj diskretno to znanko, kako je oblečena v savni, ali je pokrita z rjuho ali ne in če ni, povej, da si ti sramežljiva in da ne hodiš v savne, kjer se ljudje ne smejo zakriti – ker ene savne so res take, da komplicirajo in ne smeš biti niti malo zakrit, nekje pa to ni problem.

če o tem razmišljaš, potem nisi za v savno!

čist odvisno od zrelosti sodelavke, ene so take da potem vse ščvekajo….

V savnii biti v kopankah?!?
To pa se nisem dozivel, pa hodim ze desetletja v savne!

To ni nic takega. Sem ze bila povabljena s strani sodelavke in tudi sama sem povabila sodelavko. Gre preprosto za druzenje, da ne gres sam. Sama nisem zelela iti, pa sem sodelavko prosila. Prijateljev pa v tistem kraju nisem imela, da bi jih prosila, je bilo pogodbeno delo v tujini za nekaj mesecev. V glavnem ni nic prevec intimno povabilo.

Najbrž misliš sarong.
In v nekatere savne (parno) ne moreš z oblekco ali rjuho.

jaz bi šla, saj je ženska kot jaz

Z veseljem bi šla.Zadrtosti ne maram

S sodelavko, ki ni moja dobra prijateljica, ne bi šla skupaj v savno. Zakaj – ker sodelavke komentirajo izgled drugih sodelavk še takrat, ko so oblečene, kaj šele v primeru, da bi bile nage. :)) Sicer pa je privatno življenje priporočljivo ločiti od službenega.

pa zakaj se toliko ljudi boji pokazat svoje nago telo, (ker se nisem bil v savni v zivljenju kjer bi lahko bil v kopalkah) verjetno je res, da ce si postavila to vprasanje, je boljse da ne gres. Prvotni odziv, reakcija je vedno pravilna, na karkoli, vse ostale kasnejse reakcije so ze produkt razmisljanja, kaj pa ce to, kaj pa ce tisto…ce je bil tvoj prvi odziv negativen, je verjetno boljse da se ne podajas v to…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close