Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek dan republike :))

dan republike :))

dones je dan republike :)))))

rutke, kapice…

Oh, kje so tisti časi….!

O, še ena pionirka. 🙂

Dobili smo sendvič, piškotke pa Pingo sok…. 🙂

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

ja, jaz mam silno lepe spomine na to

ponosni smo bili na vse to in veliko nam je pomenil tisti pingo 🙂

Jaz svoji pionirski generaciji namenjam spodnjo pesem. To so bili časi, ko je bilo več spoštovanja med ljudmi, več solidarnosti in manj tekmovalnosti med mladimi.

http://www.youtube.com/watch?v=-BQaHAjq-Pw

..pa ni nam bilo treba k pouku 🙂

Dobili smo sendvič, piškotke pa Pingo sok…. :)[/quote]
Piškotke? Jaz se jih ne spomnim.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

http://www.youtube.com/watch?v=8xd2NR9jvgc

Lepi spomini. 🙂

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

V Leclercu imaš Pingo sok, pakiran po 27 komadov x 2 dl. :))

A se kdo spomni, kaj vse je bilo moderno v tistih časih? Npr. kakšne kavbojke so se nosile. Jaz se spomnim, da so bile nekaj časa moderne gamaše, v šoli smo imeli dišeče radirke. :))

Dobili smo sendvič, piškotke pa Pingo sok…. :)[/quote]
Piškotke? Jaz se jih ne spomnim.[/quote]Ti si sedel na koncu razreda in je zate zmanjkalo…. :)))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Piškotke? Jaz se jih ne spomnim.[/quote]Ti si sedel na koncu razreda in je zate zmanjkalo…. :)))[/quote]

Marko se je zameril ravnateljici/ravnatelju in je ta posebej odredil, da on ne dobi piškotov. 🙂

Jaz pa se spomnim prvih računalnikov in igric. ZX Spectrum. 🙂

Še imaš spravljene kje ? Za vsak slučaj…:)

Jaz pa se spomnim prvih računalnikov in igric. ZX Spectrum. 🙂

Še imaš spravljene kje ? Za vsak slučaj…:)[/quote]

nimam, mam pa priznanja s tekmovanj tito-revolucija-mir in svečano zaprisego v enoto to, zaprisegla na čebinah kot mladinka prostovoljka :))))))

pa tovariš stanko dolanc je bil tam

Torej zelo aktivna in ponosna na republiko…
Dandanes še toliko bolj rabimo takšne, ki so za revolucijo, da bomo lahko spet ponosni na to republiko. 🙂

…in manj tekmovalnosti med mladimi.

http://www.youtube.com/watch?v=-BQaHAjq-Pw%5B/quote%5D

Med starejšimi je tekmovanje dovoljeno ali tekmujemo le mladi?

Meni nič ne manjka, da smo to skinili s koledarja, še marsikateri praznik bi lahko zradirali, so mi tako ali tako brezvezni.

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Torej zelo aktivna in ponosna na republiko…
Dandanes še toliko bolj rabimo takšne, ki so za revolucijo, da bomo lahko spet ponosni na to republiko. :)[/quote]

kr zagrabim, resno zagrabim :))

Saj jaz pravim, da tisti, ki niso verni, naj kar gredo v službo na velikonočni ponedeljek, Marijino vnebovzetje ter Božič. :))

tema ni bila namenjena ……..

Aleksandra, saj jaz sem lepo začela. Se bom popravila. 🙂

prov :)) pridna si

V tistih časih smo imeli mini rojstnodnevne zabave, imeli smo kopico prijateljev, s katerimi smo se igrali pred blokom. Sedaj je otrokov najboljši prijatelj računalnik, rojstnodnevne zabave pa so skoraj na ravni porok. :))

So…? Časi, navade in okoliščine se spreminjajo, z njmi vred tudi ljudje, vkolikor ima kdo raje pc kot prijatelje, je to njegova izbira, podobno je z rojstnodnevmimi zabavami, ki so baje na ravni porok….kar nekako ne gre skupaj, če imaš RD in na njej toliko ljudi kot da bi imel poroko, torej imaš tudi “neke” prijatelje, družbo. Antilopa, prazniki se pišejo z malo začetnico.

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Isto je bilo pri nas…Vsak dan smo se igrali pred blokom. Življenje je bilo veliko bolj umirjeno in manj stresno.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close