Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek moski 111

moski 111

Vse ok?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Kaj se dogaja? mogoče pa moski111 res nudi pomoč Špelci… pa četudi samo s prsti :)))))))))

Nič se mi ni potožil.

A je to tema o tem kdo je ok v kateri vsak pove svoje in vpraša naprej? :)))

Jaz sem ok.
Kaj pa Matjazko, si ok? 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Saj vsaka tema zavije po svoje. Pa naj še ta.

Lepo, da si ok On_. 🙂

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ni uspel, ker si preveč kolo gono 🙂

Aja, drugače pa sem tudi o.k….. sam malo me skrbi, kje je moski111….upam, da se v ponedeljek javi 🙂

Heh, moral bi se čekirati, da bova z Bibitko berz skrbi. 🙂

Zakaj skrb?

Mene je skrbelo, če te je katera ugrabla… da bi te prišla reševat.:)

Brez skrbi, zenske se me izognejo v velikem loku. Ce obstaja crna lista moskih, potem sem na prvem mestu. Kar preveri 🙂

No no no, zdaj je pa že čas, da se nehaš smilit sam sebi. 🙂

To je bila sala. Da pa vas ne razumem pa je enkrat ena. No ko se enkrat odlocis za samko zivljenje potem se s tem ne obremenjujes vec in vse vzames z rezervo. Lakse se dise 🙂

… in ko enkrat lakše dišeš postaneš zanimiv za nasprotni spol, ker kot tak boš z lahkoto zmogel napore ki te čakajo z njo/njim…. 😉 🙂

Pomikaš se proti dnu črne liste, če nisi že izpadel iz nje….. :))))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Jah moski 111, torej most do Havajev. :)))

Ne, ne bom nič preverjala, saj ti verjamem.:))) Važno je, da si čil in zdrav. :)))

Potem verjetno obstaja tudi črna lista žensk. 🙂
Misliš, da se z njimi ne bi ujel ?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close