varala bi ga
Pozdrav. Prosim za nasvet,ker jaz sem čist zmedena in ne vem kaj narediti. Imam fanta že 7 let in zadnje čase on stalno žura ali pa hodi na plažo s kolegi al pa na pijačke in ga po cel dan ni. Probala sem se pogovoriti z njim vendar on enostavno ne šteka,da se obnaša kot, da je samski. Mogoče me tudi vara nimam pojma…ne maram ga več, gre mi na živce ne dovolim mu, da s eme dotika. Rada bi ga pustila vendar delam za njegovo mamo in ona mi ful dobr plačuje..delala bi še to poletje in potem bi si našla drugo službo. Ampak kako potrpeti še dva meseca zraven njega? gre se mi sam za keš za njega me boli k….In rada bi ga varala z enim tipom, ki sem ga spoznala in je oh in sploh vse naj naj. Je starejši od mene precej ampak to me ne moti, inteligenten, moder, duhovit, ljubeč skratka vse to kar potrebujem. On je pripravljen biti z mano in počakati še ta dva meseca. Ampak glede na to, da sem jaz ful čustvena enostavno ne vem kako sedeti na dveh stolčkih? ko je fant dober do mene , me začne pečt vest in ga nočem varati,ko pa gre ven bi se najraje takoj poseksala s tem drugim. Problem je tudi v tem, da bi vse okrog sebe šokirala,če bi pustila fanta saj že pričakujejo, da bova imela otroka in da nama vse štima. Torej prosim vas za nasvete kaj narediti v takem primeru? rada bi zaslužila čim več denarja, zaljubljena sem v drugega, fanta ne prenesem, starša bom razočarala itd itd. komplicirano. Če ne bi bila takočustvena bi pač oddelala še ta dva meseca, imela ljubimca in skenslala tipa pa ne morem tako…
Koliko pa sta stara? Najstnika glede na superiorna pričakovanja okolice glede otroka najbrž nista.
Če je nezmožen komunikacije glede zanemarjanja tebe, je nezrel, ti pa glede na razloge za biti skupaj tudi nisi.
Pričakovanja drugih (staršev, sorodnikov, sosedov, prijateljev), da bosta skupaj in imela otroka, ni ravno razlog za biti skupaj.
To, da delaš pri njegovi mami za dober zaslužek, tudi ne, s tem ti je v zvezi samo udobno. Če je tvoja nesojena tašča zrela in razumna oseba, bi morebiti lahko delala pri njej tudi v primeru konca zveze. Če pa ne pa … Sama se boš morala odločiti, kaj storiti.
Hvala vsem za komentarje. Stara sva jaz 24 on pa 34. Saj to je, ker jaz ne vem, če bi še lahko delala za njo,če bi pustila njenega sina…ker če bi ga pustila, bi zaključila s celotno njegovo družino. ker tašča bi rada vse nas imela pod kontrolo, živimo v isti hiši in se stalno nekaj vtikuje. To mi tudi že preseda…fant je drugače dober do mene sam ne razume kaj dela narobe. Pa ajde, da bi to bili neki mulci sam njegovi kolegi so še starejši od njega pa vsi samski on se pa tudi tako obnaša. Danes sem mu povedala, da če ne misli nehati se bom odselila in si našla drugega on pa men ja kaj pretiravaš pa dej zresn se. Ne verjame mi. Ne vem kako mu dopovedati. Še vedno ne vem kaj naj naredim…že tko,ko ga čustveno varam me boli kaj šele, da bi kaj napalila zares. In vem, da se temu tipu, ki mi je všeč ne bom več dolgo mogla upirati mislm sej me ne sili ampak bom jaz skočla na njega en dan. Rada bi zaživela z njim in ga ljubila ampak na to bo treba počakati še dva meseca. Če me pa fant dobi z drugim , me ubije…
Torej se “prodajaš” in vztrajaš v zvezi samo zaradi materialnih ugodnosti. V čem je potem problem? Kako naj prodajalka ljubezni na lahek način služi denar in se posveti moškemu, ki ga ima resnično rada, brez da ne spi s svojimi klienti? To je pa uganka za milijon dolarjev…
Ne bi rada pisala nekih suhih pragmatičnih zaključkov, pa vendar dvomim, da te bo tvoja ljubezen čakal dva meseca, da ti oddelaš kar gre tvojemu fantu, sploh če si ne moreš najti drugje službe kot pri njegovi mami in če delaš pri njegovi mami zato, ker si punca njenega sina (torej nimaš drugih referenc).
Če ni on mogoče malo zagledan vate, ker si mu nedosegljiva in ker točno ve, da sicer iz tega ne bo nič ker noče s tabo nič, razen mogoče te dati parkrat dol ne da bi te v to rabil silit. Nekaj je biti zaljubljen, drugo pa je kupčkati s čustvi, najbolj varljivo je še s tujimi, čeprav že tvoja so na meji…
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup] Povedala si mu, da č ene misli nehati, da boš šla? Kaj točno pa bi moral nehati? Upam, da si bila pri njemu vsaj malo bolj jasna, sicer te ne more razumet. Upam, da si mu povedala, kako se ob njegovem obnašanju počutiš, ker le tako boš lahko videla, če mu je mar za tvoje občutke. In upam, da si mu povedala, kakšne so tvoje želje, kaj si v zvezi želiš in kaj si želiš od njega, ker le tako ti bo lahko pokazal, ali ti lahko željam ustreže. Upam, da ne čakaš, da bo vse tvoje občutke in želje prebral iz zvezd in da si pri tem jasna. Če si, potem, ne vidim lepe prihodnosti, ker več od tega se storit ne da. Če te nekdo spoštuje in te ima rad, te bo razumel, ti ustregel, če nisi prezahtevna in se bosta o vsem pogovorila, če pa te ne razume ali pa če mu ni mar zate, potem pa ti bo rekel, da “se zresni”. Mogoče bi se pa on moral zresnit.
Stvar je taka, da si moram nabrati keša, d a si plačam letnik in lahko si tudi drugje dobim službo vendar za dosti nižjo plačo. kar me niti ne moti dokler si ne plačam še enega letnika. Nočem da mi starša dajata denar..drugače pa ne vztrajam v zvezi zaradi materialne ugodnosti, ker je moj tip čist broke in jaz plačujem položnice in hrano pa še kaj za hišo kupim. In ta drugi fant ni tak, da bi me hotel dati samo dol..drugačen je..jaz to vem pa vi meni verjeli ali ne. Ne gre se tu sam za zaljubljenost ampak za nekaj globljega za nekakšno predanost, spoštovanje,zaupanje, zaupava si vse najgloblje skrivnosti..Marko povedala sem mu, da bo moral nehati toliko klatiti naokoli in da ni samski..povedala sem mu tudi, da me s tem ful prizadane in da se sekiram in da me to boli kar on počne. Povedala sem mu tudi, da sem si našla stanovanje in če mi še eno napali, da se bom odselila in da resno mislim. Ker on verjetno misli, da jaz ne morem brez njega pa lahko. Čutim, da sva obstala na neki točki in naprej ne gre.
Nočeš, da bi ti starši dali denar za faks, ne moti te pa, da spiš s fantom, ki ga nimaš več rada, in ga v dveh mesecih misliš zamenjati za nekoga , ki ga imaš rada? Kako pa on, ki te ima tako zelo globoko rad, gleda na tvojo finančno situacijo? To se mu zdi kul, da te bo dva meseca še gledal, da spiš z drugim, ker imaš zdaj še premalo denarja, da bi lahko že zdaj spala z njim ali kako? Pa saj se norčuješ is same sebe… še dobro, če bi se samo ti.
[code]"Nekoč bo lepo,
[sup]france balantič [/sup] Tema je tako ali tako v temi, takšna, ki bi varala bi se spravila k “delu” ne pa na “mon” 🙂
Skratka: menjaj job, od*ebi tipa, enega in drugega pa si uredi life na tak način, kjer ne boš razmišljala o varanjih ipd bulšitanju.
To bi mi vsi vedeli, d aje napisal marko, tudi če se ne bi podpisal, ali kot je zdaj praksa, da se napiše zraven nicka “neprijavljen”, ker se piše z drugega račnalnika, ali od kod vi to pišete, da se nočete registrirati (je pa tako zelo nujno, da pa pišete)
Namreč, marko, tvoje pisanje je prepoznavno po tem, da se v vsaki ampak res vsaki vrstici prebere nekaj od tega: razumem, razumeš, razumel, razumeti,…
[code]"Nekoč bo lepo,
[sup]france balantič [/sup] Katenjka, tebi se samo zdi, da je prepoznavno. Po bitki je lahko bit general. Zdaj, ko je ime napisano, res ni težko trdit, da bi v vsakem primeru vedela. To me spomni na igro Activity, ko ljudje najprej pogledajo rešitev, potem jim pa ni jasno, kako drugi ne more uganit pojma. 😉 Kakorkoli že, ne vem kaj si sploh želela povedat sicer.
Marko, ti si res frajer no, razčlenjuješ, pojasnjuješ, razglabljaš o vsaki potankosti, upam,da delaš kje, ko je ta tvoja lastnosti zelo iskana, ker je namreč tako grozovito suhoparna, da saj ne vem.. te probam razumeti z logiko kritičnega uma, ker intuicija, četudi bi jo imela, bi docela pokleknila pred tvojo magnifikantno silo razuma–
Ničesar nisem hotel povedati, neumnost sem napisala, saj pa vidiš, koliko bedarij pišem sem in še bom, ker me še ni izučilo hehe ccccc
Activity poznam, nisem pa nikoli igrala, ker sem čisto preveč asocialna za to reč.. raje pišem sem, vidiš–
[code]"Nekoč bo lepo,
[sup]france balantič [/sup] Forum je zaprt za komentiranje.