Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek mojster za ženske potrebe :-)

mojster za ženske potrebe :-)

urejenim, damam nudim erotično masažo in vse ostalo:-)
pridem tudi na dom 😉 opravljam tudi manjša hišna popravila, torej komplet servis 🙂 kontakt pikec73@gmail.com. lep pozdrav in poreden dan vam želim še naprej !

A to imaš pleničke na seb – daj raje pripni kakšno tvojo real sliko “spodaj brez” 🙂 da bodo končno monovke videle nekaj kar jim je redko dano in še takrat iz usmiljenja, vpliva substanc ali po pomoti :-)) nato se kar pripravi – te bodo raztrgale! hehe

haha omg, kaj je pa ta prilepu, res izgleda kot pelena od dojenčka. Jao a noben nima jajc da prilepi sebe s celim telesom. Prpe jedne.

to so bokserce in v njih moja jajca, prosim lepo 😉 sem jo pa dodal malo za šalo, malo zares, svojo celo pa interesentkam pošljem na meil. poreden dan še naprej 😉

Meni deluje bolj kot kila (pruh)? 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

no ni kila, slikano je od blizu, mam pač velika jajca 😉

Meni deluje bolj kot kila (pruh)? ;)[/quote]

Meni tudi, hihi

Pa raje slikaj od daleč, da se konkretno vidi, kaj imaš v hlačah. če so jajca tvoj atribut, ne vem, če bo kaj erotike, hehe

Nekateri še vedno mislite da je dovolj, da žensko zrajcate z opisom svojega telesa, dejanj, ki bi ji jih počeli. Napača. Ženske se vznemiri s pristnim stikom, pristnim zanimanjem zanjo (ne zgolj za njene izbokline in votline), pristnim uživanjem v njeni družbi.FYI

Očitno so prepolna. Zdrkaj si ga malo.

Očitno so prepolna. Zdrkaj si ga malo.[/quote]Bolje bo, da ga potolče z lopato, bo imel mir in še nam bo prihranjeno njegovo f….. fehtanje 😉

Al pa da šlepar zapelje po njih enkrat:)

Men je slikca tud smešna, ampak sem se odločila poizkusit, pa še vratca od kuhinjskih omaric mam za nastavit. Tako da javim kako bo…

vratca…. ma ni panike 😉 javi se, pa se zmeniva.

poooooooooreden dan še naprej!

pikec73
“to so bokserce in v njih moja jajca, prosim lepo ;-)”

A, to je to… 🙂

Ma, res zadnji čas, da se spravim domov…

Mi je žal, da sem sploh odprla slikco.

Vem, da ti je izbrani nick simpatičen, samo … asociira pa na ravno obratno, kar bi ti rad dosegel. Na nekaj mičkenega, namreč.

Saj velika jajca še ne pomenijo nujno velikega “pikeca”. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

it, kaj še čakaš, podvizaj se takoj domov, sicer bo pikec73 tako zasut z naročili, da ne boš prišla na vrsto.

jaz nujno rabim čiščenje oken, če pa se bo pikec73 izkazal, pa bo lahko generalno počistil celo stanovanje.:)

it, kaj še čakaš, podvizaj se takoj domov, sicer bo pikec73 tako zasut z naročili, da ne boš prišla na vrsto.

jaz nujno rabim čiščenje oken, če pa se bo pikec73 izkazal, pa bo lahko generalno počistil celo stanovanje.:)[/quote]

komot, pošlji mi kontakt na mejl pa se zmenva 😉

lp.p.

hahaha 😉

to je to 😉

jaz nujno rabim čiščenje oken, če pa se bo pikec73 izkazal, pa bo lahko generalno počistil celo stanovanje.:)[/quote]

komot, pošlji mi kontakt na mejl pa se zmenva 😉

lp.p.[/quote]

Ne vem, če si te lahko privoščim, zdaj sem bolj škvorc, vse zapravla, tako da bom verjetno kar sama morala… naslednji teden bo pravšnje vreme za tako opravilo, tako da izkoristim še tista dva dni dopusta 🙂

vse je stvar dogovora 🙂

piši mi na meil 🙂

lp.p.

Ponudniki tovrstnih storitev bi lahko bili vsaj malo bolj izvirni v oglasih, vsi pišete “urejenim damam”. Kaj to sploh za koga pomeno; dama, urejenost?

Kakšno popravilo omare in predalnika bi mi prišlo prav, ja.

Lepo ,prosim ce lahko Bibita dobi extra popust. Mimogrede kupujem krompir, prosim za ugodno ponudbo 🙂

ni problema, javi se mi po mejlu pa se dogovoriva 🙂

lp.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close