Sivi lasje ali narastek
Vceraj sem se s najboljso prijateljico dogovarjale za kavico, nismo se vidle ze zeloo dolgo. Je kr omenila, da ima narastek sam da si ga bo pobarvala preden se vidimo 🙂 ker ve kaj si jaz o narastkih mislim. In kaj si mislim o sivih laseh, pa ne tistih ki jih nosi moja nona. Ampak sivih laseh zensk v vitalni dobi. Si mislim da je to neurejeno. Tisti sivi prameni tam pri 30 letnici ki se svetijo…ni mi vsec.
Sprasujem vas,ali pretiravam ko menim da je zenska neurejena ce nosi sive lase ali globok narastek? Ali je lahko zenska urejena čeprave ima narastek in se to siv?
Narastek je meni neugleden ne glede na podlago (temnejša, svetlejša, siva, to nima zveze), niso mi pa niti slučajno že sami pod sebi neurejeni lasje sive barve oziroma sivčki med nepobarvanimi lasmi.
Kakšno pa je potemtakem tvoje stališče do svetle polti? Nezdrava, saj gre vsak lahko v solarij, da si malo popravi odtenek?
Nelakirani nohti? Smejo bit ali je to zate tabu?
Se mi zdi, da imaš ti malo pomešane pojme glede teh zadev.
Podobno kot ursYY, se barvam na 2-3 mesece. Tiste 2, 3cm narastka mi ne izgleda zanemarjeno. Ne pustim pa nikoli več kot 3 mesece. Vsak mesec se pa tudi ne mislim barvati ker nočem poškodovati las.
Mi je pa grdo če ženska hodi okoli s sivimi lasmi jo defenitivno postara. Narastki pa tudi niso lepi če so tam od 3cm daljši je že nemarno videti.
Ljudje, barva za lasje je eden največjih izumov 20. stoletja za ženske, ki ženske pomladi za 10 in več let. Tista ženska, ki se ne farba je za luno za moje pojme:))
sama se sicer barvam in sicer samo zaradi takih izjav kot ste jih zgoraj napisali, sicer pa mislim, da starosti ne moreš uiti. Lasje sivijo in to je dejstvo. Pred leti sem potovala po Nemčiji in Franciji in moram rečt, da smo slovenci vse preveč obremenjeni z svojim izgledom. Ali ni lepše, da par po 40, če ima par biserov v laseh tega ne skriva? Prav prijetno je bilo piti kavo in opazovati mimoidoče, ki so bili sivi z mladostnim izrazom na obrazu in z partnerjem ob strani. Tega si želim tudi sama. Pri nas pa je bolj pomemben videz kot dejanja.
Barvanje las je ena izmed stvari, za katere se človek odloči ali pa ne. Nobene znanosti:). Tudi pri barvanih laseh je skrb enako pomembna, celo bolj, kajti barvan las zahteva več pozornosti:).
Meni je štrihanje fajn, razlog več, da obiščem frizerko in je to zame razvajanje. Zavedam pa se, da je le zdrav las tudi lep las. Sicer v sivih laseh na ženskah ne vidim nič očarljivega, pri moških je drugače, kakšen sivi las je celo šarmanten.
Zame to, da ima ženska sive lase ne pomeni tudi, da je neurejena. Seveda imam v mislih oprane, v primerni pričesko oblikovane lase.
Narastek na pobarvanih laseh pa se mi zdi vedno znak neurejenosti in ne razumem žensk, ki se barvajo, ne poskrbijo pa za narastek. Običajno so takšni pobarvani lasje tudi izsušeni, slamnati in še bolj izstopajo od narastka. Nič lepo za videti.
Ja, mene to še posebej moti pri kakšnih rjavolaskah, ki so postale blondinke, da imajo že kar nekaj centimetrski narastek, pa še vmes neko nedoločno barvo las, za kar one pravijo, da so “pramena”. Saj razumem, da kdaj pridejo kakšni dnevi, da ni mogoče takoj to zadevo popraviti, ampak v doglednem času pa je potrebno poskrbeti za narastek.
Rešitev, ki ne teraja metanje denarja stran za peroksid, je samo ena – staro za mlado. Pozabil sem omeniti – rešitev za moškega. :))) :D[/quote]
Verjemi, da v tem primeru tudi rešitev za žensko. Še bolj.[/quote]
HAHA :))) Kako bo siva dobila moškega? Moški smo šarmanti, ko smo sivi. 😀
[img]http://www.altcine.com/personsphoto/photo/Sebastian%20Cavazza.jpg[/img]
Forum je zaprt za komentiranje.