Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Samski in nakup stanovanja

Samski in nakup stanovanja

Pa še ena podobna oz. povezana tema.

Nameravam nabavit stanovanje. Glede na to, da sem samska , ne bi rabila kaj velikega. Verjetno bi bilo enosobno čisto ok. Ampak za dve osebi pa mi to ni ok stanovanje.
Tisti, ki ste samski in ki nameravate nabavit stanovanje. Kupujete za eno ali dve osebi?
Če kupim malo stanovanje pa čez čas ne bom več samska bo stanovanje odveč. Bo treba prodajat, ker ne bo primerno za oba.
Če kupim večje, pomeni večje stroške, večji kredit in obenem neuporabljen prostor.
Sicer ne želim ostati samska, ampak glede na to, da sem že blizu 40, nič kaj ne kaže, da se bo kmalu kaj na bolje obrnilo.
Kako ostali samski rešujete take zadeve?
Izzvzeti tisti, ki imate tako visoke plače, da vam ni problem nabavit večjega stanovanja.

Pa še to bom vprašala. Če ste samski in kupujete novo spalnico. Kupite tako za eno osebo (enojna postelja) ali za dve osebi (ker upate na boljše čase)?

Blizu 40?:)) Sorry, ker sem žleht:). Kupi garsonjero, z zakonsko posteljo.

Garsonjera ni ok, ker mi je zelo pomembno, da je spalnica posebej. V spalnici hočem mir. Lahko imam kuhinjo, jedilnico, dnevno sobo, delovni kabinet vse v enem prostoru. SPlanica pa mora biti ločena. Spati pa hočem tako kot se spodobi.
40? Zakaj je čudno? Ker šele sedaj kupujem stanovanje? Nekateri ga nikoli ne kupijo. Ali je pa to čudno, da sem samska? Domnevam, da to. Ja to sem pa vajena obsojanja.

King size bed! Pa kaj če si samska.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Torej stanovanje sicer za eno osebo, posteljo pa za dve :)? Za silo potem že je za dva. Če pa je stvar bolj resna pa potem selitev. nekak v to smer razmišljam. Nisem pa prepričana, če je sploh smiselno kupovat stanovanje, mogoče je pa boljši najem, če si sam.

Priporočam posteljo 140 cm. Luksuz v vseh pogledih. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Stanovanje se ponavadi kupuje s tem namenom, da si v njem dlje časa.
Če že imaš namen kaj kupiti in če ti finance to dopuščajo, kupiš eno ali dvosobno, vsaj 50 m2.

140cm postelja pa je čisto mimo. Za enega je 90cm čisto ok, za dva je 140cm čisto premalo.

Ja, garsonjera se mi tako ne zdi smiselna. Dvosobno pa bi imela, ampak preveč za moj žep, če bi imela še koga zraven…

Si že spala na 140 cm v dvoje? 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ja in vem, da 140cm nikakor ni dovolj za udobno spanje v dvoje.

Aha, zanimivo, no meni je pa zelo udobno, v dvoje in enoje namreč. 🙂

Ko boš imel punco, boš ugotovil, da rabiš večjo posteljo, da 140cm ni dovolj za dva. Preverjeno. Pravzaprav me celo moti jogi 190cm. Veliko bolje sta mi dva jogija po 90cm kot en cel.
Za udoben spanec pač rabim 90cm, 70 cm mi je premalo.

Pravim ti, da mi je udobno v dvoje, popolnoma udobno.

Res ni…Še posebej čez nekaj let…..:)

Se strinjam Robi :). Marko bo pa še izkusil :).

A se postelja skrči čez leta? 🙂 Saj verjamem da komu ni, verjamem pa tud, da imamo različne želje. Pa tudi želje se z leti spreminjajo.

Ja, les se sčasoma suši in se skrči…:)))

Marko, otroci vzamejo 130 cm, torej vama ostane ena malenkost:)).

[/quote]
Koliko otrok si zajela v 130? 🙂

Koliko otrok si zajela v 130? :)[/quote][/quote]

Lahko je le eden, ki se ti postavi pravokotno:).

No, saj mi je jasno, da z otrokom na postelji je prostora manj, govora je bilo za dva. 🙂

Marko, boš videl, ko boš imel punco, bo hotela imet 90 cm, tebi ostane le še 50 cm :).

Dobro ti kaže, če si še za posteljo v dvomih, kakšno bi.

Kupi stanovanje s takim tlorisom, da je vsak kvadrat dobro izkoriščen. V takem primeru imaš na 40 kvadratih vse, kar si ti želiš.

To je zanimivo, kar si zdaj povedala, ker že ima zdaj 90 in meni še vedno veliko ostane. Kar celo imam ob sebi. Je pa res, da se včasih težko obrneš in malo slabše spiš. Zato pa potem prav pride 140. 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close