Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Vabilo na drink

Vabilo na drink

Urejen in prijeten Mariborčan bi rad spoznal zgovorno in simpatično damo za drink. Če rada kaj popiješ, te vabim na kozarček ali dva. Prosim vse dame, ki tako rade pristavite svoj piskrček, da se tokrat le vzdržite. 🙂 (moj mail: golobm1@yahoo.com)

najbolj da v delo daš na pol strani tole no. je loh človek tok potreben in obupan sploh, da stokrat isto objavi tle gor?

Jaz mislim, da je Alexandra že rahlo ljubosumna, da ves čas vabiš druge, ona pa tako neumnorno čaka nate. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

ja pa res hahaaaaaa dost drugih naravnih nesreč, ne da bi še tole

Jaz pa mislim, da si želi eno po eno ne pa, da kot prejšnič, ko so vse dame navalile naenkrat s svojimi piskrčki…
Ena po ena, lepo v vrsto pa malo premora vmes 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Se pa tudi ne znajdeš..

Začel bi intenzivneje sodelovati recimo na enem od podforumov. Pisal bi zanimive, zabavne poste, iz katerih bi bilo moč izluščiti, da si zanimiva in privlačna osebnost. In slej ko prej bi se našla ženska, ki bi se sama ponudila, da gre na drink s tabo.

Meni taki oglaševalci niste jasni, nič se ne znajdete. Ženske imajo v živo toliko moških ponudb, da se ne rabijo javljati na oglase.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Ni vedno vse v iznajdljivosti, tip preprosto ne zna biti zanimiv, še manj privlačen. In pisati na forume z namenom, da upecaš žensko, ki se bo kar sama ponudila za drink…pa kje vi živite?:)

No..ali pa sam namigneš, ko se virtualno že malo spoznata..:)))

Ja, ja….. pol si pa ves “ubogi/popikan”, ko ti kdo pokomentira namig…… :))))
Pa je spet štala 😀

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

In kolk takšnih namigov si že dal od sebe?:) Sklepam, da pišeš iz svojih izkušenj:)).

Pišem po logiki. Vse je boljše, od takega “oglasa”.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close