Lene punce
Na MONu kup žensk, ki se pritožujejo, da moški nič ne migamo. V reali pa je tako, da ne najdem nobene ženske, ki bi bila za šport.
Hodim v gore, plezam pa še par drugih športov. Pa vedno naletim na punce, ki jih to moti. Nekaj časa je ok, potem pa punca postavlja vse več zahtev. V stilu plezanje ali ona.
A je sploh kje kakšna športna, preprosta normalna punca? Ali pa vse samo lokalčki, šoping, pedikura, manikura?
Realnost je taka, da bi vsi vse imeli idealno in se noben ni pripravljen nič prilagodit, ker se počuti pri tem preveč ogroženo. No, tako jaz vidim realo. 🙂
Mitjok,
verjetno je problem v tem, da punci posvečaš premalo časa, športu pa preveč. Sama imam zelo rada športnike, ampak mi je pa tudi zelo pomemben čas, ki ga preživiva skupaj. In če tega ni, se bo vsaka punca pritoževala. Če si v vezi, se je treba temu primerno obnašat, ženske smo pa pač take sorte, da rabimo veliko pozornosti…
Plezanje, triatlon in padalstvo…nič od tega me ne mika oz se mi je prezahtevno, preveč nevarno ali celo predrago….tek, kolesarjenje pa igre z žogo so mi špica, vse ostalo pa mi je kot eksotika, ki me res ne pritegne; me niso kot otroka, niti sedaj v odrasli dobi ni drugače.
Kaj pa če bi se ti malo prilagoil in začel delati tudi tisto, kar počne npr simpatija? Tudi na tak način potem lahko nekaj delaš v dvoje. Osebno ne poznam nobene ženske, ki bi se pečala s športi, katere si navedel, nekaj tipov že, toda punce pa res nobene…zato ti svetujem prilagoditev.
Samo ali iščeš punco s katero bosta med drugim v prostem času tudi športala skupaj ali iščeš eno, ki bi ji bil tako všeč, da bi jo videl kako se ti prilagaja?
Ker sem že prevečkrat videla kako dva natrenirana športnika ne najdeta športa, ki bi ga počela skupaj in potem poslušam zgodbe parov: ‘Ampak ne razume me, JAZ rabim it tečt!’, oni drugi pa:’ JAZ rabim in smučat pa me on ne razume!’ Pa da ne omenim, da prvi tudi dobro smuča, drugi pa teče 3x na teden.
Kaj pa če bi se ti malo prilagoil in začel delati tudi tisto, kar počne npr simpatija? Tudi na tak način potem lahko nekaj delaš v dvoje. Osebno ne poznam nobene ženske, ki bi se pečala s športi, katere si navedel, nekaj tipov že, toda punce pa res nobene…zato ti svetujem prilagoditev.[/quote]
Čeprav na jesenski vikend je v Kalu in Ospu taka gužva, da komaj parkiraš avto pa še smeri so tako zasedene, da moraš celo malo čakat. In pol populacije tam je žensk. In plezajo dobro.. 6b in več naprej, torej sigurno trenirajo najmenj dvakrat na teden. Kako pa ti te zgrešiš?
Kaj pa je narobe s tem, če eden hodi plezat (sam oziroma s športnimi prijatelji), medtem ko drugi hodi tečt (sam oziroma s športnimi prijatelji)?
Jaz ne hodim v OSp, saj ponavadi ne. Raje grem v gore. V plezališča pa bolj redko. Osp samo pozimi pa še to redko. Pa nisem nek ekstremni alpinist. Samo tja do 4000, 5000 grem, več ne.
Tudi padalstvo ni nek ekstremen šport. Bi bilo pa lepo imet s sabo punco. Tudi na MontBlanc ji ne bi bilo sile, če bi šla z mano. Turno smučanje je tudi zakon. Ni treba plačevat kart, uživaš v naravi, ni gužve. Saj ne pričakujem ekstremov, preprosto lažje ture v dvoje. Saj tudi na kak tek grem, samo tako v naravo, v gozd, ne na neke maratone po asfaltu. V fitnes pa me res n ihče ne spravi.
Športajo že,amapk samo to tek, joga, pilates, aerorobika, fitnes… ne pa to v naravi. Jaz si želim take, ki ji moji športi ne bodo mimo. Saj ne da mora vse početi, ampak vsaj kaj pa morava imet skupnega. Do sedaj se mi je zgodilo, da so me vse hotele odvrnit od plezanja in letenja, jaz pa bi želel, da gredo z mano. Punce pa so celo mene hotele odvrnit od mojega početja.
Ahaaa. No, mene je naslov ‘lene punce’ malo zmotil. Jah, potem imaš tak problem kot večina ljudi. Najti moraš tapravo.[/quote]
Težko bo najti primerno punco, če boste tako zacementirani v svoje ideale.
Treba je razumeti, da ni nujno, da so naša prepričanja edina ta prava in še zdaleč ni nujno, da so takšna, ki bi nam prinašala srečo in zadovoljstvo.
Le čemu se jih potem tako oklepamo ?
lej tega da ni punce,ki bi si želela na kmete in hodila s tabo športat ne verjamem še jaz bi se javila na tvoj oglas če že ne bi imela krasnega moža s kmetov in tudi že sinka in oba imava rada živali in šport pa tega nisva še vedela ,ko sva se zaljubila.Hodi več ven med folk mislim zvečer na fešte ,kjer punce samo čakajo take fante,če pa to že delaš delaš nekaj narobe.Po mojem ne bi smel že takoj na začetku ženske obsodit na propad ,ker pač ni plezalka,mogoče jo boš pa ti učil in se bosta povezala.samo ideja !lp
Forum je zaprt za komentiranje.