Kemična Kastracija
Zdravo, zasledila sem nekaj člankov o kemični kastraciji za posiljevalce in pedofile, nekatere države to že imajo, v nekaterih lahko celo sodnik dosodi kemično kastracijo moškega. Obsojenemu se dajejo injekcije, ki mu zmanjšujejo agresivnost in spolno slo, zato da po izpustitvi iz zapora, zločina ne ponovijo, se pa ob prenehaju injekcij v določenem času, stanje povrne nazaj na isto kot je bilo pred dajanjem injekcij, prav tako terapija ne deluje 100%. Zanima me kaj si vi mislite o tem, ali je pravično kemično kastrirati posiljevalce in pedofile, kakšne kazni bi vi izvajali oz. izvrševali, če bi bilo to v vaši moči? Hvala za mnenja.
ojla, moje mnenje je da bi bilo treba takim spolnim prestopnikom odrezati moda, ker agresija in spolna sla prihajata od tam. tud jst sm že brala o posilstvih in pedofiliji in problem pri teh žrtvah je da se do konca življenja počutijo nemočne in prestrašene, zato bi po moje mogli dovolit da kastracijo gledajo, torej tako kot za usmrtitve ko lahko svojci žrtev gledajo, bi tam mogli dovolit svojcem in žrtvam da gledajo kako prestopniku odrežejo modi, saj bi tako dobili neko zadoščenje in vedeli bi da jih ta moški ne bo več nadlegoval. pa še eno stvar bi morali spremeniti. dogajalo se je da so ženske moškim ki so jih hoteli posilit odgriznile ali pa odtrgale testisa in bile nato kaznovane. to je za moje pojme samoobramba, če je tok neumen da gre ženski moda v usta rint potem si zasluži da mu jih odgrizne. morda bi bilo celo smotrno razmislit o tem da bi žrtev sama odrezala modi napadalcu, da bi tista ženska ali punčka dobila vsaj del kontrole in občutka moči nazaj..
A se sploh zavedate absurdne definicije pedofilije v Sloveniji? Poglejte malo KZ.
Če Odrasel moški seksa s 15-letnico, ni naredil ničesar nezakonitega. Če pa 15-letnico nago slika in policija najde te slike, dobi teoretično 5 let čuze.
Če to ni skregano z vsako logiko..
Kakšnega hudiča so zganjali pri Magajni, ko so iskali neko sliko gole mladoletnice.
se kr strinjam z eno od prejšnjših obiskovalk. dokler so jajca zravn telesa bo imel nagon in slo, jajca odrezat in je mir..sama mislim da bi morale imeti že mame pravico svoje sinove kaznovat z brcanjem v jajca, ker nekateri so že kot mladi tako agresivni in se jim ne da z lepo besedo nič dopovedat. sama sem videla primer ko sta bila mama in sin v trgovini in je sin nekaj ukradel, star nekje 10-12 let, neka stranka je videla in povedala mami in mama je takoj zahtevala da pokaže če je res, no ko je vrnil artikel na polico ga je s pestjo 2x v jajca sunla oz. boksnla in ga spravla v jok. mu je blo tako nerodno, pa tud bolet ga je kr moglo ker se je komaj nekako normano premikal. no potem je tista gospa ki je videla vse skupaj rekla da če bi vse mame tako odreagirale, verjetno nebi bilo toliko zločinov in pizdarij. mislim da tisti fant ni nikoli več kradel, vsaj ob prisotnosti mame ne.
omg….mame naj problematične sinove brcajo v jajca, očetje naj pa razuzdane hčerko ornk nategnejo, da jim kaj takega več ne pride na misel. Analno in brez lubrikanta. Pa še ostali družinski člani lahko pomagajo. In živeli bomo lepše.
In napačno misliš….fant bo še vedno kradel, samo na bolečino v jajcih se bo navadil
oj, jst bi tud bla za to da se jajčka odreže, ampak kaj pa če se izkaže da je ženska lagala al pa včasih ko mlade izgubijo nedolžnost pa se potem izve in rečejo da so bile posiljene, lahko se tudi zgodi da napačenga obsodijo, tko da je useeno boljša kemična kastracija pa če potem pride do take situacije se pač preneha dajati injekcije. to pa da bi mame brcale sinove v jajca je pa mal preveč, mislim da se sicer na bolečino v jajčkih fantki nebi navadili in bi sigurno bolj ubogali, ampak bi pa zasovražili ženske, kar bi privedlo do še več posilstev in pedofilije. še vedno je treba upoštevati, da nasilje ni rešitev.
takole vam bom rekla, ko sva bla z mojim 3 leta starejšim bratom majhna sva bla zlo nagajiva. vzgajala naju je samo mami, ki je delala po 10 ur da naju je preživela in ni imela časa se zdej še z najinim obnašanjem ukvarjat. kasneje je brat začel početi še neumnosti, kradel je, se pretepal v šoli. mami ni vedla kaj naj nardi, ker jo je spravljal ob živce in nič ni pomagalo. potem pa sta se en dan kregala ko je dobil ukor pred izklučitvijo, takrat je bil star 15 let, reku je da bo delu kar bo hotu, mami je bla čist obupana in ko ni vedla več kaj nardit ga je s kolenom v jajca brcnla, to je bla najboljša stvar k jo je nardila za njega. ko je ležal na tleh in jokal mu je rekla da ga bo naslednjič ko sliši da je kaj naredil še bolj bolelo. za tem je bil nekaj tednov mir, potem pa se je zvedlo da se je stepel z enim fantom na šolskem dvorišču in jst sm to povedala mami, ampak to je blo med poletnimi počitnicami. mama je bla v joku ampak je vedla kaj mora nardit. po tuširanju, ko je mel samo brisačo okol pasu, sva ga počakale pred vrati, mami mu je potegnla brisačo dol in ga zgrabla za jajca, začela jih je stiskat in mu govorila, da mu je rekla kaj sledi če bo še tak. spravla ga je na kolena in mu stiskala jajčka dokler ni reku da bo bolj priden. v pričo njega mi je rekla da če bom vidla da dela neumnosti naj ga kr jaz brcnem tja. jajca je imel zatečena, tko da sm mu potem led gor držala. od takrat naprej sm ga jst 4x v jajca brcnla, mami mu jih je pa 1x ful stisnla in potem ni več delal neumnosti. zdej je končal fakulteto in išče službo, tko da mislm da mu je brcanje jajčk pomagal da je zdej normalen in da ni zapadel v slabo družbo. jst se strinjam s tem da bi mame brcale sinove v jajca, ker jst mam s tem dobro izkušnjo.
Se strinjaš samo s telesno kaznijo za fantke, al bi bilo treba mučit tudi deklice? In končan faks ni nobeno zagotovilo, da je otrok dobro vzgojen. Se pa strinjam, da je brca prišla v obupu, kot sama praviš, ni vedla več, kaj naredit. Torej skrajnje dejanje ob nemoči, obupu, kar pa ni ok.
je pa res, da mati, ki dela po 10 ur in si ne vzame časa za otroke, težko vspostavi komunikacijo. Telesna kazen je bližnjica, ne vem pa, če je smotrno to bližnjico uporabljat. Pride čas, ko tudi to ni več uspešno, in takrat smo v reproduktivnem organu.
Če pogledamo samo majhne otroke (2-5 let), rabim ogromno volje, da jim nekaj dopovemo. 1000 je treba reči npr “ne trgaj rožic”, “ne plezaj na mizo” ipd. Lažje je, če otroka “klofnemo”. Trikrat po rokici, pa je mir. Še podgane odreagirajo na bolečino 🙂 Trikrat udarit vs 1000 povedati…..nekatere zaradi pomanjkanja časa izberejo prvo, hitrejšo varjanto. KAr pa s seboj prinese to, da otroci ne odreagirajo na umirjen “ne, to ni dobro”. Torej ostanejo samo še brce. PRi nekaterih bo uspešno, določeni pa se bodo uprli. Mojega brata je tud oče tepel….do 14. leta, ko jih je dobil pošteno nazaj. Po tem nikoli več, cilj pa tudi ni bil dosežen.
je prenašal, ker je vedu da če mi bo kaj naredu ga bo mami prjela in bo še dost bolj bolelo. ko sm ga jst brcnla ga je neki časa bolel in to je to, ko ga je pa mami s svojimi močnimi zgaranimi rokami za jajca prjela in začela stiskat, pa to ni bla samo bolečina, ker jo je v joku prosu naj spusti jajca, komi se ga je slišal ker je bil brez sape, če vam pravim da ni mel niti tolk moči da bi si led na jajcih držal, sm mu mogla jst.
Forum je zaprt za komentiranje.