Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kakšno uro nosite?

Kakšno uro nosite?

Če jo …

večinoma je ne nosim. Razen za kakšne sprejeme ali poslovne zadeve – takrat pa eno tako bolj nobel. ki sem jo dobil za RD.

Uf…..nikoli ne nosim ure. Sem dobila eno za darilo….pa je .saj nem kje sploh kje je. 🙂

Že nekaj let ne nosim ure, pa tudi mobija večinoma nimam pri sebi, a imam odličen občutek za čas :))

Cenejše varijante, kupljene npr. v Zari, Bershka, Stradivarius… Imajo zelo zanimive modele, ampak za čez eno leto so v košu za smeti … Ali nehajo delat ali se strga pašček …

Za prosti čas oz ko ni službe ne nosim ure. Za v službo imam eno swatch, ki je bila darilo mojega <3.

Jaz pa ne morem biti brez ure, ker sem kot kura brez glave, če sema brez. Nosim pa uro festina, je kovinska s pozlato čez. Dobila sem jo od moža za rojsni dan.

Rado, ure so moja slabost 🙁

največ tole

polar

lp

Klinični center (CK) v internem žargonu.

Andreja Verovšek, univ. dipl. soc. del., edukantka telesne psihoterapije *** Domišljija je pomembnejša od znanja. Znanje je omejeno, domišljija pa poganja svet. Albert Einstein I Naročilo na ePosvet: https://med.over.net/svetovalec/andreja-verovsek I

Timex Ironman…

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

Kako pa ta izgleda? Mislim externo:-)

Kako pa ta izgleda? Mislim externo:-)[/quote]

Najbrž tole: Calvin Klein

tik tak tik tak tik tak tik__________________________________________________________

Kako pa ta izgleda? Mislim externo:-)[/quote]

Najbrž tole: Calvin Klein[/quote]

Aha, hvala!

kupljeno na štantu na morju, deluje brezhibno, sem pa za njo plačala le tretjino zneska v naših trgovinah, se pa prodaja tudi pri nas.

imam belo Esprit, jo pa redko nosim, ker mi gre na živce, da jo moram vedno dajat dol pred kopanjem in ponovno gor se mi ne da.

Casio Illuminator AW-80
http://slowatch.si/spletna_trgovina/ure/300/rocna_ura_casio/

Jacques Lemans

Swatch

Swatch valentine edition

Suunto

Katero pa nosim je odvisno od okoliščin, na ure gledam kot na nakit.

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Jst večinoma furam od Laurensa eno, ki sem jo kupila 2 leti nazaj. Pašček ima tak jeklen v obliki zapestnice ura je pa pravokotna in notri svetlo lila barva okrašena okoli s swarovski kristali, jo tudi furam kot zapestnico+uro. Pa takrat je bila na znižanju, to se še spomnim.

Ne nosim ure. Nikoli.

Pierre Lannier že nekaj let, dobil za darilo, prej nisem nosil ure.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Opa, tale mi je pa huda! Športna ura torej.

Tudi jaz ne nosim ure že nekaj let, pri športu pa Sanitas

Prej sem nosila Fossil mogoče bom spet začela.

Rada bi si kupila eno športno-elegantno, večjo, ki bo za službo in šport. Se komu utrne kaka ideja?

Opa, tale mi je pa huda! Športna ura torej.

Tudi jaz ne nosim ure že nekaj let, pri športu pa Sanitas

Prej sem nosila Fossil mogoče bom spet začela.

Rada bi si kupila eno športno-elegantno, večjo, ki bo za službo in šport. Se komu utrne kaka ideja?[/quote]

Niti ne Krivokljun, žal nimam ideje – težko je najti uro, ki bi služila večim namenom hkrati, posledično zato kombiniram več ur. Tisto Suunto varianto samo navlečem nase, če grem kolesarit na Janče ipd, da malo čekiram pulz pa kcal.

Sanitas mi ni najbolj poznana znamka, a je v redu? Videla sem jo že, toda ne poznam nikogar, ki bi jo imel.

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close