Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Psihološki test

Psihološki test

Stara fora, ampak mogoče komu še vedno neznana.
Tisti, ki veste zakaj gre, da ste že kje prebrali, ne odgovarjat, naj se drugi mučijo :).

Torej:
Dekle je prislo na pogreb svoje matere, kjer je srecala fanta, katerega ni poznala od prej. Mislila je da je ta fant cudovit, kot si je predstavljala svojega sanjskega moškega in se je v trenutku vanj tudi zaljubila.

Kaj je temu sledilo?
Nekaj dni kasneje to isto dekle umori svojo lastno sestro.

Vprašanje: Zakaj? Kakšen je motiv umora njene sestre?

Po nesreči ji spodrsne in pade čez ograjo, direkt na sestro, ki je stala spodaj?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

To ni umor 🙂

Fant se je zaljubil v njeno sestro.

Motivov za umor je lahko več:

– ugotovi, da je “sanjski” moški vezan z njeno sestro, zato jo “fenta”

– ugotovi, da je sestra v resnici ubila njuno mamo in se ji tako maščuje

– sanjski moški jo zavrne, prizna pa ji da ga mika njena sestra (ljubosumje)

– sestra je blazno bogata in ona (storilka) je edina dedinja (koristoljublje)

– sestra ve oz je vedela, za kakšno “umazano” skrivnost, ki ne bi smela pod nobenim pogojem priti na dan

Toliko, kolikor sem se na hitrco spomnila 😉

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

He, he, vidim, da niste potencialni morilci.

Odgovor pa je: Ker je upala, da bo na pogrebu svoje sestre spet srečala tistega lepotca :9.
Kdor je pravilno odgovoril, baje razmišlja kot psihopat :).

Potem si pa v svoji predstavitveni zgodbi najverjetneje pozabila napisat, da ga po pogrebu nikoli več ni srečala ali pa da ni imela njegovega kontakta. Namreč, dvomim, da je to sploh kdo upošteval. Sicer pa sem to že slišal, se zdaj spomnim ja.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ne, nič ni manjkalo zgodbi :).
Sem jaz to že enkrat prebrala, ampak tudi tokrat nisem pogruntala odgovora. Zgleda, da res nimam morilskih misli :).

Dobra!

Potem si zdaj dokazala, da mi nismo psihopati. Da nas ne bo slučajno kdo obtoževal. :))

Ne vem, ne vem, Robi, bolj zviti psihopati pa bi naredili tak plan, samo ga ne bi napisali, ker bi vedeli, zakaj ga to sprašujemo :).
Mogoče si predvidel pravi odgovor, samo si toliko zvit, da ga nisi napisal :).

Zmedena_samica, obeta se ti služba pri kriminalistih, imam informacijo iz prve roke. :)))) Bolj boš zmedena, večjo nevarnost boš predstavljala za kriminalce.

Zmedena_samica, obeta se ti služba pri kriminalistih, imam informacijo iz prve roke. :)))) Bolj boš zmedena, večjo nevarnost boš predstavljala za kriminalce.[/quote]

Draga antilopa, moram priznati, da me je tvoja info. iz prve zelo roke navdušila, končno nekje bo moj mizerni mozeg prišel do izraza 🙂
mimogrede: zmedenost je namišljena :-))))

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Zmedena_Samica – Ja, rekli so, da sama lahko postaviš pogoj glede plače, tudi lahko izbereš kolektiv, kjer so pretežno samski moški ;)).

Ok, plača me kaj posebej ne zanima, da pa je kolektiv poln samcev pa tudi ni preveč super za delati, imam že raje mešano družbo oz pola/pola varianto, da nisem potem spet tarča za za vse tisto, kar samcem izven službe manjka, se pravi konkretna ženska. No, sem prebrala še rešitev testa, sem si kar oddahnila, da nisem psihopat…kao 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close