svakinja
Mogoče bo komu nezanimivo, nekdo pa bo vendarle komentiral kaj naj.
Namreč – moja draga svakinja (ja, spet ena o svakinjah :)) se vtikuje povsod. Je kot Vegeta, z izjemo, da ne svakinja ne začini, ampak pokvari vse. Moti jo, da imamo hišo (da plačujemo kredit, to je ne zanima), moti jo, kakšen odnos imava midva z možem (torej njenim bratom), če sslušajno pade tako, da smo istočasno pri tašči, se obnaša, kot da je že vse tam njeno, matretira moje otroke, svojega otroka nadzira (pri starosti celih 27). Poln kxxxc je imam. Mož je tiho, zaradi ljubega miru (kot vedno pri vsem), zanimivo pa je, da meni osebno ne reče ničesar, kajti pred leti sem jo že besedno obdelala. Zdaj pa je šla na otroke. S tem, da so moji in njeni polnoletni, torej… Kako jo postaviti tam, kjer ji je mesto? Da res ne bo pregrobo, da bo pa še tako zabit človek razumel bistvo? Ali pa naj direktno napadem, kajti moje otroke ne bo klicarila po telefonu in jim diktirala življenje. Če se ji drugi pustijo, naj to dela, pri nas ne bo. Še sreča, da imam take otroke, da raje prekinejo vezo, ampak – dolgo to več ne bo šlo, saj je res nemogoča v dno duše. Še tašči diktira življenje, pa ji tudi ničesar ne reče. Samo zamorjena je en čas, dokler spet ne zadiha – do naslednje seanse in pranja možganov. Mene pa boli, ker tašča pa je super ženska.
Njo nikakor 🙂
Ona je kakršna je in je direktno ne moreš spremenit, lahko pa se do nje obnašaš tako, da ona ne bo mogla uveljavit svojega “terorja”.
Ona je ena takšna… čustveno podhranjena osebe, ki išče pozornost okoli sebe. Z nikomer nima neke čustvene povezanosti zato se vtika v druge in izsiljuje nekaj kar se ne da izsilit.
Da bi jo bolje razumela si preberi knjigo: Marjan Košiček, Ne boj se ljubiti
Tu so podrobno opisane te stvari in razlogi zakaj ona to počne in potem tudi tebe ne bo toliko motilo njeno početje, ker boš poznala vzrok in namen te njene… bede(?)
Kupi še eno za njenega “otroka”, pri 27ih bi že lahko začel razumevat te stvari….. 😉 :)))
Cena 19,90€
Forum je zaprt za komentiranje.