Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Prestavitev menstruacije

Prestavitev menstruacije

Kako prestavit menstruacijo za konkreten čas?
Zdaj jo bom dobila okrog 1.10. in potem spet nekje 28.10. in to ravno v času, ko bom na dopustu za en mesec in kjer higiena ne bo ravno višek. Tako, da bi jo rada prestavila za dobre tri tedne na kasneje. Ali pa, da bi jo nekak sprožila kaka dva tedna prej.
KT se ne obnesejo. Preverjeno. Namesto prestavljeno, sem imela krvavitev 3 tedne skupaj. Sprobala že z večimi KT.
Primolat NUr ali nekaj takega pa se mi zdi, da je za le nekajdnevno prestavitev. Že sprobala,ampak le za nekaj dni pred par leti.
So še kake druge variante?

Vse KT niso primerne za prestavitev menstre, sploh te najnovejše. Pojdi h ginekologu ali pa kar k osebnemu zdravniku, da ti predpiše primerne in se posvetuj.

Sem že bila pri ginek. pa mi preprosto zamenja ene za druge in potem spet jovo na novo.
Saj potem, ko sem jemala KT pol leta, se je stvar umirila. Zdaj pa jih že kako leto nisem jemala in je kot, da bi začela na novo. Spet kup težav :(.

Hm, res čudno. Jaz sem si včasih prestavila kar s Femodenom, pa je šlo.

Kaj je to Femoden? So to KT?
Jaz sem nekoč prestavila s PrimolatNor ali nekaj takega, je tudi šlo brez težav, ampak za recimo kak teden, mogoče 10 dni. Ne vem pa, če je možno te tablete jemat 3 tedne, sem že pozabila.
Pri KT pa vedno neke vmesne krvavitve.
Saj drugega ni, ampak pri meni traja menstruacija 9 dni in zelo močna je.

Ja, Femoden so KT.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close