Avsenikova poroka
Prijetno presenečen sem videl pri poročilih, da se gre familija Avsenik novo tržno nišo – poroko po starih običajih. Dobra in donosna ideja.
Ker sem ljubitelj njegove glasbe, včasih sem pa jo tudi igral, me zanima, če bi kakšno mladenko to tudi zanimalo – pa bi šla skupaj pogledat in še kakšno rekla.
Seveda je možno kombinirati s prelepimi izleti na Roblekov dom, Begunjščico in nato ali levo na Stol in Celovško kočo ali pa na desno po Bornovih tunelih na Sv. Ano. Sem oboje preizkusil in ni primerjave!
Torej; mladenke, pišite mi.
Živjo, slučajno sem vas opazila na forumu. Glede na to, da imamo pri Avseniku že tako veliko slavij, povezanih s klasičnimi porokami, je to samo nadgradnja storitev v prekrasni izvedbi, kar smo dokazali v soboto, 11.septembra 2010, in ste si lahko ogledali vsi, ki vas zanima bodisi naša glasba ali pa oklevate pri odločitvi – poroka ali ne? Upamo in si želimo, da bi Avsenikova poroka postala naša redna ponudba. Gostilna pa ni v najemu, kakor pišete. Tudi poroka je bila čisto prava, čisto resnična in samo resnične poroke bodo tudi izpeljane, pa srečno, v upanju, da bi vzpodbudili še koga… 🙂 Se vidimo v Begunjah.
p.s.: Radoven, upam, da si že našel svojo boljšo polovico. Te že čakamo….
Tvoj/Vaš Avsenik team
jah, midva na primer sva imela pri njih slavje v dvorani in še civilno poroko v muzeju, pa je bilo odlično! še enkrat bi ponovila, če bi bilo potrebno. imela sva klasično poroko, ne v nošah in ker sva velika ljubitelja te glasbe tako midva, kot tudi vsi najini sorodniki, bova imela na to hišo vedno lepe spomine. hvala še enkrat vsem, ki so nama pomagali uresničiti sanje. naj živi ta glasba še naprej, Slavku in njegovim pa samo najbolje
Forum je zaprt za komentiranje.